Slavco Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 13:00 Поділитися #1426 Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 13:00 Сьодня треба куліш варити козацький, і погода сприяє.... тільки от робота - ні. перше посилання від кулінара Гугля тиць Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 20:22 Поділитися #1427 Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 20:22 Значить так, захотів я рибу і картошку в мундірах, рибку я пожарив, а ось картофан готувала дружина, і настояла не варити а на пару готувати, це смачніше і повірте не довго, я здивований, але це правда, на пару дууже смачно, ще забадяжив олійку з часником, салат(все домашне) перець,огірок,помідор,але нажаль в цьому році останній раз, все закінчилося(( Короче фото:жарений карпік,картопля в мундірах на пару(я ще раз здивований) з олійкою,+салат. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:03 Поділитися #1428 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:03 За порадою колеги спробувала приготувати гречку з куркою в духовці за цим http://rutxt.ru/node/3232 рецептом. Дуже швидко і смачно. Чудова альтернатива звичній вареній гречці.Ще брокколі з шампіньйонами (на вершковому маслі обжарити нарізані дольками печериці, додати попередньо відварену брокколі+ложка сметани+часник+зелень, можна посипати сиром). І салат з редиски. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:16 Поділитися #1429 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:16 а в нас вчора була така собі традиційна вечеря - картопляне пюре і тушена капуста з м"ясом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 13:13 Поділитися #1430 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 13:13 Сьогодні спробувала для себе новинку. Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень. Ложкою викладати і обсмажувати. І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! Нестримно експериментую. Додала ще кубиками нарізаний голландський сир. Вийшли ще сочніші. На вечерю маринуються курячі стегенця під пляшечку сухого червоного. Класіка, з пюрешкою і салат з капусти, котрий за рецептом мами, завжди підсолоджую. Смачної неділі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:01 Поділитися #1431 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:01 Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю что Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:10 Поділитися #1432 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:10 sashulya попробуй приготувати бланкет. незважаючи на незвичну назву готувати легко і смачноя о таком блюде не слышала, спасибо, буду гуглить ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:26 Поділитися #1433 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:26 Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю чтоЯ запікаю в травах в фользі, а зранку на тости з чорного хліба (з чорносливом которий) або висівкового та з маселком, помідоркою, сиром, маринованою в бальзаміку цибулею і листями салату, під каву (дітям зелений чай з лимоном і медом) - СМАКОТА. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:49 Поділитися #1434 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:49 Дружина сказала що це "Зебра" смачноооооооо!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 15:18 Поділитися #1435 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 15:18 Піду додому, засмажу яйця з сосисками, кропом, перцем. І з усім, що буде в холодильнику. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 16:15 Поділитися #1436 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 16:15 Сосіські не було, обмежились яйцями, перцем, сільодкою... ну і всім іншим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:23 Поділитися #1437 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:23 Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 15:11 Поділитися #1438 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 15:11 Не зовсім вечеря, але... Яєшня з сосисками та квасолею... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 17:00 Поділитися #1439 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 17:00 Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... от і мій чоловік так само))) сьогодні запекла картопельку з салом, зробила салатик Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 14:24 Поділитися #1440 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 14:24 Творожная запеканка) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:25 Поділитися #1441 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:25 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:31 Поділитися #1442 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:31 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.Рецептиком поделитесь? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:49 Поділитися #1443 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:49 Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 19:12 Поділитися #1444 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 19:12 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.Рецептиком поделитесь?Лєгко!1. Млинці. Беремо печінку свинячу(десь півкіло), вирізаємо жилки, судини, жирок, ріжемо на шматки, заливаємо молоком і даємо настоятися 2 години (знімає гірчинку і додає м'якості). Кусочки печінки пропускаємо через м'ясорубку двічі. В отриману жижу вбиваємо 2 яйця, солимо, перчимо, вливаємо частину молока. Перемішуємо блендером. Додаємо 4-5 ст.ложок муки і знову перемішуємо блендером до кашиці як на млинці на налісникі (густовате = товстіші млинці, рідше = тонкі млинці). Якщо треба густішу кашицю додаємо муки, якщо рідшу - молока. Якщо не гидитесь спробуйте на соленість і гіркоту. Якщо печінка дуже гірчить (гірчинка все ж повинна бути), я додаю ст.ложку цукру. Якщо все добре додаємо трохи олії і ще раз перемішуємо. Млинці випікаємо як звичайні млинці. Я завжди пробую і даю дружині на пробу перший готовий млинець. Якщо все гаразд, печу інші. Млинці повинні охолонути.2. Начинка.Беремо 2 великі морквини, натираємо на середній (чи мілкій) тертці. Чищу 2 середні цибулини, нарізаю мілко. Пасерую на олії цибульку, додаю моркву, протушую, солю, перчу. Охолоджую. Можна додавати гриби.3.Майонез.Тут я вже роблю на око бо багато разів експерементував і вже звик до певної послідовності. Вбиваю в стакан блендера 3 яйця, додаю 3 чайні ложечки цукру, 1\2 ложечки солі, чайну ложку гірчиці європейської, 2 чайні ложки вичавленого соку лимону. Взбиваю на середній швидкості блендером (як і на млинцях не вінчиком а основною коктельною насадкою). Пробую на смак, якщо треба додаю потрібного інгредієнта. Далі вмикаємо блендер на середній швидкості і малою струйкою вливаю олію доти, поки майонез не стане потрібної консистенції. в майонез видавлюю 3-4 зубчика часнику і перемішую майонез.4.Формую торт.Беремо млинець, мастимо майонез, кладемо наступний, притискаємо його, мастимо майонезом, розмащуємо ст.ложку начинки, акуратно знову майонезом, кладемо млинець, акуратно притискаємо, далі повторюємо спочатку. останній млинець перемащуємо майонезом і прикрашаємо мілко натертою морквою, натертим відвареним жовтком.Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 19:58 Поділитися #1445 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 19:58 Сьогодні все було лєнь Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:18 Поділитися #1446 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:18 Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп)Карочє я слюнку ковтнув) оселедець м..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:45 Поділитися #1447 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:45 Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільмІ жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:50 Поділитися #1448 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:50 І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:55 Поділитися #1449 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:55 їсти за компом??ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 04:45 Поділитися #1450 Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 04:45 їсти за компом?? ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома. я вдома і на роботі за компом їм. ну а шо ))) Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп) троха є. поки чистив оселедень недодивився. І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом... А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати))))))))) Клава не жирна бо до початку трапези включаю фільм Кісток немає всі виколупую при чищенні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.