vaz75 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:46 #1001 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:46 А я сьогодні готую свинячу рульку в соєво-медовому соусі + печена картопля..... Смакота... Нам-ням... ...Баранячі яйця... Але спочатку треба догнати баранчика... Фото, пліз, по готовності. Всі шось якісь яйця готовлять (баранячі, кориду). Піду но я риб'ячі приготую. На бутербродик.
xforester Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:53 #1002 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:53 Спочатку треба сомика зловити
vaz75 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:54 #1003 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 15:54 Не треба. Чув в там-тамі риб'ячі яйця на гроші добре клюють.
xforester Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:19 #1004 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:19 Ось він - вчорашній "шедевр" ням-ням.... Ду-у-у-уже смачно... Зробити гарне фото страви на блюді не вдалося - змели чуть не з костями...
lilechka Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:52 #1005 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:52 Картопля з грибами, запечена в сметані
erica Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 14:29 #1006 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 14:29 На вечерю зонтики.Я так само готую гливу. Якщо дуже великі попадаються - трішки відбиваю легенько.
Saddy Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 17:42 #1007 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 17:42 дружина сьогодні постаралася. ось такий получився короп
Andriy_L Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 18:02 #1008 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 18:02 А я сьогодні готую свинячу рульку в соєво-медовому соусі + печена картопля..... Смакота... Нам-ням... ...Баранячі яйця... Але спочатку треба догнати баранчика... Фото, пліз, по готовності. Всі шось якісь яйця готовлять (баранячі, кориду). Піду но я риб'ячі приготую. На бутербродик. Ну дружище, фоток не буде, не фоткав. А на смак це діло не понятно, що це таке (на запах то схоже на жарену печінку ...ну щось таке). Спочатку відварив, потім нарізва і обсмажив на олії на одній сковорідці. На другій цибуля і чосник пожарилися, дав багато цибулі та чоснику. Потім вкинув яйка до цибулі і все залив сметаною і ще хвилин 5-7 протушкувалося!!! Короче получилася така собі піджарка + були ще деруни. Все разом було дуже і дуже смачно!!! Всім раджу попробувати!!!
Dima 07 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 20:17 #1009 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 20:17 Картопля пюре із рибкою жареною.
xforester Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 14:15 #1010 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 14:15 А сьогодні буде тушена квасоля в томатному соусі з болгарським перцем та копченими реберцями.... Виглядає приблизно так, на смак просто супер..........
Dima 07 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 14:58 #1011 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 14:58 Сьогодні вермишелька з кобаскою
vaz75 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 17:42 #1012 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 17:42 Сьогодні мали приїхати куми, але не приїхали, то хай стечуть слиною: Філе сьомги на овочевій подушці, вершково-білогрибовий соус, салат аля-мій(огірки,помідори,перець болгарський,цибуля, виноград, сир, оливкова олія, спеції), горілочка холоднесенька, вино біле "Легенда Інкермана", компотик для діток
olun4ik Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 14:36 #1013 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 14:36 Завтра буде червоний борщик. Справжній! З болгарським перцем, з пертушечко, лаврушечкою, з часничком та вишнями!Величезне щире спасибі за підказку. Вчора зробила з вишнями (добре, що заморозила свіжі). Бомбезний, я вам скажу, борщик вийшов. В мене завжди проблема, якщо немає помідорів, що кинути для кислоти (оцтом не користуюсь), одного разу з відчаю навіть довелось вино сухе пустити в борщ. А вишні - це вихід і дуже смачно. Я так собі думаю, що їх можна й в інші страви додавати для кислинки. А що? У одних каперси, а в нас вишні )))
vaz75 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 16:58 #1015 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 16:58 мівінаМоже не варто?
lilechka Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 17:19 #1016 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 17:19 У нас сьогодні на вечерю тушкований кролик, гречка, салат з помідорів та перцюНа десерт шарлотка з узваром
xforester Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 19:02 #1017 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 19:02 мівіна Чавунний шлунок... А в нас суп з фрикадельками і цвітна капуста обсмажена в клярі...
fenmix Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 22:04 #1018 Опубліковано 23 Вересня, 2013 в 22:04 vaz75, xforester,
vaz75 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 05:18 #1019 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 05:18 vaz75, xforester, онови малюнок, не зрозуміла відповідь
erica Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 06:17 #1020 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 06:17 vaz75, студент першокурсник))) А як буде на 5 - такі шедеври тут буде постити, я не сумніваюсь)) Общага - одна з найкращих шкіл куховарства)))
Sanver Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 08:42 #1021 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 08:42 мівінадеколи можна собі дозволити, це як чіпси, але не варто щодня та постійно, прямий напрямок до лікарні...
milana Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:00 #1022 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:00 відбивні з картоплею та салатик з чорної редьки
laska Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:11 #1023 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:11 [А вишні - це вихід і дуже смачно. Я так собі думаю, що їх можна й в інші страви додавати для кислинки.Теж люблю закисляти вишнями. Та якщо під рукою немає вишень, можна добавити терте кисле яблуко. Пробувати на дачі цього літа, смакота.
yura2281 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:16 #1024 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 10:16 мівінарецепти вам https://www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D1%8B+%D0%B8%D0%B7+%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8B&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2GVBUoeTN4Su4ASXioHwBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=737&dpr=1
Aleska Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:12 #1025 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:12 Приготувала сьогодні чебуреки на сирному тісті і пиво))) Завтра планую зробити котлети з горіхів.Куштувати-куштувала(дуже смачні), а от готувати ще не пробувала.Хто готував і має перевірений рецепт?А то в інтернеті рецептів купа і дещо різняться між собою по інгридиєнтах і пропорціях.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.