Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

А де МЯСО? :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас зелений борщик, лазанья і млинці із згущеним молоком :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готували мясо в кисло-солодкому соусі

Рецепт не скажу, тому що це зібрання з декількох рецептів :0005:

post-7103-0-19533600-1302379826_thumb.jp

post-7103-0-36227000-1302379847_thumb.jp

post-7103-0-16913900-1302379869_thumb.jp

post-7103-0-72735100-1302379896_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вчора експерементувала з гусем: маринувала його і запікала в медово-лимонному соусі. Ніколи раніше в такому соусі не готувала.Але вийшло дуууже смачно,золотиста скоринка, і чудовий аромат.

Спочатку зробила маринад: закип"ятила воду зі спеціями(перець-горошок, лаврушечка, перець духмяний, сіль, гвоздика), у охолоджений маринад виклала гуся і залишила на кілька годин. Перед запіканням гуся потрібно промокнути паперовим рушником, щоб не був мокрим, бо тоді соус на ньому не тримається, а розтікається. Щедро намастила гуся ззовні і всередині приготовленим соусом: кілька ложок меду змішуємо з подрібненим лимоном. Залишки соусу виклала в середину гуся. Запікала в рукаві. Але для того, щоб була рум"яна скоринка, рукав відкрила десь за 30 хв до готовності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запік курячу грудинку під ананасом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запік курячу грудинку під ананасом

А конкретніше? Народ "жаждет" подробиць :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я останнім часом готую салатики з черемші, або як її називають в народі "ведмежа цибуля". Хто не знає - на вигляд ця рослина схожа на листя конвалії :)

На ринку продається бабульками по 1 грн. за пучок, має присмак часнику і дуже корисна.

Я її ріжу разом з огірочком, іноді з цибулею, і додаю сметану та сіль до смаку. Дехто додає варене яйце. Взагалі варіантів інгредієнтів багато - кожен робить так, як подобається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З нагоди приїзду родичів з Італії балуємо себе італійською кухнею: паста з моцареллою))

А гостям борщик і варенички :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" :)

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

вже якось "не дуже" оригінальноglare.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

А де МЯСО? :0001:

А я мяса не вживаю. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" :)

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

вже якось "не дуже" оригінальноglare.gif

згоден, не оригінально вже, але зате правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запік курячу грудинку під ананасом

А конкретніше? Народ "жаждет" подробиць :smile3:

береш курячу грудинку, ріжеш на порційні куски, троха відбиваєш, слолиш, приправляєш, кладеш на верх кільце ананаса (я брав мариновані, Чемпіон, вроді), зверху посипаєш сиром і в духовку до готовності на невеликому вогні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора варила зелений борщ і на додачу заманулося зробити свій улюблений салат "Асторія"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту:D, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти. До чаю - сирники, нарешті знайшла безпрограшний рецепт: пачка сиру + пачка солодкої сиркової маси, 1 яйце, 3 столові ложки борошна. Сирники виходять саме такі, як я люблю - ніжні, не дуже солодкі, а головне - зовсім не відчувається борошно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту:D, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти.

Гречка нинчє ділікатесссс! Барствуєте :0021:

А у мене смажена картопелька (шось захотілось) і тазик салату з молодої капусти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні знову на кухні хазяйную. :)

на обід у мене червоний борщик, із домашньою сметанкою, як казали Моїсеєнко і Данилець: "С петрушечкой, с лаврушечкой, да с чесночком..." :)

Також макарони із м'ясною підливкою.

А на вечерю - піца, традиційно по вихідним. Із смачнющим пивком 010bb09ac34188514453a2ce104f28e4.jpeg, що уже набирає необхідної температури у холодильнику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми стали молочними коктейлями себе балувати :ok:

post-2742-0-43729500-1305305324_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми стали молочними коктейлями себе балувати :ok:

post-2742-0-43729500-1305305324_thumb.jp

А здайте будь-ласка свій рецепт коктейлю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Основні інгредієнти: морозиво (Пломбір 100%) і молоко. Не дотримуюсь якоїсь пропорції, просто багато морозива і менше молока в a35709578132a43f27c788f96f95bfbf.gif

А далі за смаковими вподобаннями. Можна фрукти (з бананом смачно, він не лишає грудок) сироп, варення. На фото з несквіком.

До речі, ківі гірчить, тому не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ківі взагалі не підходить, згоден. Майже кожен ранок роблю схожий коктейль, правда трохи в інших цілях, тому окрім банана, молока (нежирної сметани) додається ще яйце

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я готовив запечені

бутери з ковбаскою !

Ось результат, фото ніяке, смакуе класно !

\

post-11619-0-32866300-1305309690_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щойно зробив з замороженою чорницею і з купленим малиновим сиропом....заморожені фрукти смачніші....

а молоко і морозиво 1:1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас вчора була смачнюща сирна запіканка.

Запіканка готується за таким рецептом:

1 кг домашнього сиру(творогу)

7 яєць(окремо потрібно відділити білки від жовтків)

1 склянка цукрової пудри

1 склянка цукру

50 г манки

100 г масла

2 варені картоплини

цедра лимона (можна ще й ванілін)

Сир розмішати з манкою, масло розім"яти з картоплею і додати до сиру, жовтки збити з цукром і також вимішати з сирною масою. Далі збиваємо в густу піну білки з цукровою пудрою і обережно помішуючи додаємо до сиру. До отриманої маси додаємо лимонну цедру.

Викладаємо це все на змащену маслом і притрушену борошном бляшку, чи у форму.Форма для випікання має бути не високою, а широкою плоскою, бо у високій запіканка погано пропікається. Випікаємо в духовці на малому вогні 40 хв.

Смачного!

от тільки готувати таку страву на вечерю трохи небезпечно, бо замість запланованого одного шматочка запіканки непомітно з"їдається три чи чотири :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...