Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

А мене вже від свіжини тошнить. Хочу борщ на олії!

Какбє намекаешь на кулинарку?

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А мене вже від свіжини тошнить. Хочу борщ на олії!

"не чаяно" пошли ссылочку на топик Наташе - будет тебе борщик :) ....

а я себе сегодня сделал макароны с соусом гуакамоле

post-4-0-81491500-1379354088_thumb.jpg

Опубліковано

для такого діла у нас є магазин "Єрмолєнскі", спробував усе - найсмачніше і дуже по домашньому - "Хінкалі сочинські", та маленькі пельмешкі супові, які можна як і зварити так пожарити до пива, якщо вдруг футбол. І недорого, беру на 30грн того і того, виходить на чоловік 3-є 4-ро. Швидко і смачно!!! Приємного усім!!!))) :_18:

Опубліковано

для такого діла у нас є магазин "Єрмолєнскі", спробував усе - найсмачніше і дуже по домашньому - "Хінкалі сочинські", та маленькі пельмешкі супові, які можна як і зварити так пожарити до пива, якщо вдруг футбол. І недорого, беру на 30грн того і того, виходить на чоловік 3-є 4-ро. Швидко і смачно!!! Приємного усім!!!)))

Мені більше хінкалі ті що гострі подобаються, бо з цих бульйон витікає, що іноді доставляє незручності.

Пішов варити хінкалі, да під холодненьке пивко - холостяцька вечеря :)

Опубліковано

Найшов завалявшуюся пластинку пенгасіуса в морозілці, пару овочів і получилось досить непогана і проста страва в духовці. Власне саме філе, на ньому присмажена морква+цибуля і зверху затерте сиром.

Опубліковано

печиво, вівсяне, пісочне, з кунжутом, +вода, + сік калини))))) смакота

до цього сливи венгерські)))

це більше схоже на вечерю дівчини, а не мужчини, який повинен добре наїдатись чи не так? ;)

Опубліковано

для такого діла у нас є магазин "Єрмолєнскі", спробував усе - найсмачніше і дуже по домашньому - "Хінкалі сочинські", та маленькі пельмешкі супові, які можна як і зварити так пожарити до пива, якщо вдруг футбол. І недорого, беру на 30грн того і того, виходить на чоловік 3-є 4-ро. Швидко і смачно!!! Приємного усім!!!))) :_18:

а що воно таке і де? ("Єрмолєнскі")

Опубліковано

а що воно таке і де? ("Єрмолєнскі")

це точки напівфабрикатів

Про місце розташування всіх не скажу, але знаю, що є на Північному ринку, біля ТЦ "Гостинець", на пр. Перемоги ("Наш Край")

Опубліковано

печиво, вівсяне, пісочне, з кунжутом, +вода, + сік калини))))) смакота

до цього сливи венгерські)))

це більше схоже на вечерю дівчини, а не мужчини, який повинен добре наїдатись чи не так? ;)

насмішка, і на цьому дякую)

в кожного свої погляди. для мене не так. мужчина - людина, дівчина - людина.

для мене кількість сили не залежить від кількості їжі і також від її жирності.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...