sweetlena Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:21 #2001 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:21 Влітку, червоний борщ без вишні... не тойво. Не борщ!Якщо чесно, ніколи не додавала у борщ вишні. Про смак не сперечатимусь - не доводилось куштувати ніколи.
Zheny@ Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:29 #2002 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:29 Я на зиму вишні морожу. Взимку компот, ну і в борщ! Дуже смачно. Дає таку кислинку.
xforester Опубліковано 7 Липня, 2015 в 09:03 #2003 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 09:03 Якщо чесно, ніколи не додавала у борщ вишні. Про смак не сперечатимусь - не доводилось куштувати ніколи. Вишні в борщі - саме те... Скуштуйте, це дуже смачно.... А в нас вчора пончики зі смородиною були... Ням-ням...
lanima Опубліковано 7 Липня, 2015 в 15:55 #2004 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 15:55 Рибка для коханого чоловіка.
Grekus Опубліковано 8 Липня, 2015 в 06:55 #2005 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 06:55 Рибка для коханого чоловіка. В мене дружина вчора теж зловила на Північному ринку карпика. Зжарила на вечерю. Смакота. Та ще й в тему підї--ла що я на день рибака свою вже зловила, побачу що я зловлю.
dobrota Опубліковано 8 Липня, 2015 в 07:19 #2006 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 07:19 Непогано смакують шампінйони піджарені на пательні, а ще якщо добавити сметани... пальчики оближеш не довго готувати, але в таку жару лишня камфорка , як кулак у спину.Ага мені ще дуже смакує салатик нашвидку руку беру помідори, огірки, цибульки все нарізаю посолю і сметани ням.ням , а семе смакота на дні , ця сік-юшка на дні з помідорчиків огірочків і сметани. І до бульби в любому виді (жарена, варена, печена) такий вітамінний салатик і корисно і смачно швидко, дешево (огірків та помодор зараз валом) та і до шматочка сальця оригінально підходить, дивись з'їв 250 грам сала пів буханки хліба і салатик і ситий до ранку (якщо вечеряєш) . Смачного!!!!
laska Опубліковано 8 Липня, 2015 в 07:26 #2007 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 07:26 Влітку, червоний борщ без вишні... не тойво. Не борщ! Якщо чесно, ніколи не додавала у борщ вишні. Про смак не сперечатимусь - не доводилось куштувати ніколи. А ти спробуй, не пошкодуєш Це є давній традиційний підкислювач борщу в українській кухні. Мене моя баба так навчила.
Garfild Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:43 #2008 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:43 а я на роботі і чоловік поїхав, тому і виготовлювати не хочеться, але надивилась ваших фото і аж слинки пішли, ось і думаю, а навіщо готувати самому, походити до вас у гості....... і уже ситий........ :_07:
la20 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:45 #2009 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:45 а я на роботі і чоловік поїхав, тому і виготовлювати не хочеться, але надивилась ваших фото і аж слинки пішли, ось і думаю, а навіщо готувати самому, походити до вас у гості....... і уже ситий........ :_07: ЩОсь на кшталт "Дайте пити, бо так хочеться їсти, що немає де переночувати"
Garfild Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:55 #2010 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:55 а я на роботі і чоловік поїхав, тому і виготовлювати не хочеться, але надивилась ваших фото і аж слинки пішли, ось і думаю, а навіщо готувати самому, походити до вас у гості....... і уже ситий........ :_07: ЩОсь на кшталт "Дайте пити, бо так хочеться їсти, що немає де переночувати" ні, пити є що, де переночувати також, продуктів також повний холодильник, але при такій жарі + загружена роботою, так ось до мене в гості прийшла лінь ....
yura-patriot Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:32 #2011 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:32 Вже колись писав,але ще разок розкажу,бо! смачніше запеченої скумбрії мало що буває. Мариную скумбрію в лимоні і трішки(зовсім чучуть)майонеза,ну і сіль. І ще придумав запікати її на "подушці"з моркви та цибулі,попередньо підсмажених трішки, бо потім усі соки від риби їх просочують і до гарніра те що треба ммм..Потім у фольгу і у духовку максимум на 20хвилин,потім відкриваю і вмикаю функцію "Гриль" на 3-5хвилин як кажуть щоб дійшла,і кірочка утворилася, ну в принципі все))на гарнір люблю рис,ну і + пан салат з овочів і олією обов"язково!))
Garfild Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:36 #2012 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:36 Вже колись писав,але ще разок розкажу,бо! смачніше запеченої скумбрії мало що буває.Мариную скумбрію в лимоні і трішки(зовсім чучуть)майонеза,ну і сіль. І ще придумав запікати її на "подушці"з моркви та цибулі,попередньо підсмажених трішки, бо потім усі соки від риби їх просочують і до гарніра те що треба ммм..Потім у фольгу і у духовку максимум на 20хвилин,потім відкриваю і вмикаю функцію "Гриль" на 3-5хвилин як кажуть щоб дійшла,і кірочка утворилася, ну в принципі все))на гарнір люблю рис,ну і + пан салат з овочів і олією обов"язково!))ny wse....znowy idytj sljynku.....mabytj smakotaaaaaaa.........
Vect0r Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:47 #2013 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:47 Юра, як запостить щось - то зразу починає в животі крутити і слинка тече Молодець. Хотів, до речі, запитати у досвідчених кулінарів на рахунок шашлику з сердця. Чи хто робив, який рецепт і нюанси з власного досвіду? Бо дружина прикупила декілька телячих сердець, на вихідних думаю спробувати.
yura-patriot Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:15 #2014 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:15 Хотів, до речі, запитати у досвідчених кулінарів на рахунок шашлику з сердця. Чи хто робив, який рецепт і нюанси з власного досвіду? Бо дружина прикупила декілька телячих сердець, на вихідних думаю спробувати.Ого! я не чув про таке-шашлик з сердця!А доречі чиї сердця?(не прикалуюсь) ))
Vect0r Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:35 #2015 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:35 Ого! я не чув про таке-шашлик з сердця! А доречі чиї сердця?(не прикалуюсь) )) Та я теж не чув, не їв, але гугля видала декілька рецептів, хотілось би почути відгуки реальні. А рецепт який сподобався, то так виглядає та і на око не погано Шашлик із серця Інгредієнти: 1 кг телячого серця, 3-4 зелених солодких перцю, 4 гострих перців (або за смаком), 4-5 зубчиків часнику, 200 мл 3% оцту, сіль, перець. Приготування: Серце розріжте навпіл, промийте і наріжте кубиками. Дрібно наріжте солодкий і гострий перець, часник пропустіть через прес, додайте укус і сіль і Замаринуйте в цій суміші шматочки серця на добу. Обсмажте над вугіллям і подайте з соусом з лимонного соку, рослинного масла і ріпчастої цибулі.
yura-patriot Опубліковано 8 Липня, 2015 в 21:13 #2016 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 21:13 Ого! я не чув про таке-шашлик з сердця! А доречі чиї сердця?(не прикалуюсь) )) Та я теж не чув, не їв, але гугля видала декілька рецептів, хотілось би почути відгуки реальні. А рецепт який сподобався, то так виглядає та і на око не погано Мда, гарно виглядає, навіть не можу уявити яке воно на смак,надіюсь поділетеся. Ладно усім надобраніч,а я іду бахну холодного тіпа МОХІТО!! (безалкогольний,мята, лимон,спрайт) бо душно капець.
yura-patriot Опубліковано 9 Липня, 2015 в 18:26 #2017 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 18:26 Сьогодні готував горщики, чи як в кафе називають "жаркое" знаю,що існує рецептів дууже багато!у кожного свій,ось сьогодні готував не по ні яким рецептам, а просто "викрутив". Підсмажив шинку кусочками(з цибулею і морквою) + картопля кусочками+горошок+відварений білий гриб+капуста молода.І саме головне соус!!! Рецепт соуса: я відварюю сухі білі гриби,а на тому відварі(основа) роблю сам соус, вийняв гриби і процідив відвар,окремо в тарілці розмішую сметану з двома чайними ложками муки(щоб згустився) і трішки теплої кип"яченої водички,а потім усе до купи, добре розмішую і заливаю в горщики! Ну а там в духовку на 40-60хв. 200-220градусів(в залежності від духовки) PS: якщо помітили не давав ніде часника, не просто так, бо він,після 30хвилин у духовці починає смердіти,отож краще добавити(видушити)трішки у вже готове блюдо, і запах кращий і взагалі не усі його полюбляють.Даю фото перед приготуванням,бо потім немає змісту) те саме) PS2: думаю ви помітили там де більше це мій
Grekus Опубліковано 9 Липня, 2015 в 18:45 #2018 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 18:45 називають "жаркоє існує рецептів дууже багато! PS2: думаю ви помітили там де більше це мій Це у вас сімейка маленька, у нас робиться 8 таких горщиків, великій мені і всім по одному ну і один прозапас. А ще ми готуємо в горщиках ручної роботи які робив гончар з Кульчина, получаються смачніші ніж в куплених горщиках. Ще не було такого що хтось не зїв свою порцію. Підтримую горщикі, +1 від мене.
MaestroA Опубліковано 9 Липня, 2015 в 19:53 #2019 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 19:53 Дружина приготувала домашній квас. Враховуючи простоту рецепту, був несподівано вражений смаком (всякі Аверси в порівняння не йдуть). І якщо вірити складу Галки на упаковці, все натурально. Інгредієнти на 10 літрів напою: * 10 літрів води * 25 г дріжджів пресованих * 3 ст. ложки напою "Галка" * 1 ч. ложка лимонної кислоти * 4 стакани (200 г) цукру В літрі теплої води розвести дріжджі, цукор, лимонну кислоту, галку. Добавити 9 л води. Годину дати постояти при кімнатній температурі. Далі в холодильник. Через годин 10 квас готовий до вживання. Смачного!
xforester Опубліковано 11 Липня, 2015 в 18:42 #2020 Опубліковано 11 Липня, 2015 в 18:42 Сьогодні ми вечеряли овочевим соте... Всі інгредієнти свіженькі, щойно зірвані з городу.... Молоденька картопелька, кабачки, цукіні, морква, цибулька, часник, кріп.. Ням-ням-ням............
yura-patriot Опубліковано 11 Липня, 2015 в 19:33 #2021 Опубліковано 11 Липня, 2015 в 19:33 Сьогодні ми вечеряли овочевим соте... Всі інгредієнти свіженькі, щойно зірвані з городу.... Молоденька картопелька, кабачки, цукіні, морква, цибулька, часник, кріп.. Ням-ням-ням............Мда.. усе просте саме смачне, да ще й коли щойно з городу ммм...... Колись читав, не згадую де,що овоч насправді рахується свіжим і самим корисним, максимум 15хвилин після збору. Я так само коли на дачі готую овочеве рагу, то також не розумію точніше розумію чому так смачно і чому інший смак.))
Vect0r Опубліковано 12 Липня, 2015 в 18:21 #2022 Опубліковано 12 Липня, 2015 в 18:21 І так, ділюся враженням від шашлику із сердця. В наявності було сердце вагою майже в 2 кілограми. Сердце було почищене від жиру та інших часточок не потрібних нам та порізане на шматочки стандартного розміру. Для маринаду використали сіль, олію, оцет, перець чілі, цибульку та часник та відправлено в холодильник. Добу простоявши в холодильнику шашлик потрапив на шампура. Ну, а за 15-20 хвилин був вже такий результат.(Ранувато зняв для фото, потім ще на жар поставив) Але суть видно По смаку скажу так, майже ніякої різниці зі звичайним шашликом, різниця є у консистенції - сердце більш жорстке, проте як варіант для мангалу точно має місце для життя. І звичайно, ціна на серце значно демократичніше, купляли по 35 грн за кілограм.
xforester Опубліковано 12 Липня, 2015 в 18:33 #2023 Опубліковано 12 Липня, 2015 в 18:33 Цікаво було б скуштувати.... Часто готую страви з серця, але до шашлику ніколи не додумувався...
Grekus Опубліковано 12 Липня, 2015 в 19:27 #2024 Опубліковано 12 Липня, 2015 в 19:27 А я сьогодні жарилв дрібну рибу у фритюрниці (верховодку та маленькі підлящикі) вийшла супер страва. Ну як чіпси, береш рибку та можна їсти все ну крім голови. Фото не було як зробити не вспів, як накинулись особливо сподобалось дітям. Одна тільки морока з чищенням дрібноти. Рекомендую. При нагоді обовязково ще приготую, мені більш ніж сподобалось.
kayot Опубліковано 12 Липня, 2015 в 19:54 #2025 Опубліковано 12 Липня, 2015 в 19:54 Grekus, чистив нутрощі і луску? чи луску залишав?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.