Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А я вчора приготував..... (паприкаш).... Дуже смачно, зфотографувати не встиг...

Це по рецепту , що я давав вище ?

Теж думав , але тільки що зарядив в мультиварку 6 фаршированих перців по цьому рецепті http://multivarka-recepti.ru/vtorye-bluda/farshirovannyiy-perets

За сніданком спробую , ввистачить 3 рази поїсти =)

Опубліковано

теж вчора готувала паприкаш по рецепту викладеному вище. маю паприку американську висушену хлопьями такими. то гостренько вийшло... але смачно.

і ще варила просто червоний борщ, наш такий,волинський,пахучий... з квасолькою,грибочком, сальцем,домашніми овочами....і вишенькою.

Опубліковано

Люблю всякого рода запеканки, в интернете попался на глаза рецепт, вчера на ужин приготовила, итог, абсолютно без напряга, просто и вкусно. Так что, таким же лентяям как я на заметку)))Отличный вариант когда нужно всех накормить, а заморачиваться неохота! Взбиваем 3-4 яйца со стаканом сливок и 150 гр. тёртого сыра. солим и перчим. Берём пачку отваренных спагетти и перемешиваем их с яичной массой. Выкладываем в смазанную форму. На них кладем смесь из сырой курочки (3-4 филе) и маринованных огурцов (4-6 шт) Солим и перчим. Потом помидоры (3-4) кружочками и сеточку из майонеза. Последний слой - тёртый сыр. А теперь в духовку на 200 градусов пока сыр не станет румяно-золотистым! А теперь угощаемся!

P.S. У меня не было спагетти, а были рожки, получилось тоже неплохо.

post-2519-0-52946500-1439293246_thumb.jp

post-2519-0-45628900-1439293295_thumb.jp

Опубліковано

Готую гратен:

1. Порізав свинину, відбив (на всяк випадок скажу, мо хто не знає, відбиваю через харчову плівку, тоді м'ясо не рветься, і дошка не забивається м'ясним соком), поперчив, посолив.

2. Нарізав кружельцятками картоплю, якнайтоньше.

3. Нарізав помідорки кружельцятками.

4. Нарізав цибульку кілечками.

5. Нарізав часничок пластинками.

6. Зробив соус: збив два яйця, змішав їх зі сметаною і натертим сиром, посолив, поперчив.

7. Запікається в духовці, але осукльки духовка і мультиварка в мене електричні, вирішив спробувати в останній. Тому змастив корв'чим маслом дно, вклав веєрами картоплю, посолив, поперчив. Вулав м'яско, зверху цибульку. Залив трошки соусом. Знову шар картоплі, посолив, поперчив, Часничок, шар м'яска, цибульки, помідорок, посолив, поперчив, соус, Далі подвійний шар картоплі і залив все соусом. Поставив випікатися 1год.20хв.

Результат покажу пізніше, самому цікаво.

sLg04.th.jpg wWZJO.th.jpg c1vE.th.jpg 2Wwb8.th.jpg idm36.th.jpg MK5ZU.th.jpg

Опубліковано

Супер .

При якій температурі пік і яка в тебе мультиварка ?

І що значить --- якнайтонше ?

В мене мільтирізка шинкує 1.2 мм і 2.4 мм , типу , на чіпси =)

Опубліковано

Супер .

При якій температурі пік і яка в тебе мультиварка ?

Мулінекс

Температура не вказується, режим "випічка"

І що значить --- якнайтонше ?

В мене мільтирізка шинкує 1.2 мм і 2.4 мм , типу , на чіпси =)

Ну я різав ножем тонко, що аж світилися шматки.

Я б все ж запікав у духовці, щоб верхня запечена сирна шкірка була б.

Але вцілому - красота і смакота.

Опубліковано

А ми сьогодні, в честь мого від'їзду з дому до дому( народився в Одесі, живу в Луцьку), повечеряємо " скромно" -лящик, пиво)))

cQXRw.jpg

Опубліковано

Солянка!

Рецепт не розписую їх міліон!)) у мене особисто м"ясна,а саме бульйон на курячих сердцях,кабаноси,балик(копчений) і салямі.

post-23661-0-16546900-1439662560_thumb.j

post-23661-0-86828700-1439662573_thumb.j

post-23661-0-23396600-1439662610_thumb.j

post-23661-0-82225600-1439662619_thumb.j

Опубліковано

рецепт для холостяка - швидко та ситно

Баклажани - 4 штуки

Цибуля - 3 штуки

Перець болгарський 1 штка.

1. Баклажани зрізаємо шкірку, ріжемо кубіками скидаємо на друшлаг, солимо перемішуємо, чекаємо 40 хв поки стіче гореч вся, промиваємо водою

2. Ріжемо перець так само як і баклажани

3. Цибулю навікільцями

Приготування.

Накаляємо сковорідку з олією, туди цибулю, як тільки починає карамелізуватись злегка, висипаємо все інше, готуємо, далі додаємо сіль перець за смаком.

Холодним теж смакує, на смакт декому може здатись що то гриби.

Смачного.

Опубліковано

А ми ласували домашнім кавуном. Виріс на нашому баштані 15 метрів від будинку. Солоденький, і саме горовне без ГМО і нітратів.

post-6067-0-31650700-1440582249_thumb.jp

post-6067-0-48268200-1440582255_thumb.jp

Опубліковано

З вчорашніх Вільхівських карасиків буде вечеря з копчених карасиків на тій плиті що те такдавно зробили в бесідці.

post-6067-0-13629800-1440938256_thumb.jp

post-6067-0-13777500-1440938289_thumb.jp

post-6067-0-49125400-1440938444_thumb.jp

post-6067-0-04614900-1440938485_thumb.jp

Опубліковано

Червоний борщ готую досить часто, ось і сьогодні він. Вся його фішка в тому, що продукти, затрачені на приготування, не куплялись на базарі чи в супермаркеті, а зібрані на власній присадибній ділянці: буряк, картопля, цибуля, морква, часник, помідори, зелений горошок, капуста, гілочка селери. Сметана також не магазинна, а домашня (купована, корови не маю :_02:)

Ще частенько печу пиріжки, маю вдома любітілєй. Напекла рогаликів, син називає їх круасанами, з ожиною (ожина теж з власного саду)

post-15104-0-04343000-1441287736_thumb.j post-15104-0-71424900-1441287783_thumb.j post-15104-0-08976500-1441287821_thumb.j

Опубліковано

А ми ласували домашнім кавуном. Виріс на нашому баштані 15 метрів від будинку. Солоденький, і саме горовне без ГМО і нітратів.

Погода у цьому році сприяла їх достиганню. В нас також були і кавуни, і запашні диньки, і неймовірно соковиті персики.

Опубліковано

Злапав у "Сільпо" карпіка,рецепт маринада десь по телевізору видивився(трішки меду+соєвий соус+гірчиця звичайна+ гірчиця французька),думаю що посмакую.

post-23661-0-64890800-1441550404_thumb.j

Опубліковано

я зрозумів для чого тобі потрібні були горох і мастирка :_07: .

Да ні, сходив в Адреналін, з 7ранку до 12год. жодної покльовки, я розчарований поїхав у магазин(бо вже весь тиждень про рибку думав), а там клює завжди))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...