Перейти до змісту

Фобії

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незнаю як назвати цю фобію, боюсь за майбутнє своє і своєї сімї. Страшно коли ціни ростуть як гриби а зарплати ні, страшно коли в країні безлад і хаус, страшно що тебе чи твоїх рідних можуть вбити (збити авто , застрелити..) хтось із депутатсько-прокурорських синків чи працівників органів і їх ніяк непокарають. Боюсь жити в Україні

Це не фобія.Це самосвідомість і турбота.Дуже корисна якість :ok:

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Незнаю як назвати цю фобію, боюсь за майбутнє своє і своєї сімї. Страшно коли ціни ростуть як гриби а зарплати ні, страшно коли в країні безлад і хаус, страшно що тебе чи твоїх рідних можуть вбити (збити авто , застрелити..) хтось із депутатсько-прокурорських синків чи працівників органів і їх ніяк непокарають. Боюсь жити в Україні

+1

Правда ще стоматолог мабуть напрягає... :blush:

Опубліковано

безпорадності, коли не можеш нічого зробити бо від тебе нічого не залежить

Аналогічно

І ще іноді боюся своєї надмірної активності

Опубліковано

Прикол в тому, що уколів я не боюся зовсім, і самого процесу проколювання пальця теж, а от коли починають давити, щоб кров витікала, то тоді я можу знепритомніти :(

то я не один такий! як тільки починають трубкою пальця мучити - все, без дуже пахучого спирту не обійтись :) Мало того що перед кабінетом від нервів кров з пальця втікає десь подальше, так ще і тітка з трубкой намагається чим поскоріше крові натянути...

Але останніх років 5, ця фобія не турбує мене - корупція в медицині дозволяє або купувати купити весь медогляд, або заплатити за галочку про аналіз крові :)

Опубліковано

лише одного боюсь - втрати дорогих і близьких людей.......лише при думці стає мотошно.а більш нічого, вроді

Опубліковано

Не те, що би боюсь, але дуже не люблю натовпи, або точніше сказати, не люблю знаходитись в гущі людей. З"являється відчуття, що задихаюсь, починає крутитись голова. А якщо все це ще й в приміщенні, а не на вулиці, то взагалі мука.

А, і ще змій панічно боюсь, хоч в природі я їх, дякувати Богу, ніколи не бачила. Цій фобії років 20 тому посприяв фільм "Закляття долини змій".

Опубліковано

Офидофобия. Вроді і з висоти дивитись страшнувато, але є бажання з парашута пригнуту тому думаю Акрофобия несильно лякає :)

Опубліковано

А я в обморок шльопаюсь кожен раз, як кров з пальця здаю . І хоч ти лусни - по-іншому ніяк :_37: То я зразу в горизонтальному вже положенні медсестрі пальчик протягую.

Опубліковано

Боюсь Бабая і стоматолога  :0086:

мдя... бабай - дійсно страшне дєло :D

я боюся висоти, причому видертись можу будь-куди, а от з поверненням на землю - проблємс )))

ну ще крові... але тільки коли коли вже поранення якесь троха серйозне, коли кровяри багато ) а з пальця - то не страшно :g05:

Опубліковано

Больше всего Пржевальский боялся двух вещей: того, что Циолковский прославиться, и Бабая(с)Жизнь Замєчатєльних Людєй

Опубліковано

А я змій боюсь \брр\ і особо "вгодованих" павуків. А ще боюсь стрибати\падати з висоти. Хоча на висоті почуваюсь спокійно

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Боюсь чужих ран, навіть якщо бачу незначний поріз, але з кров’ю - мурашки по шкірі, і це при тому що до своїх ран абсолютно "безразлічний", бували і глибокі і не дуже - пофіг. А в когось палець порізаний і вже жутковато. Відать не бути мені маняком-потрошителем...

Опубліковано

нелюблю павуків ..... точніше троха боюсь (арахнофобія) давлю зразу чим попало ))) останнім часом позбавляюсь від цього хоча ще страхи троха залишились

Опубліковано

А я боюсь фіолетового кольору. В поєднанні з іншими кольорами він ніби нейтральний, але якщо фіолет переважає, я уникаю таких речей всіма можливими способами. Якось мені недобре стає і навіть лячно.

Опубліковано

я от шо згадав:

В дитинстві коли я багато плакав чи навпаки сміявся, то мені казали: не скандаль, а то ПУП розвяжеться!!!!

так от: я до років 10 панічно боявся того що в мене пуп розвяжеться і все вилізе назовні :ohmy:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...