Mykola81 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:55 Поділитися #1326 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:55 буду жарив яєшню з яєць,які мають по два жовтка,вперше такі побачив)цікаві ці гібридні кури-несучкі)) В нас колись бройлери були , то вони теж несли яйця з 2 жовтками . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:33 Поділитися #1327 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:33 і на що той кус-кус по смаку схожий? який він? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:41 Поділитися #1328 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:41 і на що той кус-кус по смаку схожий? який він?мені він на пшеничну кашу схожийПлюс кус-кусу в тому, що готується 5-7 хв Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WhiteMan Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:14 Поділитися #1329 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:14 Печені яблука з полуничним варенням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 17 Червня, 2014 в 11:31 Поділитися #1330 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 11:31 Испекли с дочкой песочное печенье, ей подарили детский кулинарный набор для выпечки, каникулы позволили потратить на это 2 часа, напечь несколько прОтивней печенюх, ждем подружку в гости, папу с работы, сынулю из садика, будет вечернее чаепитие))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Varvara Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:01 Поділитися #1331 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:01 А я буду тортика пекти Архончегу на д.н.))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:26 Поділитися #1332 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:26 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:37 Поділитися #1333 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:37 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?! тортик чоловіку) це нік в нього такий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Varvara Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:39 Поділитися #1334 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:39 Чоловік мій - Archon-ua )))http://board.lutsk.u...age__hl__archon Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:13 Поділитися #1335 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:13 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?! тортик чоловіку) це нік в нього такий ааа..., вже надумалось всяке драконяче і метеликове їство! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:25 Поділитися #1336 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:25 Вишні зібрано та відсвятковано варениками до вечері Спробувала маленьку пораду подруги, вишні злегка притрусила крохмалем. Соковитість не заважає ліпити, та і не так течуть. Вичитала, що для різноманітної випічки з соковитими ягодами у такий спосіб можна також використовувати і кукурудзяний крохмаль, або манну крупу. Смак цих продуктів в готовому виробі не відчувається. Ну і інші хитрощі приготування десертів з соковитою ягодою тут. Взяла на замітку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:30 Поділитися #1337 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:30 Шкода що пішов від нас yura-patriot зі своєю кухнею. Темка не так часто апкається)))ПС. Завтра свою половинку буду розкручувати на вареникі з вишНЯМи)))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lanima Опубліковано 3 Липня, 2014 в 11:59 Поділитися #1338 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 11:59 Така собі квітково-кулінарна романтика)))))) Готувала вперше, якось слабо вірилося що це може бути смачно. Виявилося-дуже смачно)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Varvara Опубліковано 3 Липня, 2014 в 12:49 Поділитися #1339 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 12:49 А у мене будуть пельмені і вареники))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 3 Липня, 2014 в 14:27 Поділитися #1340 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 14:27 Пожарила блины и сделала их с черникой и сгущенным молоком, ням. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 3 Липня, 2014 в 16:10 Поділитися #1341 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 16:10 робила сало в цибульнику, класно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 Поділитися #1342 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 молода картопелька з укропчиком, тушена капуста з копченим мяском і салатік. смакота Тільки відкриваю темку, думаю, буду банальною) У нас такі ж страви на вечерю. Смачна класика Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 10 Липня, 2014 в 19:38 Поділитися #1343 Опубліковано 10 Липня, 2014 в 19:38 А я цю класику сьогодні зробила 3 в 1 )) Реберця + капустина + картопелька + погладила це все заправкою з гірчиці, томату, спецій і в рукав. Мої все забігали і питали, що ж так смачно пахне. Соковита страва вийшла. До речі, капуста, крупно різана з ребрами, приготована в такий спосіб йде на ура, рекомендую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 21 Липня, 2014 в 20:05 Поділитися #1344 Опубліковано 21 Липня, 2014 в 20:05 Сьогодні спробувала для себе новинку. Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень. Ложкою викладати і обсмажувати. І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! Самий примхливий експерт сказала: люкс! Матера втішилась - на десерт сирне желє і млинці з медом )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Della Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:29 Поділитися #1345 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:29 Готувала сьогодні ось таку смакоту - кабачок порізати товщиною з палець, наверх викласти фарш (курячий, свинний чи інший), далі - тоненькі шматочки сиру моцарелла, на нього трішки часнику і завершує все кільце помідору. Солим, викладаєм на пергамент для випічки. Все готується при темп.200 - 35-40 хв. Смачно і по літньому! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 27 Липня, 2014 в 11:10 Поділитися #1346 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 11:10 картопля, смажена із бочком та цибулею, на природі. ехххх, як смакує) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 13:58 Поділитися #1347 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 13:58 Щось вечеря плавно переходить в обід. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Peter Weger Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:01 Поділитися #1348 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:01 А у нас домашня піцаааа :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Неонила Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:18 Поділитися #1349 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:18 А у нас запечена з яблуками качка, ммм... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:56 Автор Поділитися #1350 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:56 Я такий супчик забацала. Мммм. Мені сподобався. Рецепт: 1. Гриби 2. Картопля 3. Цибуля 4. Усмішка 5. Морква 6. Кабачки 7. Помідори 8. Сметана 9. Сіль, перець, спеціі Пропорціі коригуємо самі Гриби (в мене попереднь відварені) порізала, підсмажила. Помідори облила кипятком, зняла оболонку. Цибулю обсмажила з морквою. Добавила порізані кубиками помідори. Підсмаживши все, добавила пару ложок сметани. Трохи притушила. В киплячу воду поклала підсмажені гриби В потім порізану картоплю Через 15 хв. добавила підмажені, протушковані овочі та порізані кубиками кабачки. Дала покипіти ще 10 хв. - виключила, усміхнулась . Смачного - Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.