Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Із завидною періодичністю  на мобільний (МТС) приходять sms з невідомих мені номерів з текстами російською, такого плану:

- Напомни, когда у Сашки день рожденье?

- Скинь мне Светкин телефон.

- Хочу шубу приготовить, напомни рецепт.

- Поздравь меня, я лодку купил. Рванем на рыбалку? Іт.д і т.п.

У знайомих аналогічно.

Що це? На помилку абонентів не схоже, вручну номер навряд вводять. Помилка оператора?

У вас таке буває?

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в мну то...

Опубліковано

мені оце на тижні прийшла смс аналогічного змісту із звичайного номера, а саме: "ну что, жизнь потихоньку налаживаеться?.."

Причому, що російською ніхто із моїх друзів(які мають мій № тел) не спілкується.

Опубліковано

=) Ну очевидно ж. Усі смс закликають відписати щось, а смс на той номер коштує стопіццот грошей. У когось знайдуться російськомовні друзі, хтось щось наплутає, хтось механічно, хтось з цікавості та й відпише.)

Не ведіться. Може, можна оператору поскаржитись чи щось типу того.

Опубліковано

Буквально сьогодні прийшло : "Завтра выходной?"

Є думка, що якщо відповісти, то грошенят на рахунку поменшає

Опубліковано

Буквально сьогодні прийшло : "Завтра выходной?"

Така сама фігня, теж прийшло. Але номер МТС-івський, якщо я не помиляюсь то такі номери не бувають платними, платні вроді короткі 4-х цифірні...

Може хто точніше знає - поправте.

Опубліковано

Тільки одна

"Давай откороем пляжный сезон на выходных?" 0508098722

Смс прийшла тоді коли на вулиці ще прохладненько було.

Опубліковано

до мене приходило!

Я навіть відповів, і запевняю вас, в мене зняло як за звичайну смску.

Прийшло:Привет, ты как собираешься масленицу отмечать?

ну я відписав,мол ти хто і шо такоє.

відписав того шо теж чув шо платні номери тількі короткі, 4 цифри.а то звичайний номер був.

Опубліковано

така сама фігня була =)

також думав шо схаває пару грн, але виждав коли на рахунку було менше гривні і отписав =)

схавало як за стандартне смс ...

так шо я навіть і не поняв шо це за прикол =)

Опубліковано

В точку. Точно таке й приходило на МТС.

а ще було що дзвонить хтось з іншої країни. Молдова код +373..тільки ще ніразу не був свідком дзвінка.. Постійно СМС приходить що пропущений дзвінок це на Київстарі тае . Телефонував з скайпу.)) Телефон квартирний.. :rolleyes:кажуть. і все. більш нічого

..

Опубліковано

а може це й самі оператори надсилають? А що, хай навіть по тарифу вашого оператора зніме із вашого рахунку 25-35 коп., коли ви відпишите, але як кажуть в народі "копієчка до копієчки, копієчка до копієчки..."

Опубліковано

=) Ну очевидно ж. Усі смс закликають відписати щось, а смс на той номер коштує стопіццот грошей. У когось знайдуться російськомовні друзі, хтось щось наплутає, хтось механічно, хтось з цікавості та й відпише.)

Не ведіться. Може, можна оператору поскаржитись чи щось типу того.

Цілком з тобою згідний, це чистої води розвод. Звичайно ж коли ви будете відписувати грошенят на рахунку стане менше. аналогічний випадок був із моїм другом забрало 17 грн. Так що люди видаляйте такі повідомлення, не давайте заробляти на ВАС. <_<

Опубліковано

То новий вид лохотрону. Смс відпрпвляються спеціальними програмками, в графі відправника пише звичайний номер, але якщо натиснути "відповісти", то смс відправиться зовсім не на той номер з якого прийшло, а на платний номер. От і весь розвод.

Опубліковано

То новий вид лохотрону. Смс відпрпвляються спеціальними програмками, в графі відправника пише звичайний номер, але якщо натиснути "відповісти", то смс відправиться зовсім не на той номер з якого прийшло, а на платний номер. От і весь розвод.

також думав шо схаває пару грн, але виждав коли на рахунку було менше гривні і отписав =)

схавало як за стандартне смс ...

так шо я навіть і не поняв шо це за прикол =)

Опубліковано

До мене також такі смски валять як не кожен тиждень, то через тиждень.

Паляться на тому, що вони написані російською, а в мене немає знайомих, які говорять/пишуть смски російською, от як ще почнуть писати українською... :)

Після кожної такої смски я телефоную оператору і кажу, що мені приходить спам з такого-то номера, і я відчуваю що це лохотрон і можливо номер платний. Вони кажують, що розберуться, передають номер в СБ МТС.

Отак-то, тільки не знаю чи ці дзвінки до оператора приносять комусь користь. :unsure:

Опубліковано

звідки така обізнаність?

Напевне також чимось подібним займаєшся!??? <_<

Опубліковано

А ви на сайті знайомств зареєструйтесь і дайте ці номера телефонів :blush: Хай звонять тим гоблінам

А ще кажуть, що є такі тарифи, де за вхідні дзвінки бонуси "капають" ;)
Опубліковано

Відправиться саме на той номер. 

Якщо в графі відправник пише щось то це і є єдиним ідентифікатором номера..От як з WebMoney приходить так і пише WebMoney і відповісти не можна- надіслано зі шлюзу, 

тільки якщо є такий самий номер в мене в тел. книзі то тоді відобразиться іменем(сумніваюсь що це платні номери), 

. Вони кажують, що розберуться, передають номер в СБ МТС.
Схоже на формування спам бази.
Так так до СБ(Спам-Бази))МТС  :rolleyes:

SIM-menu деактивуйте, любі друзі :blush:

Яким чином?

Картку викиньте  :) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...