Перейти до змісту

Закордонний паспорт

kosize

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто підкаже, така ситуація)

Був одружений. Розвівся. Але в останній день, коли треба була ставити штамп про ролучення - не прийшов з поважної причини. І тепер все ніяк не вистачає часу, щоб завершити цю справу.

Питання: чи зроблять мені загран, якщо печатки про розлучення немає, але по документах я вільний?!

• Відповідей 799
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Підскажіть будь-ласка вартість термінового закордонного паспорту??? Бо я щось підозрюю що в 634грн 30коп це не обійдеться.. а якщо обійдеться то явно мені його протягом 10 днів не зроблять...

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка вартість термінового закордонного паспорту??? Бо я щось підозрюю що в 634грн 30коп це не обійдеться.. а якщо обійдеться то явно мені його протягом 10 днів не зроблять...

дасте зверху гривень 100-200 і зроблять за два тижні, якщо хочете за 634 грн терміновий, то певно не вийде. Вибирати вам, наскільки швидко потрібно :)

Опубліковано

Був сьогодні на Конякіна,вісить оголошення що документи вони вже не приймають,потрібно звертатись на Винниченка 11 або Шевченка.

Може комусь треба розклад:

Винниченка :

IMAG0069.jpg

Шевченка:

IMAG0070.jpg

Опубліковано

А де це на Конякіна?

І мене цікавить також. Можливо малося на увазі - паспортний на Кравчука?

Опубліковано

Хто знає де мають видати паспорт? здавав на кравчука, вже маю забирати.

Якщо здавав на Кравчука то думаю і забирати там.

Опубліковано

А яка їм різниця - розлучений ти чи ні?

Ну, з отриманням загранпаспорта може і не буду траблів. А з візою як??

Думаю і з візою проблем не буде. Єдине, що у Туреччині є готелі, які не поселяють одиноких мужчин ))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

дасте зверху гривень 100-200 і зроблять за два тижні, якщо хочете за 634 грн терміновий, то певно не вийде. Вибирати вам, наскільки швидко потрібно :)

і знову те саме - як у цій державі можна боротись з корупцією, панове? якщо ви самі тими хабарами кормите усіх, хто в кабінетах. революція гідності пройшла повз декого..

Опубліковано

і знову те саме - як у цій державі можна боротись з корупцією, панове?

дати зарплату людям в паспотрному столі тисяч так 5 для початку, для того щоб я був впевнений, що заплативши 634 я заберу паспорт через 10 днів, а не 15 чи чи 20 чи 22, тому що він мені потрібен саме до 10 днів і не пізніше.

Коля я робив паспорт, то нічого лівого не платив і не збирався, бо він мені не "горів", але якби ситуація була б терміновою, то виходу іншого не має, бо ви можете стати банальним заручником ситуації, то не приїхало щось, то бланків не має і т.д. і т.п і ніхто не підніме сраки , щоб вирішити тут проблему. А зп в 1500 їм по барабану, що там вам потрібно і коли, коли буде то буде, така зараз відповідь у них.

В мене родич. хотів оформити паспорт (в ковелі здається), зайшов туди каже треба за два тижні, ну максимум до 3, згоден заплатити за терміновий, йому сказали 1000 чи 1200 грн і до 10 днів точно буде, він каже так же ж терміновий 600-700 грн, і йому була посмішка,і відповідь, такому випадку будете чекати 3-4 тижні, а можливо і більше. Ну і що скажете людині робити, тягатися з ними не має часу і займати чергу з самого ранечку також?

В Луцьку "порішали" питання здається за 800, бо виходу не має...

Опубліковано

дати зарплату людям в паспотрному столі тисяч так 5 для початку, для того щоб я був впевнений, що заплативши 634 я заберу паспорт через 10 днів, а не 15 чи чи 20 чи 22, тому що він мені потрібен саме до 10 днів і не пізніше.

...

А зп в 1500 їм по барабану, що там вам потрібно і коли, коли буде то буде, така зараз відповідь у них.

По-перше, нема їм за що платити 5000 грн при мінімалці в країні 1 тисяча с гаком.

По-друге, зі збільшенням ЗП росте апетит , тому і розцінки підвищаться, а корупція не пропаде, повірте.

Опубліковано

дати зарплату людям в паспотрному столі тисяч так 5 для початку, для того щоб я був впевнений, що заплативши 634 я заберу паспорт через 10 днів, а не 15 чи чи 20 чи 22

Де тут зв'язок між зарплатою хабарникам і впевненістю в термінах виконання?

В паспортному працюєш?

Опубліковано

І треба вчитися планувати життя, а не терміново робити паспорти, я знаю що випадки різні бувають, але ж паспорт на 10 років видається!!! Невже так тяжко подумати завчасно?(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

на кравчука, щоб здати документи на закордонний паспорт, треба приходити десь на 08.00..записатись в чергу..навіть якщо прийом документів з 14.00..і якщо повезе, то є шанси здати..)приймають лише 20 чол за прийом.черги як колись за ковбасою).

луцька прописка лише на кравчука.

районна - на шевченка.

обласна - на винниченка.

якщо не туди підеш - відфутболять)

якщо не підходять черги ПП "Документ", на гривень 250 дорожче, але, кажуть, без черг)

Опубліковано

на кравчука, щоб здати документи на закордонний паспорт, треба приходити десь на 08.00..записатись в чергу..навіть якщо прийом документів з 14.00..і якщо повезе, то є шанси здати..)приймають лише 20 чол за прийом.черги як колись за ковбасою).

луцька прописка лише на кравчука.

районна - на шевченка.

обласна - на винниченка.

якщо не туди підеш - відфутболять)

якщо не підходять черги ПП "Документ", на гривень 250 дорожче, але, кажуть, без черг)

робив на шевченка з луцькою пропискою. поричали що треба на кравчука ітд і тп... але за 5 хвилин спілкування прийняли документи.

• 3 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Підкажіть хто що знає зараз на рахунок закордонного паспорта скільки коштує виготовлення(раніше було 395грн) та які терміни, чи роблять уже біометричні, яка з ними ситуація, що там з безвізовим режимом, буде запроваджено чи ні, і яка ситуація у відділенні по Винниченка?

Опубліковано

По Винниченка не знаю, а на Кравчука прийом по старому розкладу.

Ціна майже 400грн якщо на місяць. Довідкі про не судимість вже не треба..

Черга на 2-3 дні.

Якщо треба скину фото розкладу та список документів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...