jotka Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:34 #476 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:34 страва для тих, хто любить купусту1) молоду капусту пошинкувати хто як любитьмені подобається "середньою смужкою"2)потім кинути на сковорідку з РОЗТОПЛЕНИМ(НЕ РОЗПЕЧЕНИМ )вершковим маслом і добре посолити щоб вона "змякла"3)добряче протушити на малому вогні під кришкою, постійно помішуючи4)коли капуста протушиться добавити розбиті яйця (бажано домашні, ДУЖЕ БАЖАНО....) посолені і поперчені (коли солитимите яЙцЯ, не забувайте, що капуста ВЖЕ ПОСОЛЕНА) і ще раз протушити на маленькому вогні, щоб схватились яйця.....як на мене досить смачно і лекгоякось по-весняному...якщо хтось зважиться...bon appetite....
Zeuss Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:41 #477 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:41 jotka, сильно нагадує холостяцьке "дорізаємо залишки усього в холодильнику і заливаємо яйцями"
jotka Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:47 #478 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 19:47 можливо)))) я і не претендувала на ЩОСЬ... але ж спробувати завжди можна, правда
Zeuss Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:19 #479 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:19 ... я і не претендувала на ЩОСЬ... але ж спробувати завжди можна, правда Звичано можна, але і хотілось би почитати рецепти аля "ЩОСЬ"
jotka Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:39 #480 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:39 ... я і не претендувала на ЩОСЬ... але ж спробувати завжди можна, правда Звичано можна, але і хотілось би почитати рецепти аля "ЩОСЬ" шановний Zeuss, я б могла заперечити і сказати , що задовбані трудовим буднем люди не хочуть готувати на ВЕЧЕРЮ "ЩОСЬ", а хочуть вкинути щось смачненьке і "швидкоготуємоє".... але Я НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ..... окресліть, прошу, згачення "ЩОСЬ" і може я щось запропоную
Zeuss Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:49 #481 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:49 Угу... я десь читав (особливо в українській літературі) про "стомлених працею"... І... я люблю сперичатись Окреслюю реально. Див малюнучок (прасцітє художник з мене паршивий)
jotka Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:52 #482 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:52 Угу... я десь читав (особливо в українській літературі) про "стомлених працею"... І... я люблю сперичатись Окреслюю реально. Див малюнучок (прасцітє художник з мене паршивий) І... я люблю сперичатись А Я НЕ БУДУ.....))))))
Zeuss Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:57 #483 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 20:57 ... А Я НЕ БУДУ.....)))))) От тільки не треба на мене кричати Я не буду провокувати... Але ви ета.. єжелі чіво - то захадітє
jotka Опубліковано 19 Травня, 2011 в 21:00 #484 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 21:00 ... А Я НЕ БУДУ.....)))))) От тільки не треба на мене кричати Я не буду провокувати... Але ви ета.. єжелі чіво - то захадітє ГУД
sweetlena Опубліковано 19 Травня, 2011 в 21:56 #485 Опубліковано 19 Травня, 2011 в 21:56 А виявляється капусточка з яйцями надає гостроти спілкуванню
solnishko Опубліковано 20 Травня, 2011 в 05:53 #486 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 05:53 холостяцьке "дорізаємо залишки усього в холодильнику і заливаємо яйцями"екшелі, холостяцьке - то "дорізаємо залишки усього в холодильнику і засипаємо тертим сиром", бо потім сир плавитьсяі создається ізумітєльна ілюзія м"яса по-французьки.І да, Зэус, хоцца а-ля "ЩОСЬ" я тобі якось рецепт Наполеона наваяю, там роботи рівно на деньі папробуй не забацати з ілюстраціями..)))))
Zeuss Опубліковано 20 Травня, 2011 в 06:29 #487 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 06:29 Сонєчко, і так: 1. Сир холостяк ніколи не натирає, тому що: 1.1 Натирати сир треба для страв, що готуються або в мікрохвильовці або в духовці. Мікрохвильовкую користуватись зараз не модно, а духовка і холостяк складаються тільки тоді коли когось треба вразити. 1.2 Сир тримається на випадок внєзапного приходу мадмуазель. Бо вино і шампань дуже складно доповнюються саме цим продуктом, а не яйцями. І термін зберігання його набагато більший чим у фруктів. 2. Наполеон - це чудово. Але я не їм солодкого. І готувати ЩОСЬ самому не скуштувавши якось хреновастєнько. Хоча все залежить для кого. Не виключаю варіанту того, що той мегаскладний продухт я для когось і приготую.
solnishko Опубліковано 20 Травня, 2011 в 06:38 #488 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 06:38 ітак, парірую)))))))): Натирати сир треба для страв, що готуються або в мікрохвильовці або в духовці брехня, посип cтраву, яку готуєш на пательні і...накрий кришкою)) о , чудо! сир плавиться Мікрохвильовкую користуватись зараз не модно от все зараз покину і піду викидати свою мікрохвильовку за півториштуки)))) бо ж не модно а якщо модно їсти оливки, а в мене від них нєсварєніє, я ними давитися маю, чи як? Сир тримається на випадок внєзапного приходу мадмуазель пошехонський? я ж не кажу кабачки під рокфором запікати готувати ЩОСЬ самому не скуштувавши цю тємко варто закрити. а ще викинути всі книги з рецептами. і Висоцьку расстрєлять))
Zeuss Опубліковано 20 Травня, 2011 в 07:16 #489 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 07:16 Ех так гарно все написав...Як там воно під кришкою я хз. Залежить від сорту сиру. Мені не пообається - топорно і похабно.За півтори штуки то напевно дуже модна і крута?Останню репліку не вкурив... енівей загадимо тему.Просто у мене підхід до готування трошки інший. Вже якщо берусь, то хочеться щоб воно було вахЬ. Не завжди вдається, але я стараюсь. Виняток ранок - але освоїв чудний сорт вівсянки, яка і рятує.(пошепки) дєвочкі, я тут рісуюсь, а ви мені всю маліну гадите(голосно) Давайте вже про рецепти знову говорити
SvitlikOM Опубліковано 20 Травня, 2011 в 08:12 #490 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 08:12 Виняток ранок - але освоїв чудний сорт вівсянки, яка і рятує. Рецепт приготування чудного сорту вівсянки в студію. З огляду на все вище написане, це має бути вишукана страва.
Zeuss Опубліковано 20 Травня, 2011 в 08:50 #491 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 08:50 Рецепт приготування чудного сорту вівсянки в студію. З огляду на все вище написане, це має бути вишукана страва. А немає ніякого особливого рецепту. Просто знайшли вівсянку швидкого приготування, німецького виробництва, але вона у нас продається (марку не пам'ятаю, дома подивлюсь). Так от за складом вона дуже хороша. Аналізували в тренажерному залі, тобто вибрали максимально користну і ефективну. В окроп додаю трішки лимонної кислоти, зовсім трішки кориці і анісу. Заливаю цим вівсянку і горіхи окремо (але можна туди). Інколи цукор
MOTOROLLLA Опубліковано 23 Травня, 2011 в 13:42 Автор #492 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 13:42 Таааааак..... Щоб це сьогодні такого приготувати ???
Andrew_Best Опубліковано 23 Травня, 2011 в 16:39 #493 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 16:39 А я просто кефіру тяпну
Zeuss Опубліковано 23 Травня, 2011 в 16:52 #494 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 16:52 Салат з молодої цибульки без ГМО з яйцем
sweetlena Опубліковано 23 Травня, 2011 в 17:34 #495 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 17:34 А я просто кефіру тяпну Спекла смачну домашню ковбаску, ще весняний вітамінний салатик і легкий супчик з овочами Але щось бажання "бутылка кефира-полбатона" виникає щодня, чи то в жару так усім кефір смакує?..
Andrew_Best Опубліковано 23 Травня, 2011 в 20:26 #496 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 20:26 бутылка кефира-полбатона - то вже обжираловка
Olesya Опубліковано 25 Травня, 2011 в 17:36 #497 Опубліковано 25 Травня, 2011 в 17:36 Печена картопля з копченим сальцем плюс салат, як я кажу, з трави - кресс-салат і грін корал (теж салат), цибуля, кріп, огірки.
zaHARE Опубліковано 1 Червня, 2011 в 06:37 #498 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 06:37 зелений салат,капуста молода,огірочок,редиска,укроп,петрушка,шпинат(або люба зелень),кедрові горішки(мелені,але можна й без них) або сємкі лущені,перчик чорний і кусочок бринзи- все в блендері перетворити в пасту.Пасту мажемо на лавашик і згортаємо в трубочку.Весняно-літній супер перекус.5-10 хв.і готово.
murabura Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:30 #499 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:30 Борщ з молодої капусти, тефтелі з грибним соусом, сирна запіканка. Ще салат з огірків і помідорів, але не попав у кадр.
sasha1132 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:32 #500 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:32 картафан в сметані, під салат з молодої цибулі з редискою і головне - шмат сала
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.