Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Млинці з куркою-грибами-сиром, з ікрою мойви, з плавленим сирком. Вгадайте: на ранок щось залишилося? :)

20171108_211941.thumb.jpg.a7fcf378d195e3011cf2ece65aa887cd.jpg

Спойлер

20171108_205029.thumb.jpg.29fc102b96e8d66cf23e9d2e4aec9561.jpg20171108_211142.thumb.jpg.f21a51e214337b6e9dda92b3b53c8cf2.jpg20171108_205811.thumb.jpg.080940c7c1c58a64497f539a7a1a244d.jpg

 

Опубліковано

Повторив десертік свого дитинства, ще раз переконався, ніякі зараз кремові(тушнотні) пірожина))з будь якого маркета і поряд не стоять. 

E85F5A40-D165-4677-ACEA-48A722B4E261.jpeg

Опубліковано
44 хвилин тому, vaz75 сказано:

Тож так, дві.

 Ну перша з мнясом, кобасякою, да?, а друга з чим?Я просто дядьку домашні піцяки сильно люблю, тому і розпитую)

Опубліковано

Ну раз мова зайшла про домашні піцяки , то я наприлад дуже рідко з фаршем та грибами роблю, ну да, може то і не спрвжня піца, а якийсь пиріг, чи недолазанья :) але такої смакоти реально ніде не купиш, дуже цікава і мега смачна виходить.

 Фаршик з цибулькою(багато) + гриби свіжі великими кусочками. 

25E1441F-EAD1-471A-95BB-2C946CF09043.thumb.jpeg.80fc8aa95e4a3417a18184c2c0bc0052.jpeg  

 

Спойлер

 

9FD1646F-4DD7-472C-A283-7DB71E3A9737.jpeg

738FD639-45A9-462B-B4DC-66BA2704F1F0.jpeg

C23F5F3D-BAF9-4D50-AAB1-022EB4AA845D.jpeg

6E76E91E-15CE-49FA-A5BF-3D7B41C8F1F1.jpeg

 

 

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

 Ну перша з мнясом, кобасякою, да?, а друга з чим?Я просто дядьку домашні піцяки сильно люблю, тому і розпитую)

В першій: ковбаска яловича, шинка, гриби, перчик, сир, соус (помідори, базилік, пертушка, укроп, часнисок, цибулька). В другій: відварна і припушена на маслі курка, ананас, гриби, перчик, сир, соус "Бешамель". Без майонезу.

Опубліковано

Карман курячого філе з моцарелою, шпинатом і грибами. Теплий салат зі шпинату, помідорів і грибів. Булгур.

20171122_194742.thumb.jpg.e38de9eb9dfe02734eb3a3b0866f0980.jpg

 

Спойлер

Рецепт кармана.

Куряче філе помити, просушити, відрізати "язичок" (боковий шматочок), надрізати поперек і вглиб , щоб отримати карман, натерти філе спеціями (я брав італійські трави і перець чорний). Дати промаринуватися 30хв, потім посолити (всередині кармана теж). 

Нарізати скибочками моцарелу і почищені гриби.

Шпинат помити, просушити і порізати смужками поперек листа.

Нарізати невелички скибочки лимону (по 2 в кожен карман) і стільки ж вершкового масла. Закласти їх в карман.

Далі закласти в карман гриби, моцарелу, шпинат в рівних пропорціях.

Карман "зашити" зубочистками.

Нагріти пательню з невеликою кількістю олії (я беру оливкову), в цей же час розігріти духовку до 200 градусів.

Обсмажити отримані кармани по 30 сек з усіх боків, починаючи з дна (протилежної розрізу частини) - отримаємо золотаву скоринку).

Підсмажені кармани кладемо в якусь форму (скляну, залізну, керамічну), накриваємо фольгою і звпікаємо в духовці 20 хв.

Потім дістаємо, виймаємо зубочистки, нарізаємо, подаємо.

Ням-ням.

Скибочки лимону і масло роблять курку м'якою, а не сухою\жорсткою.

20171122_194049.thumb.jpg.dbcbb1b09c0de2e09f4fbca798e1cabd.jpg

 

Спойлер

Рецепт теплого салату.

Нарізаємо митий і висушений шпинат смужками поперек листа.

2 помідорчи нарізаємо дольками.

Чистомо і нарізаємо дольками гриби.

Чистимо і нарізаємо півкружельцями невеличку цибульку.

Мілко нарізаємо 2-3 зубчики часничку.

Підсушуємо ст.л кунжуту.

Розігріваюмо сковорідку з невеликою кількістю олії ( я використав ту ж, де підсмажував кармани).

Кидаємо цибульку, гриби, 10 сек пасеруємо. додаємо шпинат, смажимо сек 30, перемішуючи, додаємо часник і помідори. Солимо, перчимо, постійно помішуючи даємо випароватися значній частині рідини, додаємо ще трішки олії, посипаємо кунжутом, перемішуємо і подаємо.

Дочка тричі брала добавку.

 

Спойлер

Рецепт булгура.

Кип'ятимо воду в чайнику

Беремо крупу булгура (невеличкий стакан на мою родину з 4-х осіб).

В сотейнику (каструльці) розтоплюємо трішки вершкового масла. Сипимо туди булгур, помішуючи прогріваємо зерно. Вливаємо 2 стакани окропу (пропорція два до одного). Зменшуємо на малий вогонь, солимо, прикриваємо кришкою і варимо до повного випаровування води (приблизно 10 хв.). Після готовності дати постояти 5 хв. Подавати з вершковим маслом.

 

 

Опубліковано
30 хвилин тому, Natalia Blagovirna сказано:

Юра розкажіть детальніше про бублики....в духовці не робила ніколи.

Оооо, залюбки розкажу. Купуєте бубліки звичайні гірчичні, не ванільні чи ще якісь, до речі їх зараз тяжко знайти, я знайшов у Сільпо біля варшавки і то вони там рідко бувають. Значить так, у глибоку тарілку наливаю простого дешевого молока і грію у мікрохвильовці, потім туди бубліки загружаю щоб розмякли і часто їх мішаю, то процес десь на пів годинки точно. В цей час солю, приправляю фарш десь 500г який купую зараз у тростянці, що біля мене на конякіна відкрився, потім фарширую бубліки які повинні бути «на грані» до розмякнування, поверх цього тіпа міні піци додаю трішки майонезу дитячого і ще поверх сир ну і це все у духовку розігріту до 200 градусів на 20—25 хвилин: ну і фсьо))

Опубліковано
23 хвилин тому, Natalia Blagovirna сказано:

Дякую. Візьму на замітку.

 Робіть, головне щоб бубліки добре розмякли. Я бувало раніше робив без майонеза, з соусом на основі оливкової олії та яйцем, тоже класно і вродь корисніше,але я не фанатік поняття, що майонез це тіпа погано, я його майже взагалі не вживаю, пачка десь раз на пів року. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...