Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 656
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л.

ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет;)

Так можна взяти 1л + 0,5л

Не має - то не має, але нехай не "блєщєт" тут кеГлями і сортами.

Сам хвалився, що магазин біля нього, а тут "згадав" за Фуршет.

Всі ж знають, що пиво у нас західноукраїнських виробників і не кисле.

В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює.

зато он не разбавлял.....

А ЦЕ тут з якого боку? :naezd:

Пиво в нас НІХТО не розбавляє!!!

Оксанко! В фуршет я їзджу на продуктами до пива і не тільки. До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!!

А на рахунок кеглів і всього такого, то тут мене допросвітили як постійного клієнта в "Хмільній бочці", що на Парковій. Навіть провели екскурсію в свої "пивні погреба".

До-речі, я не тільки був "в пивних погребах" "Хмільної бочки", в цьому році мені вдалось побувати на заводі "Славутич", що у Києві, з дегустацією всієї продукції:

117880559.jpg

117880606.jpg

117880801.jpg

117880995.jpg

Тому як ЙОГО-ПИВО, треба зберігати, і що з ним бува при не правильному зберіганні, знаю не по наслишці!

Опубліковано

До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!!

А на рахунок кеглів і всього такого, то тут мене допросвітили як постійного клієнта в "Хмільній бочці", що на Парковій. Навіть провели екскурсію в свої "пивні погреба".

До-речі, я не тільки був "в пивних погребах" "Хмільної бочки", в цьому році мені вдалось побувати на заводі "Славутич", що у Києві, з дегустацією всієї продукції:

Тому як ЙОГО-ПИВО, треба зберігати, і що з ним бува при не правильному зберіганні, знаю не по наслишці!

Рада за Вас, але допросвітили Вас погано.

КеГлі - це в грі, а пиво розливають в КЕГИ.

Опубліковано

До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!!

Рада за Вас, але допросвітили Вас погано.

КеГлі - це в грі, а пиво розливають в КЕГИ.

Це ще раз Вам доказує те, що я не профі в пивному бізнесі, а споживач і цікавлюсь тим, за що плачу свої гроші!

:P

ПіСі:

Температурний режим зберігання живого пива не повинен перевищувати 20 градусів по цельсію!

З цим ви зі мною погоджуєтесь?!

:rolleyes:

Опубліковано

ПіСі:

Температурний режим зберігання живого пива не повинен перевищувати 20 градусів по цельсію!

Ні. Дозвольте і тут з Вами не погодитись.

Температурний режим зберігання живого кегового пива нижчий :P І + це мова йде про весь гарантійний термін. В нас воно стільки не затримується.

Щоб Ви знали - ми його не зберігаєм (ми не склад), а продаєм (ми - магазин) :D .

Опубліковано

ПіСі:

Ні. Дозвольте і тут з Вами не погодитись.

Температурний режим зберігання живого кегового пива нижчий :P І + це мова йде про весь гарантійний термін. В нас воно стільки не затримується.

Щоб Ви знали - ми його не зберігаєм (ми не склад), а продаєм (ми - магазин) :D .

при температурі більше двадцяти градусів в живому пиві пивні бактерії розпочинають розмножуватись і розпочинається процес бродіння... На третій день свої смакові якості воно змінить кординально - і як по мені, то місце йому - в умивальнику!

Наприклад: Опілля - свіжовідкрита бочка схожа на "Леффе", а постоявша в теплому приміщенні - на "земан традиційне"...

Опубліковано

інтєрєсно, цей споживач ще довго ви*обуватиметься?

Доброго Вам дня! Шановний! :0011:

Інтєресно, а шо значить: "ви*обуватиметься"? :blink:

Опубліковано

доречі в точці біля фуршету хлопці недоливають пиво. Вчора купив там пиво, несподобалось що пляшку не повністю заповнили, але нічого не казав бо не був 100% впевнений в цьому, поки не прийшов додому і не виміряв вміст, в моєму випадку вийшло недолили приблизно 120 мл. Щпро надіюсь що це було одиночне явище і воно більш не повторюватиметься.

Опубліковано

Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок.

Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти.

ну і є ж якісь похибки, чи я не правий?

Куясє похибка 10% :blink:

Мінімум 1 грн в подарунок ...

З.І. До речі є норми по недоливам і недовєсам ... тра пошукать ...

Опубліковано

Я спитав! Я не стверджував.

Доречі про недоливання і недосипання.

Купував каву, вагову, мелену. Зважили 100г кави (в зернах) - змололи.

І віддають мені. А я взяв, і поставив на вагу. Не вистачало 8! грамів. Здавалосяб - ха!, подумаєш 8 грамів. Рахуємо:

Ціна 1 кг кави = 460 грн. (так, я таку купував)

100г = 46 грн.

10г = 4,6 грн. (8г = (умовно) 4 грн (3,68))

10 клієнтів по 8 грамів. (тобто по 4 грн) - 40 грн на 10 клієнтах.

24 дні по 40 грн = ще одна заробітня платня. А це те, насправді, що не дозаробляє власник. Ну і я порцію (а то й більше) не вип'ю (8 грамів). І для Спілки захисту прав споживачів гарна тема для роздумів.

Oksana04, пища для размышления.

Опубліковано

Oksana04, пища для размышления.

Дякую.

Завтра я все це скажу. Зроблю їм зауваження сама.

Але ж Вам усім ніхто не заважає зробити зауваження продавцям.

Їх ніхто не вчив недоливати пива! Їм це заборонено.

І просто нагадую: завтра магазини (фуршет, мєдвєдєва) не працюють.

Опубліковано

Дякую.

Завтра я все це скажу. Зроблю їм зауваження сама.

Їх ніхто не вчив недоливати пива! Їм це заборонено.

І просто нагадую: завтра магазини (фуршет, мєдвєдєва) не працюють.

Оксано, з мірником за пивом ходять тільки органи.

Штраф також не продавці будуть виплачувати, тому чи це банальний недолив, чи брачна (?) партія тари вияснити в Ваших інтересах, та й імідж підтримати варто.

З.І. Я розумію, що kravа домахується, але питання загалом по суті, а відповіді досить розмиті...

Опубліковано

Штраф також не продавці будуть виплачувати, тому чи це банальний недолив, чи брачна (?) партія тари вияснити в Ваших інтересах, та й імідж підтримати варто.

З.І. Я розумію, що kravа домахується, але питання загалом по суті, а відповіді досить розмиті...

Ще раз дякую.

Але я вже писала вище. Сама переміряла. Пляшка точно літрова ще й запас є. Ці пляшки не лише в наших магазинах пива в Луцьку...

Я перевірю продавців на тему долив-недолив. Обіцяю. Знайду спосіб.

Винні будуть покарані (це вже так...).

kravа вроді по цьому питанню і не домахувався.

Опубліковано

питаннячко,а чим ви міряєте?

уже раз 5 міряв,і дитячою бутилочкою, і стопочкою з шкалою... навіть забагато деколи даємо!!!

P.S. і досить тикати пальцями на Oli, і говорити "дивись це він, я точно тобі кажу", це ж некультурно!!!

Опубліковано

.......

..............

ага.. ну да.. та шо ви таке говорите?.. :g05:це тут, на борді, ми такі героїміцнігорішки, а в житті всі значно простіші і скромніші... і зауваження зробити боїмосянезручно, зате на борді писати вміємо..:ok2:

Опубліковано

З.І. До речі є норми по недоливам і недовєсам ... тра пошукать ...

НОРМИ

втрат рідких харчових продуктів

при продажу через автомати,

ізотермічні ємності та інше обладнання

2. Квасу та пива при продажу через:

|2.1. автомати 0,6

|2.2. розливний кран (ручний продаж) із ізотермічних ємностей і бочок 0,1

Примітка. При особливо несприятливих умовах торгівлі квасом і

пивом (встановлення бочок у підвалі, збільшена довжина

трубопроводів) норми втрат для конкретних підприємств торгівлі і

громадського харчування з дозволу міністерств торгівлі автономних

республік, управлінь торгівлі та громадського харчування

обл. (край., міськ. ) виконкомів можуть бути збільшені надалі до

усунення причин, що викликають підвищені втрати, - на 20%.

Недолив - если отклонение от заданного объема (0,5; 0,33 л и др.) превышает норму (+1-6%) в зависимости от вида и объема напитков. Определяется измерением объема с помощью мерной посуды (мензурок, цилиндров и т.п.), при этом пиво надо переливать осторожно, без потерь по стенке посуды.

Опубліковано

Ще раз дякую.

Але я вже писала вище. Сама переміряла. Пляшка точно літрова ще й запас є. Ці пляшки не лише в наших магазинах пива в Луцьку...

Я перевірю продавців на тему долив-недолив. Обіцяю. Знайду спосіб.

Винні будуть покарані (це вже так...).

kravа вроді по цьому питанню і не домахувався.

так, по недоливу в мене до Вас питань не було. А от по тому, як ви зберігаєте КЕГИ, в якому температурному режимі? Я не отримав жодної відповіді.

До-речі. вчора особисто заходив на точку, що напроти Фуршету:

Кранів "Да" аж 18.

пиво: Павлівське, Земан (світле, темне), Рівень, Бергшлосс (світле, темне)...

Елінтих сортів - ноль.

В павільйоні - жара.

Крутиться вентелятор для продавця.

Товари для пива: чіпси, пивні набори по 9 грн., риба типу лящ...

В кутку зліва стоять КЕГИ і чекають своєї долі.

Я купив квасу за 5 грн. і пішов.

Квас був клас! :0011:

На жаль пива для себе я не знайшов.

:blush:

Опубліковано

звали звідси, зануда. Срать будь-хто може. Пиво в них класне, ми по пятницям там добряче таримось, жодного разу кислого не було. І сортів там багато, те що ти так попав - дуже рідко буває. І взагалі, убєйся, задрав вже скигленням своїм тут.

З.і " Я не отримав жодної відповіді. " - тут тобі ніхто не зобовязаний нічого відповідати, просто забєй і не ходи туди. Хай їм буде погано від втрати ТАКОГО клієнта biggrin.gif

Опубліковано

А от по тому, як ви зберыгаэте КЕГИ, в якому температурному режимі? Я не отримав жодної відповіді.

До-речі. вчора особисто заходив на точку, що напроти Фуршету:

Кранів "Да" аж 18.

пиво: Павлівське, Земан (світле, темне), Рівень, Бергшлосс (світле, темне)...

Елінтих сортів - ноль.

В павільйоні - жара.

Крутиться вентелятор для продавця.

Товари для пива: чіпси, пивні набори по 9 грн., риба типу лящ...

В кутку зліва стоять КЕГИ і чекають своєї долі.

Я купив квасу за 5 грн. і пішов.

Квас був клас! :0011:

На жаль пива для себе я не знайшов.

blush.gif

Для особливо обдарованих повторюю: Ми кеги не зберігаємо.

Те, що елітних сортів ноль - вже давно всім відомо. Пиво в нас для людей, а для саме такої еліти як Ви, нажаль, немає. Саме для Вас відкрили "новий банк".

Звиняйте, кондиціонер не справляється.

Видно Ви дууууже швидко звідти пішли, що аж не встигли все в магазині роздивитись.

КЕГИ чекають поки їх заберуть. Доля в них одна - покинути магазин.

Тішить, що Ваші елітні потреби хоча б наш такий-сякий квас задовольнив.

Цікаво, взагалі, для кого Ви це все писали?

Всі, хто тут пише, були в магазині і все самі бачили. Ви ж два дні назад зареєструвались на форумі, щоб тепер тут блєстать?

Опубліковано

Всі, хто тут пише, були в магазині і все самі бачили. Ви ж два дні назад зареєструвались на форумі, щоб тепер тут блєстать?

Та троль він, не звертайте уваги :)

Опубліковано

звали звідси, зануда. Срать будь-хто може. Пиво в них класне, ми по пятницям там добряче таримось, жодного разу кислого не було. І сортів там багато, те що ти так попав - дуже рідко буває. І взагалі, убєйся, задрав вже скигленням своїм тут.

З.і " Я не отримав жодної відповіді. " - тут тобі ніхто не зобовязаний нічого відповідати, просто забєй і не ходи туди. Хай їм буде погано від втрати ТАКОГО клієнта biggrin.gif

Та троль він, не звертайте уваги :)

грубиш, парніша!

Те, що я зарегінився недавно, не дає тобі права пузирі пускати, і тикати мені, де і що писати!

ПіСі: Я правила форумів знаю. де хочу - там і пишу. Матів немає, прямих образ немає.

а тобі - жалоба!

Опубліковано

грубиш, парніша!

Те, що я зарегінився недавно, не дає тобі права пузирі пускати, і тикати мені, де і що писати!

ПіСі: Я правила форумів знаю. де хочу - там і пишу. Матів немає, прямих образ немає.

а тобі - жалоба!

не переживу, що ж ти наробив ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...