Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

рецепт щастя: шмат тіста, томатний соус, начинка (ет ужо кому яка подобається))), сирок, часничок, базилік :D

Будем петь и веселиться, ведь у нас на ужин ПИЦЦА!!!!! :D

свііііжак:

post-8063-0-12934600-1296663626_thumb.jp

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

рецепт щастя: шмат тіста, томатний соус, начинка (ет ужо кому яка подобається))), сирок, часничок, базилік :D

Будем петь и веселиться, ведь у нас на ужин ПИЦЦА!!!!! :D

свііііжак:

Мммм, ото ням-ням! А я смажу курячі крильця, замариновані в соєвому соусі, і варю пасту. Фоток поки що нема:D.

Опубліковано

гик....це, навєрно, не дуже корисно..але ми тіко шо пловчику свіжозготовленого...і голяшечки печеної.....чрєвоугодіє :rolleyes:

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні вперше спекла сирну запіканку. Виявилось, що це просто і дуже смачно. Рецепт колись викладав REDAKTOR, тільки я замінила борошно на манку. Дочекатись поки схолоне, у мене не вистачило терпіння, попробувала ще теплу з чайком:P.

Опубліковано

Думав що приготовити. Перелистав декілька кулінарних книжок, пердивився з десяток сайтів.

І вирішив насмажити "Мойви". Здогадуюсь що буде смачно, як в дитинстві і не тільки. :0123:

Опубліковано

У нас ужины лёгкие. Сегодня салат из сельдерея, афродизиак))))

Корень сельдерея трем на мелкую тёрточку, добавляем чеснок, майонез, соль, перец, и вуаля, блюдо готово :) . На хлебушек и ням-ням:)

Приятного аппетита;)

Опубліковано

А у мене вчора був сир смажений. Його дуже в Чехії люблять (так мені там розказували). Просто, швидко, ситно. Сир твердий ("російський", "голандський"...) ріжемо шматками шириною 2-3 см чи як вийде. Обмакуємо в збитому яйці і обкачуємо в паніровочних сухарях(я терла на тертку засушені шматки батону). Смажаться на олії до рум'яної скоринки. Можна між двома тоншими шматками сиру класти шматок шинки і так само обсмажувати. І з холодним пивом або гарячим чаєм.

Опубліковано

От що ж ви всі серед ночі почали про їжу? Я готувала печінку і варила гречану кашу. І якби ж ви знали, як я борюсь з собою, щоб не піти на кухню та потягнути ще шматочок! І все це після перечитаних постів, да!:g05:

Опубліковано

дякую, саме доїв

па тємє: тут недавно робив страв уна мотив рису по сербськи:

смажене мняско, з цибулькою і морковкою, додав перчик солодкий, потім цибульку пір кільцями, потім рис. дотушуємо, додаємо сметанку і зелень

Опубліковано

От що ж ви всі серед ночі почали про їжу? Я готувала печінку і варила гречану кашу. І якби ж ви знали, як я борюсь з собою, щоб не піти на кухню та потягнути ще шматочок! І все це після перечитаних постів, да!:g05:

То ви делікатесами балуєтесь :rolleyes:

Опубліковано

і шо, дєйствує?

Ще й як;)

Нарахунок сиру так,дуже смачно. В Чехії його називають "смажак". Самий кращий сир для цього Гермелін, і краще перед тим як в яйці, ще в муку макнути=) А до сиру татарку, це такий ніби соус : в майонез натерти на дрібненько огірочки солені ( солоденькі щоб були), дрібно нарізати цибульки в перемішати все. :)

Опубліковано

От що ж ви всі серед ночі почали про їжу? Я готувала печінку і варила гречану кашу. І якби ж ви знали, як я борюсь з собою, щоб не піти на кухню та потягнути ще шматочок! І все це після перечитаних постів, да!:g05:

То ви делікатесами балуєтесь :rolleyes:

То в мене ще старі запаси. Так як я її не люблю, то кілограма гречки мені надооовго вистачає:).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...