Oberegy Опубліковано 5 Червня, 2017 в 05:43 #3276 Опубліковано 5 Червня, 2017 в 05:43 42 хвилин тому, romanc сказано: обычное замороженное тесто слоено-дрожжевое я дріжджове не купувала ні разу. Тільки листкове, але якість у нього похабна. Але в нас воно не так трішки пакується.
Zevs_Isver Опубліковано 5 Червня, 2017 в 23:56 #3277 Опубліковано 5 Червня, 2017 в 23:56 захотілося фокачі: Показати прихований контент Hide в процесі приготування не стримався і зробив 1 кальцоне: Показати прихований контент Hide
FunTom Опубліковано 6 Червня, 2017 в 19:33 #3278 Опубліковано 6 Червня, 2017 в 19:33 От і дозріла моя бастурма з курки. Під пивко саме те)
bublik007 Опубліковано 6 Червня, 2017 в 19:58 #3279 Опубліковано 6 Червня, 2017 в 19:58 24 хвилин тому, FunTom сказано: От і дозріла моя бастурма з курки. Під пивко саме те) Нє, ну є совість таке зараз запощувати?))
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2017 в 21:04 #3280 Опубліковано 7 Червня, 2017 в 21:04 Варений молодий картофан, а з мультиварки тушена яловичина з кабачком
yucore Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:37 #3281 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:37 Давно мене тут не було, ух давно! Борда, привіт з Норвегії!
Zalepok44 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:46 #3282 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:46 8 хвилин тому, yucore сказано: Давно мене тут не було, ух давно! Борда, привіт з Норвегії! Ану розказуй що за соус до пасти і з чого салат. 8 хвилин тому, yucore сказано:
yura-patriot Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:53 #3283 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 19:53 3 хвилин тому, Zalepok44 сказано: Ану розказуй що за соус до пасти "До пасти"))) плоскі макарони блін))))
Юріч Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:17 #3284 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:17 В мене сьогодні був щавлевий борщ з гарячими бутербродами)).
yucore Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:33 #3285 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:33 45 minutes ago, Zalepok44 said: Ану розказуй що за соус до пасти і з чого салат. До "плоских макарон" (c) Patriot соус песто (базилік + оливкова олія + пармезан) , а салат з моцарели, салату, помідорів і рукколи 40 minutes ago, yura-patriot said: "До пасти"))) плоскі макарони блін)))) Так точно
Zalepok44 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:53 #3286 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 20:53 19 хвилин тому, yucore сказано: До "плоских макарон" (c) Patriot соус песто (базилік + оливкова олія + пармезан) , а салат з моцарели, салату, помідорів і рукколи Так точно В Італії ці макарохі обзивають - тальятелле
Marshall Опубліковано 9 Червня, 2017 в 21:00 #3287 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 21:00 1 hour ago, yucore said: Давно мене тут не було, ух давно! Борда, привіт з Норвегії! а де сюрстремминг?
yucore Опубліковано 9 Червня, 2017 в 21:10 #3288 Опубліковано 9 Червня, 2017 в 21:10 15 minutes ago, Zalepok44 said: В Італії ці макарохі обзивають - тальятелле так і є. До речі, мої улюблені 9 minutes ago, Marshall said: а де сюрстремминг? так я ж не в Швеції
bublik007 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 00:19 #3289 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 00:19 4 годин тому, yucore сказано: Давно мене тут не було, ух давно! Борда, привіт з Норвегії! Хэй)))
Oberegy Опубліковано 10 Червня, 2017 в 04:56 #3290 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 04:56 8 годин тому, yucore сказано: рукколи Привіт і Вам! я нещодавно вперше спробувала цю травичку. Смак у неї... головне саме з оливковою олією розкривається повністю. З соняшниковою бяка бякою.
vaz75 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 05:32 #3291 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 05:32 34 минуты назад, Oberegy сказал: Привіт і Вам! я нещодавно вперше спробувала цю травичку. Смак у неї... головне саме з оливковою олією розкривається повністю. З соняшниковою бяка бякою. А "розкривається" ця травичка, ще коли на неї покласти гарячий стейк!!!
yura-patriot Опубліковано 10 Червня, 2017 в 06:14 #3292 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 06:14 1 година тому, Oberegy сказано: з оливковою олією розкривається повністю. 44 хвилин тому, vaz75 сказано: А "розкривається" ця травичка, ще коли на неї покласти гарячий стейк!!! Шо Ви там видумуєте,трава-травою, мені вона найбільше смакує коли вона в якомусь міксі.
yura-patriot Опубліковано 10 Червня, 2017 в 06:24 #3293 Опубліковано 10 Червня, 2017 в 06:24 @Oberegy колись закінчилася оливкова і моя любима ріпакова олія,то я заправив салат(мікс) звичайною соняшниковою,то да 1 година тому, Oberegy сказано: бяка бякою. вапще не то бееее.
Grekus Опубліковано 11 Червня, 2017 в 16:15 #3294 Опубліковано 11 Червня, 2017 в 16:15 Щось давненько не коптив рибку. Накриваєм на стіл. Будем вечеряти.
vaz75 Опубліковано 14 Червня, 2017 в 17:19 #3295 Опубліковано 14 Червня, 2017 в 17:19 Сьогодні горщички: Показать содержимое Hide
yura-patriot Опубліковано 20 Червня, 2017 в 19:33 #3296 Опубліковано 20 Червня, 2017 в 19:33 Ріскнув я в мультиварці рибку забабахати і не пошкодував) Отож, кусочки карпіка(сазанчика) посолив/приправив і саме головне обмокав у кукурудзяній муці,останнім часом тільки у ній смажу всю рибу,ну просто супер виходить(спробуйте)мені подобається,ну карочь: Показати прихований контент Показати прихований контент Hide Hide
kayot Опубліковано 21 Червня, 2017 в 07:39 #3297 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 07:39 Юрчік, шикардос!!!! А кісточки не ріжеш чи не заважають? І який він, карпік, жарений чи парений получається на виході???
yucore Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:06 #3298 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:06 Вчорашня вечеря. Китайська Hot Pot. Тобі приносять інгридієнти - готуєш ти сам. Смачно - нереально
yura-patriot Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:08 #3299 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:08 10 годин тому, kayot сказано: А кісточки не ріжеш чи не заважають? Кісточкі не мєлкі і їх добре видно в таких великих рибинах/кусках парочку дістав і всьо. 10 годин тому, kayot сказано: І який він, карпік, жарений чи парений получається на виході??? Кришка постійно була відкрита щоб не парився,тому і вийшов піджарений,правда довго я з ним возився певно хвилин так з 20 і перевертати тяжко було спочатку, зараза хоче розвалюватися,але то поки він не зцепився і на виході вийшов гарно підсмажений кусочок з ніжнєйшим всередині м'ясцем. PS: кукурудзяна мука робить кращу кірочку ніж звичайна.
Oberegy Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:14 #3300 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 08:14 12 годин тому, yura-patriot сказано: обмокав у кукурудзяній муці,останнім часом тільки у ній смажу не тільки рибу, а й курятину, кабачки. Виходить і справді краще
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.