Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У нас ужины лёгкие. Сегодня салат из сельдерея, афродизиак))))

Корень сельдерея трем на мелкую тёрточку, добавляем чеснок, майонез, соль, перец, и вуаля, блюдо готово :) . На хлебушек и ням-ням:)

Приятного аппетита;)

і шо, дєйствує?

імхо, мусить дєйствовать, але тілько з кусьочком мняса :)

А поділіться рецептом піци

Тут. Готувала за рецептом koi30, дуже смачно.

Мусив прокрутити 58 повідомлень щоб знайти той рецепт тут... :0011:

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мусив прокрутити 58 повідомлень щоб знайти той рецепт тут... :0011:

Зате скільки корисного по дорозі вичитав ;)

Опубліковано

У нас печеться форель на грілі, на гарнір рис, смачний салатик і грузинське "Кіндзмараулі" :g15:

На десерт млинці з сиром та медом... масляна все-таки :)

Опубліковано

Пельмені, бульйон з курячими шлунками + піца різних видів, яку ми з мамою готували півдня :)

отлічьнєнько отмєтілі начало поста:)

Опубліковано

У нас вареники з капустою і вінегрет. Купила сьогодні мідій - завтра буде рис з овочами і мідіями.

А давайте ділитися пісними рецептами, бо часом фантазії бракує, а хочеться різноманітності.

Опубліковано

Фу,щойно закінчив морквяний торт до завтрашнього свята.

А рецепт?:rolleyes:

Минулого року я "еспериментувала" з морквяним кексом, нічого смачного з того не вийшло. Але я б поекспериментувала ще:D.

Опубліковано

Фу,щойно закінчив морквяний торт до завтрашнього свята.

А рецепт?:rolleyes:

Минулого року я "еспериментувала" з морквяним кексом, нічого смачного з того не вийшло. Але я б поекспериментувала ще:D.

Рецепт простий.Борошно(100г)+сода(1ч.л.)+порошок для випічки(1ч.л.)+кардамон молотий(0,5ч.л.)+імбір молотий(0,5ч.л.)=розмішати.Додати моркву дрібно натерту(150г.)+ йогурт(100мл.)+масло(маргарин)(50г)+ізюм(50г)+горіхи молоті(50г)+цукор(100г)=розмішати добре.

Масу викласти в форму змазану маслом і посипаною борошном.Пекти 30-40 хв.

Перемазати творожним кремом.

ЗІ:я зазвичай все збільшую в 3-4 рази і часто печу просто коржі і не перемазую.Робиться швидко і просто й дуже смачно.

Опубліковано

Пельмені, бульйон з курячими шлунками + піца різних видів, яку ми з мамою готували півдня :)

отлічьнєнько отмєтілі начало поста:)

А хто сказав, що всі повинні постити. Може, то занадто банально буде сказано, але дехто, влаштовуючи собі піст у прийомі їжі, забуває про духовність. Як на мене, то краще їсти м"ясо, але утримуватися від гріховних думок і вчинків.

І ще: можна не постити літнім людям, хворим і дітям.

Опубліковано

Сьогодні для дружини буду готувати запечене свиняче коліно (Pecene veprove koleno). Перші приготування вже йдуть, доречі коліно в два раза дешевше за ребра. Дружина крутиться біля, мене дає поради - вигнав її з кухні впущу тільки в вечері.

Хоть би получилось, а то і голодним залишусь і від жінки отримаю.

Опубліковано

Ну взагалі ніби получилось. Є декілька способів приготування коліна, можна відразу заправити колінце часником, натерти спеціями і запікати. А можна відварити в маринаді години 1.5-2 і вже потім на пів години запікати. В силу того, що в приготуванні їжі я недосвідчений, і процес запікання мав відбуватися в мікрохвильовці на грілі, ну і головне що хотілось порадувати жінку чимось "їстівним" - зроблене своїми руками, було вирішено (мною) вибрати другий спосіб. Колінця були куплені в Сільпо ще 7-го числа - за 1.5 кг (а це 3 коліна) залатили маїже 25 грн + взяли часнику дві головки, все інше для приготування було вдома.

Отож каструля, вода, перець, сіль, 2 морквини, лавровий листок, 1 цибулина і ще якісь травяні спеції. Все це на вогонь туда ж приєднуються, власне, самі колінця - вкинув лише 2 штуки, так як на двох півтора кг мяса забагато. Несподобалось те, що на самій шкірі свинячій, були поодинокі волосинки, які я спочатку намагався повиривати, потім на вогні пообсмалювати, тер дротянкою (для миття посуду), потім махнув рукою і вкинув так. На маленькому вогні 2 часа, інколи помішуючи, виявилося задовго для мяса, і воно порозварювалось, повідставало від костей і взагалі нетрималось купи. Я думаю 1.5 години хватило б.

Достаю варена мясо, роблю в ньому невеликі надрізи (проколи) і запихаю туда зубчики часника. Часника натикав багато, так як нерозрахував кількості, плюс кожен зубчик порізав на 2-3 частини. Посипаю сіллю - перцем, додаю шматки сирої картоплі і в мікрохвильовку. Мясо чомусь майже "недавало" жиру а навпаки ставало якимось сухим, картопля також по мірі нагрівання зсихалася - може гриль сушить їжу, може весь жир з мяса "зійшов" коли варилось, може потрібно було поливати час від часу бульйоном від варіння. В мікрохвильовці страва пробула ще годину, звідки випромінувала божествені аромати.

Фото до мікрохвильовки

bf7a7ce4ee94.jpg

і після

6720153cf7f2.jpg

А взагалі получилось дуже смачно, можливо тому що цілий день уявляв і вірив яке воно буде смачне (самонавіювання) а можливо із-за того що добряче проголодались перед вечерею. Взагалі, те що готував декілька годин, зїли за 15 хв.

І ще одне, як на мене то вина краще до цьієї страви небрати, тут більше підійде пляшка хорошого пива - це моя думка.

Опубліковано

для постящіхся. Сьогодні мій брат зробив просте і смачне блюдо.

підтушив з цибулькою на олійці там-тамівську заморожену овочеву суміш(перчики-морковки). Зварив кукурудзяну кашу, суміш додав у кашу за трошки до готовності. Спецій особливих я там не помітив-максимум трішки перцю. І вийшло смачне і запашне кукурудзяне "різотто". У складі овочевої суміші виявилось трішки пекучого перчику-в самий раз, я вам скажу, пікантно.

Опубліковано

Вчора зготувала такий супчик: відварила квасолю (звичайно, попередньо замочену у воді на кілька годин), додала картоплю, потім тушковану цибулю-моркву разом з томатним соусом. Суп вийшов густий і смачний.

Опубліковано

Сьогодні у нас супчик, гречка, тушкована з овочами рибка.

Окрім того, коли хочу, щоб дитина їла домашній творог, роблю таку штуку: змішую творог, часничок подрібнений за допомогою часникодавки, дрібку солі, ложку майонезу(чи сметани), багато

свіжої подрібненої зелені(укропчик, петрушка)і закидаю все це комбайн. Збиваю все до пастоподібної однорідної маси. Готово. Намащуємо на хлібці (особливо смачно з висівковими) і амаємо. Смачного!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...