Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

А де МЯСО? :0001:

Опубліковано

А я вчора експерементувала з гусем: маринувала його і запікала в медово-лимонному соусі. Ніколи раніше в такому соусі не готувала.Але вийшло дуууже смачно,золотиста скоринка, і чудовий аромат.

Спочатку зробила маринад: закип"ятила воду зі спеціями(перець-горошок, лаврушечка, перець духмяний, сіль, гвоздика), у охолоджений маринад виклала гуся і залишила на кілька годин. Перед запіканням гуся потрібно промокнути паперовим рушником, щоб не був мокрим, бо тоді соус на ньому не тримається, а розтікається. Щедро намастила гуся ззовні і всередині приготовленим соусом: кілька ложок меду змішуємо з подрібненим лимоном. Залишки соусу виклала в середину гуся. Запікала в рукаві. Але для того, щоб була рум"яна скоринка, рукав відкрила десь за 30 хв до готовності.

Опубліковано

А я останнім часом готую салатики з черемші, або як її називають в народі "ведмежа цибуля". Хто не знає - на вигляд ця рослина схожа на листя конвалії :)

На ринку продається бабульками по 1 грн. за пучок, має присмак часнику і дуже корисна.

Я її ріжу разом з огірочком, іноді з цибулею, і додаю сметану та сіль до смаку. Дехто додає варене яйце. Взагалі варіантів інгредієнтів багато - кожен робить так, як подобається :)

Опубліковано

З нагоди приїзду родичів з Італії балуємо себе італійською кухнею: паста з моцареллою))

А гостям борщик і варенички :smile3:

Опубліковано

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

Опубліковано

Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" :)

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

вже якось "не дуже" оригінальноglare.gif

Опубліковано

Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.

А де МЯСО? :0001:

А я мяса не вживаю. :smile3:

Опубліковано

Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" :)

яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати

вже якось "не дуже" оригінальноglare.gif

згоден, не оригінально вже, але зате правда

Опубліковано

запік курячу грудинку під ананасом

А конкретніше? Народ "жаждет" подробиць :smile3:

береш курячу грудинку, ріжеш на порційні куски, троха відбиваєш, слолиш, приправляєш, кладеш на верх кільце ананаса (я брав мариновані, Чемпіон, вроді), зверху посипаєш сиром і в духовку до готовності на невеликому вогні.

Опубліковано

Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту:D, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти. До чаю - сирники, нарешті знайшла безпрограшний рецепт: пачка сиру + пачка солодкої сиркової маси, 1 яйце, 3 столові ложки борошна. Сирники виходять саме такі, як я люблю - ніжні, не дуже солодкі, а головне - зовсім не відчувається борошно.

Опубліковано

Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту:D, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти.

Гречка нинчє ділікатесссс! Барствуєте :0021:

А у мене смажена картопелька (шось захотілось) і тазик салату з молодої капусти...

Опубліковано

Я сьогодні знову на кухні хазяйную. :)

на обід у мене червоний борщик, із домашньою сметанкою, як казали Моїсеєнко і Данилець: "С петрушечкой, с лаврушечкой, да с чесночком..." :)

Також макарони із м'ясною підливкою.

А на вечерю - піца, традиційно по вихідним. Із смачнющим пивком 010bb09ac34188514453a2ce104f28e4.jpeg, що уже набирає необхідної температури у холодильнику.

Опубліковано

А ми стали молочними коктейлями себе балувати :ok:

post-2742-0-43729500-1305305324_thumb.jp

А здайте будь-ласка свій рецепт коктейлю!

Опубліковано

Основні інгредієнти: морозиво (Пломбір 100%) і молоко. Не дотримуюсь якоїсь пропорції, просто багато морозива і менше молока в a35709578132a43f27c788f96f95bfbf.gif

А далі за смаковими вподобаннями. Можна фрукти (з бананом смачно, він не лишає грудок) сироп, варення. На фото з несквіком.

До речі, ківі гірчить, тому не рекомендую.

Опубліковано

ківі взагалі не підходить, згоден. Майже кожен ранок роблю схожий коктейль, правда трохи в інших цілях, тому окрім банана, молока (нежирної сметани) додається ще яйце

Опубліковано

я щойно зробив з замороженою чорницею і з купленим малиновим сиропом....заморожені фрукти смачніші....

а молоко і морозиво 1:1

Опубліковано

У нас вчора була смачнюща сирна запіканка.

Запіканка готується за таким рецептом:

1 кг домашнього сиру(творогу)

7 яєць(окремо потрібно відділити білки від жовтків)

1 склянка цукрової пудри

1 склянка цукру

50 г манки

100 г масла

2 варені картоплини

цедра лимона (можна ще й ванілін)

Сир розмішати з манкою, масло розім"яти з картоплею і додати до сиру, жовтки збити з цукром і також вимішати з сирною масою. Далі збиваємо в густу піну білки з цукровою пудрою і обережно помішуючи додаємо до сиру. До отриманої маси додаємо лимонну цедру.

Викладаємо це все на змащену маслом і притрушену борошном бляшку, чи у форму.Форма для випікання має бути не високою, а широкою плоскою, бо у високій запіканка погано пропікається. Випікаємо в духовці на малому вогні 40 хв.

Смачного!

от тільки готувати таку страву на вечерю трохи небезпечно, бо замість запланованого одного шматочка запіканки непомітно з"їдається три чи чотири :glare:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...