Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Значить так, захотів я рибу і картошку в мундірах, рибку я пожарив, а ось картофан готувала дружина, і настояла не варити а на пару готувати, це смачніше і повірте не довго, я здивований, але це правда, на пару дууже смачно, ще забадяжив олійку з часником, салат(все домашне) перець,огірок,помідор,але нажаль в цьому році останній раз, все закінчилося(( Короче фото:жарений карпік,картопля в мундірах на пару(я ще раз здивований) з олійкою,+салат.

post-23661-0-82883400-1413404477_thumb.j

post-23661-0-58486200-1413404495_thumb.j

post-23661-0-51481500-1413404505_thumb.j

Опубліковано

За порадою колеги спробувала приготувати гречку з куркою в духовці за цим http://rutxt.ru/node/3232 рецептом. Дуже швидко і смачно. Чудова альтернатива звичній вареній гречці.

Ще брокколі з шампіньйонами (на вершковому маслі обжарити нарізані дольками печериці, додати попередньо відварену брокколі+ложка сметани+часник+зелень, можна посипати сиром). І салат з редиски.

Опубліковано

Сьогодні спробувала для себе новинку.

Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень.

post-2742-0-17705700-1405972928_thumb.jp

Ложкою викладати і обсмажувати.

І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! :)

post-2742-0-56963200-1405973047_thumb.jp

Нестримно експериментую. Додала ще кубиками нарізаний голландський сир. Вийшли ще сочніші.

На вечерю маринуються курячі стегенця під пляшечку сухого червоного. Класіка, з пюрешкою і салат з капусти, котрий за рецептом мами, завжди підсолоджую. Смачної неділі :)

Опубліковано

sashulya попробуй приготувати бланкет. незважаючи на незвичну назву готувати легко і смачно

я о таком блюде не слышала, спасибо, буду гуглить )
Опубліковано

Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю что

Я запікаю в травах в фользі, а зранку на тости з чорного хліба (з чорносливом которий) або висівкового та з маселком, помідоркою, сиром, маринованою в бальзаміку цибулею і листями салату, під каву (дітям зелений чай з лимоном і медом) - СМАКОТА.

Опубліковано

Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... :_04:

от і мій чоловік так само)))

сьогодні запекла картопельку з салом, зробила салатик

Опубліковано

Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.

Рецептиком поделитесь?

Лєгко!

1. Млинці.

Беремо печінку свинячу(десь півкіло), вирізаємо жилки, судини, жирок, ріжемо на шматки, заливаємо молоком і даємо настоятися 2 години (знімає гірчинку і додає м'якості). Кусочки печінки пропускаємо через м'ясорубку двічі. В отриману жижу вбиваємо 2 яйця, солимо, перчимо, вливаємо частину молока. Перемішуємо блендером. Додаємо 4-5 ст.ложок муки і знову перемішуємо блендером до кашиці як на млинці на налісникі (густовате = товстіші млинці, рідше = тонкі млинці). Якщо треба густішу кашицю додаємо муки, якщо рідшу - молока. Якщо не гидитесь спробуйте на соленість і гіркоту. Якщо печінка дуже гірчить (гірчинка все ж повинна бути), я додаю ст.ложку цукру. Якщо все добре додаємо трохи олії і ще раз перемішуємо. Млинці випікаємо як звичайні млинці. Я завжди пробую і даю дружині на пробу перший готовий млинець. Якщо все гаразд, печу інші. Млинці повинні охолонути.

2. Начинка.

Беремо 2 великі морквини, натираємо на середній (чи мілкій) тертці. Чищу 2 середні цибулини, нарізаю мілко. Пасерую на олії цибульку, додаю моркву, протушую, солю, перчу. Охолоджую. Можна додавати гриби.

3.Майонез.

Тут я вже роблю на око бо багато разів експерементував і вже звик до певної послідовності. Вбиваю в стакан блендера 3 яйця, додаю 3 чайні ложечки цукру, 1\2 ложечки солі, чайну ложку гірчиці європейської, 2 чайні ложки вичавленого соку лимону. Взбиваю на середній швидкості блендером (як і на млинцях не вінчиком а основною коктельною насадкою). Пробую на смак, якщо треба додаю потрібного інгредієнта. Далі вмикаємо блендер на середній швидкості і малою струйкою вливаю олію доти, поки майонез не стане потрібної консистенції. в майонез видавлюю 3-4 зубчика часнику і перемішую майонез.

4.Формую торт.

Беремо млинець, мастимо майонез, кладемо наступний, притискаємо його, мастимо майонезом, розмащуємо ст.ложку начинки, акуратно знову майонезом, кладемо млинець, акуратно притискаємо, далі повторюємо спочатку. останній млинець перемащуємо майонезом і прикрашаємо мілко натертою морквою, натертим відвареним жовтком.

Якось так.

Опубліковано

Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільм

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

Опубліковано

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати)))))))))

Опубліковано

їсти за компом??

ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома.

я вдома і на роботі за компом їм. ну а шо :huh: )))

Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп)

троха є.

поки чистив оселедень недодивився. :angry:

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати)))))))))

Клава не жирна бо до початку трапези включаю фільм :)

Кісток немає всі виколупую при чищенні ^_^

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...