vaz75 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 17:26 Поділитися #3301 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 17:26 "Сказати, що смачно - це нічого не сказати. Хто б міг подумати, що горох може бути таким смачним". Таке я почув від коханої Горохове пюре, відварена телятина, зелений салат під медово-гірчично-лимоним соусом: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Червня, 2017 в 18:10 Поділитися #3302 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 18:10 41 хвилин тому, vaz75 сказано: Хто б міг подумати, що горох може бути таким смачним". Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2017 в 18:30 Поділитися #3303 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 18:30 19 хвилин тому, yura-patriot сказано: Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує. треба правильний горох і правильно зварити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 21 Червня, 2017 в 19:42 Поділитися #3304 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 19:42 1 час назад, yura-patriot сказал: Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує. Мені горох смакує дуже із тушкованою коровкою! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Червня, 2017 в 19:52 Поділитися #3305 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 19:52 1 година тому, Zevs_Isver сказано: треба правильний горох і правильно зварити Ну не знаю,купуємо самий звичайний жовтий горох і кохана варить 15 хвилин, але вона знає як його попередньо замочити, щоб обійтися без блендера, бо і так виходить смачне пюре. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:06 Поділитися #3306 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:06 12 хвилин тому, yura-patriot сказано: щоб обійтися без блендера, бо і так виходить смачне пюре. во, то правильний горох і правильно зварений без цілих горошинок і щоб не пригорів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:24 Поділитися #3307 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:24 ось тут "правильний горох", робив по цьому рецепту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:26 Поділитися #3308 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 20:26 43 минуты назад, kayot сказал: Мені горох смакує дуже із тушкованою коровкою! На горосі вона і є, правда в молодості (телятина) :) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 21 Червня, 2017 в 22:16 Поділитися #3309 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 22:16 Вчора були млинці з кабачків + салатик: Сьогодні - тест нової сковорідки: реберця-гриль з рисом і соусом теріякі: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 22 Червня, 2017 в 19:48 Поділитися #3310 Опубліковано 22 Червня, 2017 в 19:48 Без слів: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 23 Червня, 2017 в 19:57 Поділитися #3311 Опубліковано 23 Червня, 2017 в 19:57 Сьогодні тушковані в сметані білі гриби, овочі на пару, молода картопелька, зелений салат: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:34 Поділитися #3312 Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:34 На сьогодні каннеллоні з фаршом і овочами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:42 Поділитися #3313 Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:42 6 хвилин тому, yucore сказано: На сьогодні каннеллоні з фаршом і овочами Такі гарні, аж їсти шкода))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:42 Поділитися #3314 Опубліковано 26 Червня, 2017 в 17:42 Just now, bublik007 said: Такі гарні, аж їсти шкода))) Точно не мені, вже їх нема Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Натало4ка Опубліковано 1 Липня, 2017 в 17:50 Поділитися #3315 Опубліковано 1 Липня, 2017 в 17:50 А в нас сьогодні шашличок і шикарний пейзаж з веселкою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:56 Поділитися #3316 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:56 Макарони по флотськи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Натало4ка Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:33 Поділитися #3317 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:33 Карасики з картоплею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:58 Поділитися #3318 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:58 On 21.06.2017 at 20:26, vaz75 сказано: Таке я почув від коханої надіюсь, це порція коханої, а не Ваша? чи Ви на дієті? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:53 Поділитися #3319 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:53 @vaz75 дякую за "овочеву свіжину" та "домашні какошки"! Отже,грався троха з картопелькою. Висновки-треба якісне вершкове масло!!! Підварена молода картопелька, потім була обсмажена у вершковому маслі із часничком. Мняско куплене, салатик - "мрія дієтолога"!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:11 Поділитися #3320 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:11 2 годин тому, zplanetaz12 сказано: Карасики з картоплею. Карасі то капєц,я за таким "вмираю")),а ще не так давно пару років назад я любив(люблю) ловити,але майже не їв,а зараз майже моя любима страва)) Це шо Світязь? і де карасюків взяли? купили шолі) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:19 Поділитися #3321 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:19 1 година тому, kayot сказано: Отже,грався троха з картопелькою. Висновки-треба якісне вершкове масло!!! Підварена молода картопелька, потім була обсмажена у вершковому маслі із часничком. Але вєщара! я щось так і ніколи не готував,палюбе на днях забабахаю,ану розчехли друже,ти картофан я так собі розумію не чистиш,а просто якісно миєш,да? І вариш до повної готовності? чи чу-чуть не доварюєш щоб не розвалювалася? І ще,даєш масло в сковорідку туди картофан і видушуєш часник,чи як? масло з часником розігріваєш і потім картошку на пару хвилин? кароч давай розжовуй)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:44 Поділитися #3322 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:44 2 часа назад, Oberegy сказал: надіюсь, це порція коханої, а не Ваша? чи Ви на дієті? Емм. Ні, це моя. це якби велика тарілка, єслі шо (та й добавку ніхто не відміняв) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:13 Поділитися #3323 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:13 53 минуты назад, yura-patriot сказал: Але вєщара! я щось так і ніколи не готував,палюбе на днях забабахаю,ану розчехли друже,ти картофан я так собі розумію не чистиш,а просто якісно миєш,да? І вариш до повної готовності? чи чу-чуть не доварюєш щоб не розвалювалася? І ще,даєш масло в сковорідку туди картофан і видушуєш часник,чи як? масло з часником розігріваєш і потім картошку на пару хвилин? кароч давай розжовуй)) Молода картопля, відшкрябую повністю...потім годинки півтори вимочую у холодній, злегку присоленій воді, воду заміню кожні 30 хв. Перед варінням, промиваю, кам'яну сіль у воду, а вже коли кипить, кида картопельку.....тут є така річ, як сорт картоплі, я не можу це пояснити, але деяку протикаю вилкою трошки, тоді ваона не розвалюється. Отже, коли картопля майже готова, зливаю, відкриваю коишку і на протяг,,,кожні пів хвилини злегка перевертаю кастрлькою. Пательня, в ідеалі фуфлонова. Вершкове масло, як підказав мені мій товариш (профі кулінарії) -купляй найдороже....але із сьогодняшним відключенням світла, придбав найтвердіше. Грію пательню, розжарюю масло, пару головок чесночка, аби не чорніли, треа перемівшувати і вкладаю всю картопельку, тільки в один шар. І з часом перевертаю...щоббула скоринка, часник, якщо вже має всі оемні боки-у смітник. Доганяю картопельку до візуально бажаного результату....ну і як намене, беру глибоку та широку тарілку, наднов два шари паперовийрушник, ахі ще пару....зминаю і кладу, а потім викладаю в цю тарілку картоплю, зверху два три пожмаканих слоїка рушників.....дуже добре знімаю всю зайву жирність від масла. Охолоджувати повільно, але не повністю, хвили чотири -шість масло забирається, потім в окрему тарілку і зверху чистий паперовий рушник - не буде надто тверда скоринка і не буде тушкована... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:17 Поділитися #3324 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:17 6 хвилин тому, kayot сказано: Молода картопля, відшкрябую повністю...потім годинки півтори вимочую у холодній, злегку присоленій воді, воду заміню кожні 30 хв. Перед варінням, промиваю, кам'яну сіль у воду, а вже коли кипить, кида картопельку.....тут є така річ, як сорт картоплі, я не можу це пояснити, але деяку протикаю вилкою трошки, тоді ваона не розвалюється. Отже, коли картопля майже готова, зливаю, відкриваю коишку і на протяг,,,кожні пів хвилини злегка перевертаю кастрлькою. Пательня, в ідеалі фуфлонова. Вершкове масло, як підказав мені мій товариш (профі кулінарії) -купляй найдороже....але із сьогодняшним відключенням світла, придбав найтвердіше. Грію пательню, розжарюю масло, пару головок чесночка, аби не чорніли, треа перемівшувати і вкладаю всю картопельку, тільки в один шар. І з часом перевертаю...щоббула скоринка, часник, якщо вже має всі оемні боки-у смітник. Доганяю картопельку до візуально бажаного результату....ну і як намене, беру глибоку та широку тарілку, наднов два шари паперовийрушник, ахі ще пару....зминаю і кладу, а потім викладаю в цю тарілку картоплю, зверху два три пожмаканих слоїка рушників.....дуже добре знімаю всю зайву жирність від масла. Охолоджувати повільно, але не повністю, хвили чотири -шість масло забирається, потім в окрему тарілку і зверху чистий паперовий рушник - не буде надто тверда скоринка і не буде тушкована... Пізд.ц! як усьо сложно! да ну накуй Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:37 Поділитися #3325 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:37 16 минут назад, yura-patriot сказал: Пізд.ц! як усьо сложно! да ну накуй Нічого складного там немає, просто "многабукафф". Але якщо складно, пляшку 40-градусної (обов'язково охолодженої) і до Кайота на дегустацію - пальчики оближеш, гарантую. Ага. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.