kayot Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:21 #801 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:21 сьогодні а с чем форелька, или просто маринованная??
Olesya Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:25 #802 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:25 сьогодні Яка класна ідея з дерев"яними шпажками під рибу! От вік живи - вік учись
GOODMAN Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:48 #803 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:48 а с чем форелька, или просто маринованная??просто посолена і поперчена, а на дно налив стакан білого вина і замотав дечко у фольгу. 40 хв на 180 градусів.
HWman Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:23 #804 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:23 Щоб не загадити тарілку то так з'їм...
Dorothy Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:27 #805 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:27 Ох же ці чоловіки!..
HWman Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:35 #806 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 22:35 студентські будні
yura2281 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 12:37 #807 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 12:37 Рецептик пирога у студію, будь ласка, а то так апетитно виглядає... Ням-няма Пробник. Пиріг з курятиною"Курник" Інгредієнти: -листкове тісто -куряче філе -печериці -цибуля -морква -приправи -твердий сир -сметана -яйце Цибулю з морквою трішки пасеруюмо. До неї додаєм порізане філе шматочками, гриби та сметану(приправи) так тушкуємо 30-35хв Тісто розкачуєм (повинно бути дві частини) по розміру вашої посудини в якій буде запікатись. Начинку викладаємо в середину. Натираємо сир на начинку та накриваємо другою частиною тіста.(робим ножем декілька отворів щоб не здувалось) Зверху змазуємо збитим яйцем. І в духовку на 40хв (температуру регулювати)
laska Опубліковано 6 Січня, 2013 в 19:40 #808 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 19:40 Одне із сьогоднішніх блюд: вищезгаданий мною Жовтохвіст, цього разу з грибним соусом під G7 Reserva Chardonnay
yura2281 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:53 #809 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:53 Медальйони зі свинини за цим рецептом http://globalist.org.ua/life/recipes/meat-dishes/2225-medalony-iz-svininy-v-bekone-master-klass-s-fotografiyami.html
GOODMAN Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:50 #810 Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:50 Закінчення зимових свят
Oksana04 Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:53 #811 Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:53 Закінчення зимових святЧи все ж таки День народження?ВІТАЮ)
GOODMAN Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:59 #812 Опубліковано 20 Січня, 2013 в 18:59 Чи все ж таки День народження? 2 в 1
Tarzanych Опубліковано 23 Січня, 2013 в 13:27 #813 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 13:27 За мною почало ходити бажання спробувати приготувати щось з азіатської кухні. Ролли крутити вже навчився, сьогодні спробую зробити смажений рис з перчиком, грибами і морквою. Знаю, що просто, але мені цікаво Потім спробую погратись з рисовою і гречаною локшиною
erica Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:14 #814 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:14 Сьогодні вперше спробувала простий рецепт конвертиків з сиром Дуже швидко, просто і смачно! А з кавою - просто бомба!
drap Опубліковано 27 Січня, 2013 в 15:58 #815 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 15:58 Колбаски захотелось....Дачный вариант.. Сорь за качество.
Varvara Опубліковано 27 Січня, 2013 в 16:18 #816 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 16:18 А у нас сьогодні пироги з капустою-яйцем, маком і сушеною полуницею. А вчора були деруни з м'ясом і шарлотка яблучна)))На мене іноді находить))))
lilechka Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:29 #817 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:29 А у мене сьогодні різотто з грибами. Вечеряю, не зважаючи що вже пізня година
zverexe Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:47 #818 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:47 Картопля жарана сматочками з спечаною ковбасою
olesya)) Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:47 #819 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:47 а я сьогодні готувала запечену картопельку)на бляшку: змазати олії, нарізати шматочками картоплі, та щедро полити майонезом + викласти підсмаженийй фарш (любий, у мене був свинний) + багато пісмаженої цибулі, зверху знов викласти картоплю. полити майонезом і трішки добавити кип'яченої води, щоб картопля не була сухою. і відправляємо в духовку на 1-1,5 год, коли буде допікатись натерти зверху голандськи сиром!!! страва дуже ситна, багато не з'їсиш))
olesya)) Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:54 #820 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 19:54 завтра спечу піццу! Маю класний і простий рецепт, піца, як із піццерії))Потрібно:50гр дріжджів + 2 ч.л. цукру - окремо розчинити.в окрему миску: - 2 ст.муки,, 1 ст. теплої води, 1ч.л. солі, 2 ст. л. оліїзамісити і додати дріжджі, тісто має бути не густеБляшку змазати олією чи смальцем і тонко викласти тісто, яке має підходити 30 хв(але може не підходити, просто піцца тоді буде тонша), тоді зверху викласти начинку (будь-яку), зверху майонез, зелень і в духовку.
Tarzanych Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 20:00 #821 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 20:00 Картопляне пюре, морква по-корейськи, і злегка тушковані овочі Хотів зліпити вареники з грибами, але якийсь трошки втомлений під вечір зробився, що вирішив обійтись без замішування тіста і прибирання
Varvara Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 07:17 #822 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 07:17 Вчора були вареники з сиром і з картоплею/мнясом)))А на сніданок оладки з родзинками і яблуками))
SvitlikOM Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 19:41 #823 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 19:41 А у нас сьогодні м’яско з картоплею, квасолею та грибами у горщиках.М'ясо (у нас була свинина і яловичина) великими шматками обсмажується на сковорідці до золотистої скоринки. Потім злегка підсмажуються грибочки та цибулька. Квасоля попередньо замочується та трохи відварюється. На дно глиняного горщика кладеться м’яско, потім шар картоплі, трохи моркви, потім квасолю, а зверху грибочки. Заливається (трохи більше половини) добре підсоленим бульйоном зі спеціями. Тушкується хвилин 40.Варіацій цієї страви може бути безліч. Можна додати чогось більше, або менше, а щось замінити. Головне, що виходить смачно і ситно.
searcher Опубліковано 15 Лютого, 2013 в 19:05 #824 Опубліковано 15 Лютого, 2013 в 19:05 Спік сьогодні на вечерю ось таку рибку
kayot Опубліковано 15 Лютого, 2013 в 22:41 #825 Опубліковано 15 Лютого, 2013 в 22:41 Вчера готовил филе судака с овощами - просто сказка....фото нет.....не до этого было..но рецепт взят тут http://www.youtube.com/watch?v=gywyOfYtcEIПрикол в наличие имбиря в овощах и вынимания косточек из перца чили.....Рыба просто сказка, я купил два судака - вышло меньше кило - ужин на двоих с головой!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.