Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Легкий грибний суп із грибочками.Рецепт:2 літри води,300гр шампінйонів,1 морковка,1 цибулина,2 столових ложки олії,3-4 картоплини середнього розміру,зелень укропа та петрушки,лавровий лист,сіль.legkiy-gribnoy-sup-retsept-s-foto.jpg

Опубліковано

Вчора робили суп із фрикадельками,забувся викласти фото...сьогодні будемо готувати щось смачне,коли приготуємо тоді викладу фотозвіт.PB170197.JPG

Опубліковано

Суп грибний на курячому бульйоні з домашньої курочки з квасолькою... мммм....!!!!!!! На друге салат з цибульки і маринованих опеньок із пампушками. Десерт - сирник запечений по Львівськи, ще зі вчора залишився...

Опубліковано

lilechka, не треба так офіційно на "ви" )))) Як не як на бордовках пересікались ;)

А рецепт от:

Баклажани ріжу на половинки, зріз змащую олією і складаю на противень \сорі, не знаю як буде українською\ цим зрізом донизу на пергаментний папір. Запікаю в духовці поки не стануть м"які.

Коли схолонуть, вибираю власне баклажани зі шкурок і ріжу на невеличкі шматки. Також досить дрібно ріжу помідори і трохи часнику. Зазвичай ще додаю перець солодкий, але вчора було без нього. Трошки солі і заправляю олією.

Смачного :)

Опубліковано

Знайшла цікавий рецепт. Спробую приготувати на вечерю

Слоёный пирог с грибами и картофелем

Ингредиенты:

Тесто:

- творог 100 г

- кефир 100 мл

- соль

- сода 0,5 ч. л.

- мука 200 г

- масло сливочное 100 г

Начинка:

- грибы 500 г

- лук 2-3 шт.

- зелень укропа

- картофельное пюре 750 г

- кефир 250 мл

- яйцо 2-3 шт.

- сыр 200 г

Приготовление:

Масло, творог и муку перетереть в крошку, постепенно подливая кефир (подсолить) с разрыхлителем, замесить мягкое тесто.

Завернуть тесто в пленку и дать ему отдохнуть.

Грибы (у меня замороженные лисички) обжарить с луком, добавить укроп.

Отварить картофель истолочь в пюре.

Тесто распределить руками (оно мягкое) по размеру противня с невысокими бортиками.

Равномерно распределить грибную начинку.

В картофельное пюре добавить кефир и яйца. Хорошенько взбить в пышную массу. Смешать с натёртым сыром.

Картофельно-сырную смесь разложить поверх грибов, разровнять.

Выпекать при 180*, примерно 40-45 мин (до лёгкого румянца).

Готовый пирог накрыть и дать постоять 15 мин.

Приятного аппетита!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...