zaHARE Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 07:13 #451 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 07:13 Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота.
yura2281 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 19:54 #452 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 19:54 Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота. А де МЯСО?
erica Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 19:09 #453 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 19:09 В нас зелений борщик, лазанья і млинці із згущеним молоком
yura2281 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 20:12 #454 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 20:12 Готували мясо в кисло-солодкому соусі Рецепт не скажу, тому що це зібрання з декількох рецептів
Caprichos Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 06:09 #455 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 06:09 А я вчора експерементувала з гусем: маринувала його і запікала в медово-лимонному соусі. Ніколи раніше в такому соусі не готувала.Але вийшло дуууже смачно,золотиста скоринка, і чудовий аромат.Спочатку зробила маринад: закип"ятила воду зі спеціями(перець-горошок, лаврушечка, перець духмяний, сіль, гвоздика), у охолоджений маринад виклала гуся і залишила на кілька годин. Перед запіканням гуся потрібно промокнути паперовим рушником, щоб не був мокрим, бо тоді соус на ньому не тримається, а розтікається. Щедро намастила гуся ззовні і всередині приготовленим соусом: кілька ложок меду змішуємо з подрібненим лимоном. Залишки соусу виклала в середину гуся. Запікала в рукаві. Але для того, щоб була рум"яна скоринка, рукав відкрила десь за 30 хв до готовності.
imp13 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 16:01 #456 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 16:01 запік курячу грудинку під ананасом
erica Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 16:20 #457 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 16:20 запік курячу грудинку під ананасом А конкретніше? Народ "жаждет" подробиць
talja Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 16:55 #458 Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 16:55 А я останнім часом готую салатики з черемші, або як її називають в народі "ведмежа цибуля". Хто не знає - на вигляд ця рослина схожа на листя конвалії На ринку продається бабульками по 1 грн. за пучок, має присмак часнику і дуже корисна. Я її ріжу разом з огірочком, іноді з цибулею, і додаю сметану та сіль до смаку. Дехто додає варене яйце. Взагалі варіантів інгредієнтів багато - кожен робить так, як подобається
Arden Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 17:17 #459 Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 17:17 З нагоди приїзду родичів з Італії балуємо себе італійською кухнею: паста з моцареллою)) А гостям борщик і варенички
mymbox Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 07:23 #460 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 07:23 яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати
Amelie Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 07:50 #461 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 07:50 Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати вже якось "не дуже" оригінально
zaHARE Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:30 #462 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:30 Нарвали молодої кропивки і потушили її з тертим сиром,як шпинат.Цим всім заправили рисок(басматі).І плюс салат з недавно викопаного топінамбуру,морковки,пекинки і морськолї капусти з лимончиком.І ще на додачу азіатьскі "лєпьошкі"(на кефірі).МММ Смакота. А де МЯСО? А я мяса не вживаю.
mymbox Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 15:16 #463 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 15:16 Яєчня по-холостяцки: "відкрив холодильник - почесав яйця - закрив холодильник" яєшня холостяцька - підійшов до холодильника, відкрив... ну а далі ви самі маєте знати вже якось "не дуже" оригінально згоден, не оригінально вже, але зате правда
imp13 Опубліковано 25 Квітня, 2011 в 16:25 #464 Опубліковано 25 Квітня, 2011 в 16:25 запік курячу грудинку під ананасом А конкретніше? Народ "жаждет" подробиць береш курячу грудинку, ріжеш на порційні куски, троха відбиваєш, слолиш, приправляєш, кладеш на верх кільце ананаса (я брав мариновані, Чемпіон, вроді), зверху посипаєш сиром і в духовку до готовності на невеликому вогні.
talja Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 08:31 #465 Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 08:31 Вчора варила зелений борщ і на додачу заманулося зробити свій улюблений салат "Асторія"
Olesya Опубліковано 5 Травня, 2011 в 17:41 #466 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 17:41 Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти. До чаю - сирники, нарешті знайшла безпрограшний рецепт: пачка сиру + пачка солодкої сиркової маси, 1 яйце, 3 столові ложки борошна. Сирники виходять саме такі, як я люблю - ніжні, не дуже солодкі, а головне - зовсім не відчувається борошно.
Zeuss Опубліковано 5 Травня, 2011 в 20:02 #467 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 20:02 Після великодніх шинок і ковбас захотілось знову посту, тому вечеря була така: гречана каша і тазик салату з молодої капусти. Гречка нинчє ділікатесссс! Барствуєте А у мене смажена картопелька (шось захотілось) і тазик салату з молодої капусти...
Zheny@ Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:58 #468 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:58 Я сьогодні знову на кухні хазяйную. на обід у мене червоний борщик, із домашньою сметанкою, як казали Моїсеєнко і Данилець: "С петрушечкой, с лаврушечкой, да с чесночком..." Також макарони із м'ясною підливкою. А на вечерю - піца, традиційно по вихідним. Із смачнющим пивком , що уже набирає необхідної температури у холодильнику.
laska Опубліковано 13 Травня, 2011 в 16:51 #469 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 16:51 А ми стали молочними коктейлями себе балувати
Nick Опубліковано 13 Травня, 2011 в 16:59 #470 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 16:59 А ми стали молочними коктейлями себе балувати А здайте будь-ласка свій рецепт коктейлю!
laska Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:47 #471 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:47 Основні інгредієнти: морозиво (Пломбір 100%) і молоко. Не дотримуюсь якоїсь пропорції, просто багато морозива і менше молока в А далі за смаковими вподобаннями. Можна фрукти (з бананом смачно, він не лишає грудок) сироп, варення. На фото з несквіком. До речі, ківі гірчить, тому не рекомендую.
mymbox Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:54 #472 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:54 ківі взагалі не підходить, згоден. Майже кожен ранок роблю схожий коктейль, правда трохи в інших цілях, тому окрім банана, молока (нежирної сметани) додається ще яйце
Aleksname Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:01 #473 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:01 А я готовив запечені бутери з ковбаскою ! Ось результат, фото ніяке, смакуе класно ! \
Nick Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:12 #474 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:12 я щойно зробив з замороженою чорницею і з купленим малиновим сиропом....заморожені фрукти смачніші....а молоко і морозиво 1:1
Caprichos Опубліковано 17 Травня, 2011 в 06:25 #475 Опубліковано 17 Травня, 2011 в 06:25 У нас вчора була смачнюща сирна запіканка. Запіканка готується за таким рецептом: 1 кг домашнього сиру(творогу) 7 яєць(окремо потрібно відділити білки від жовтків) 1 склянка цукрової пудри 1 склянка цукру 50 г манки 100 г масла 2 варені картоплини цедра лимона (можна ще й ванілін) Сир розмішати з манкою, масло розім"яти з картоплею і додати до сиру, жовтки збити з цукром і також вимішати з сирною масою. Далі збиваємо в густу піну білки з цукровою пудрою і обережно помішуючи додаємо до сиру. До отриманої маси додаємо лимонну цедру. Викладаємо це все на змащену маслом і притрушену борошном бляшку, чи у форму.Форма для випікання має бути не високою, а широкою плоскою, бо у високій запіканка погано пропікається. Випікаємо в духовці на малому вогні 40 хв. Смачного! от тільки готувати таку страву на вечерю трохи небезпечно, бо замість запланованого одного шматочка запіканки непомітно з"їдається три чи чотири
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.