Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:06 #476 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:06 Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок. Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти. ну і є ж якісь похибки, чи я не правий?
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:10 #477 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:10 Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок. Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти. ну і є ж якісь похибки, чи я не правий?Є такі. Партію таких (вважаю що це вина недобросовісного продавця пляшок) закупили на Нововолинськ. В нас їх не було, в них також вже немає.
krava Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:11 #478 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:11 Доброго Вам дня. Оксано! А можна викласти в темі, які сорти пива ви маєте на сьогодні в Асортименті. Також дуже цікавить, в якому середовищі зберігаються кеглі? (температурний режим) Повірте, я просто не люблю "кислого пива" ПіСі: також звертаюсь до модераторів з проханням дану тему перенести в рекламу! З повагою, Крава. І Вам не хворіти! Відповідаю Вам конкретно. Сорти - зайдіть і подивіться - Вам від ювілейки недалеко. кеГлі в нас не зберігаються в ніякому середовищі - в нас їх просто немає. А кислого пива ніхто не любить. Я читала Вашу тему - і якщо вона у Вас не пішла на УРА, то не треба відігруватись на мені. З повагою Оксана. Я не відігруюсь. Я простий споживач. Якщо Ви так ставитесь до споживачів, то вперед і з піснею. на рахунок моєї теми: "відкрито в Луцьку новий БАНК! банк@пива, м.Луцьк, Молоді, 10" Тут відбувається якийсь полтергейс! Спочатку ця тема була перенесена в "рекламу" - потім взагалі закрита. В мене особисто виникла думка, що про живе пиво в районі фуршету треба писати тут. Чим зараз я і займаюсь з повагою, Крава. ПіСі: До-речі, моїм улюбленим пивом є: В вас воно э на розлив? ПіСі на Пісі: Що ви бачите на фото? Сіськи чи пиво?
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:20 #479 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:20 Я простий споживач. Якщо Ви так ставитесь до споживачів, то вперед і з піснею.1. Прості споживачі бачать як я до них ставлюсь.2. Навіщо Вам в таку жару напрягати себе коханого і йти аж до Фуршету в пивний магазин, якщо "Саме цікаве, що він відкрився біля мого дому"???3. Про Ваш магазин писали:Сьогодні, 08:01 Біля Ранету в кутку гуртожитку, відкрився магазин Банк@пива.Там є непоганий вибір, як кажуть "елітного" пива.От і розвивайте там тему свого улюбленого пива.Успіху Вам.
TreNeR Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:23 #480 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:23 Плохо что у вас нету полторалитровых бутылок Чого??? Того що всі привикли, що розливне пиво має бути в півторалітрових пляшках з-під мінералки??? Жоден завод-виробник не розливає пиво в ПЕТ-півторачки. Мне как-то одинаково во что разливает завод. Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л. ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет
Zevs_Isver Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:31 #481 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:31 В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює.зато он не разбавлял.....
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:38 #482 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:38 Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л. ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет Так можна взяти 1л + 0,5л Не має - то не має, але нехай не "блєщєт" тут кеГлями і сортами. Сам хвалився, що магазин біля нього, а тут "згадав" за Фуршет. Всі ж знають, що пиво у нас західноукраїнських виробників і не кисле. В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює. зато он не разбавлял..... А ЦЕ тут з якого боку? Пиво в нас НІХТО не розбавляє!!!
TreNeR Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:39 #483 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:39 это кагбэ шютка юмора
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:41 #484 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:41 это кагбэ шютка юмора нуууу а я вже й образилась... наклеп, думаю...
krava Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:03 #485 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:03 Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л. ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет Так можна взяти 1л + 0,5л Не має - то не має, але нехай не "блєщєт" тут кеГлями і сортами. Сам хвалився, що магазин біля нього, а тут "згадав" за Фуршет. Всі ж знають, що пиво у нас західноукраїнських виробників і не кисле. В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює. зато он не разбавлял..... А ЦЕ тут з якого боку? Пиво в нас НІХТО не розбавляє!!! Оксанко! В фуршет я їзджу на продуктами до пива і не тільки. До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!! А на рахунок кеглів і всього такого, то тут мене допросвітили як постійного клієнта в "Хмільній бочці", що на Парковій. Навіть провели екскурсію в свої "пивні погреба". До-речі, я не тільки був "в пивних погребах" "Хмільної бочки", в цьому році мені вдалось побувати на заводі "Славутич", що у Києві, з дегустацією всієї продукції: Тому як ЙОГО-ПИВО, треба зберігати, і що з ним бува при не правильному зберіганні, знаю не по наслишці!
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:10 #486 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:10 До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!!А на рахунок кеглів і всього такого, то тут мене допросвітили як постійного клієнта в "Хмільній бочці", що на Парковій. Навіть провели екскурсію в свої "пивні погреба".До-речі, я не тільки був "в пивних погребах" "Хмільної бочки", в цьому році мені вдалось побувати на заводі "Славутич", що у Києві, з дегустацією всієї продукції:Тому як ЙОГО-ПИВО, треба зберігати, і що з ним бува при не правильному зберіганні, знаю не по наслишці!Рада за Вас, але допросвітили Вас погано.КеГлі - це в грі, а пиво розливають в КЕГИ.
krava Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:15 #487 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:15 До пива дуже люблю сушені вугрі (в вас вони є?)!!! А на рахунок кеглів і всього такого, то тут мене допросвітили як постійного клієнта в "Хмільній бочці", що на Парковій. Навіть провели екскурсію в свої "пивні погреба". До-речі, я не тільки був "в пивних погребах" "Хмільної бочки", в цьому році мені вдалось побувати на заводі "Славутич", що у Києві, з дегустацією всієї продукції: Тому як ЙОГО-ПИВО, треба зберігати, і що з ним бува при не правильному зберіганні, знаю не по наслишці! Рада за Вас, але допросвітили Вас погано. КеГлі - це в грі, а пиво розливають в КЕГИ. Це ще раз Вам доказує те, що я не профі в пивному бізнесі, а споживач і цікавлюсь тим, за що плачу свої гроші! ПіСі: Температурний режим зберігання живого пива не повинен перевищувати 20 градусів по цельсію! З цим ви зі мною погоджуєтесь?!
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:26 #488 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:26 ПіСі: Температурний режим зберігання живого пива не повинен перевищувати 20 градусів по цельсію! З цим ви зі мною погоджуєтесь?! Ні. Дозвольте і тут з Вами не погодитись. Температурний режим зберігання живого кегового пива нижчий І + це мова йде про весь гарантійний термін. В нас воно стільки не затримується. Щоб Ви знали - ми його не зберігаєм (ми не склад), а продаєм (ми - магазин) .
krava Опубліковано 12 Липня, 2010 в 13:23 #489 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 13:23 ПіСі: Температурний режим зберігання живого пива не повинен перевищувати 20 градусів по цельсію! З цим ви зі мною погоджуєтесь?! Ні. Дозвольте і тут з Вами не погодитись. Температурний режим зберігання живого кегового пива нижчий І + це мова йде про весь гарантійний термін. В нас воно стільки не затримується. Щоб Ви знали - ми його не зберігаєм (ми не склад), а продаєм (ми - магазин) . при температурі більше двадцяти градусів в живому пиві пивні бактерії розпочинають розмножуватись і розпочинається процес бродіння... На третій день свої смакові якості воно змінить кординально - і як по мені, то місце йому - в умивальнику! Наприклад: Опілля - свіжовідкрита бочка схожа на "Леффе", а постоявша в теплому приміщенні - на "земан традиційне"...
Tolik_lt Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:06 #490 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:06 інтєрєсно, цей споживач ще довго ви*обуватиметься?
Shkoder Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:17 #491 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:17 до создания нового бухательного раздела. а там за него возьмутся админы, я надеюсь
krava Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:19 #492 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 14:19 інтєрєсно, цей споживач ще довго ви*обуватиметься? Доброго Вам дня! Шановний! Інтєресно, а шо значить: "ви*обуватиметься"?
Phoinix Опубліковано 12 Липня, 2010 в 20:44 #493 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 20:44 доречі в точці біля фуршету хлопці недоливають пиво. Вчора купив там пиво, несподобалось що пляшку не повністю заповнили, але нічого не казав бо не був 100% впевнений в цьому, поки не прийшов додому і не виміряв вміст, в моєму випадку вийшло недолили приблизно 120 мл. Щпро надіюсь що це було одиночне явище і воно більш не повторюватиметься.
MrVes Опубліковано 12 Липня, 2010 в 20:55 #494 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 20:55 Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок. Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти. ну і є ж якісь похибки, чи я не правий? Куясє похибка 10% Мінімум 1 грн в подарунок ... З.І. До речі є норми по недоливам і недовєсам ... тра пошукать ...
Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:06 #495 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:06 Я спитав! Я не стверджував. Доречі про недоливання і недосипання. Купував каву, вагову, мелену. Зважили 100г кави (в зернах) - змололи. І віддають мені. А я взяв, і поставив на вагу. Не вистачало 8! грамів. Здавалосяб - ха!, подумаєш 8 грамів. Рахуємо:Ціна 1 кг кави = 460 грн. (так, я таку купував) 100г = 46 грн.10г = 4,6 грн. (8г = (умовно) 4 грн (3,68)) 10 клієнтів по 8 грамів. (тобто по 4 грн) - 40 грн на 10 клієнтах. 24 дні по 40 грн = ще одна заробітня платня. А це те, насправді, що не дозаробляє власник. Ну і я порцію (а то й більше) не вип'ю (8 грамів). І для Спілки захисту прав споживачів гарна тема для роздумів.Oksana04, пища для размышления.
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:23 #496 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:23 Oksana04, пища для размышления.Дякую.Завтра я все це скажу. Зроблю їм зауваження сама.Але ж Вам усім ніхто не заважає зробити зауваження продавцям.Їх ніхто не вчив недоливати пива! Їм це заборонено.І просто нагадую: завтра магазини (фуршет, мєдвєдєва) не працюють.
MrVes Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:30 #497 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:30 Дякую.Завтра я все це скажу. Зроблю їм зауваження сама.Але ж Вам усім ніхто не заважає зробити зауваження продавцям.Їх ніхто не вчив недоливати пива! Їм це заборонено.І просто нагадую: завтра магазини (фуршет, мєдвєдєва) не працюють.Оксано, з мірником за пивом ходять тільки органи. Штраф також не продавці будуть виплачувати, тому чи це банальний недолив, чи брачна (?) партія тари вияснити в Ваших інтересах, та й імідж підтримати варто.З.І. Я розумію, що kravа домахується, але питання загалом по суті, а відповіді досить розмиті...
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:39 #499 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:39 Оксано, з мірником за пивом ходять тільки органи. Штраф також не продавці будуть виплачувати, тому чи це банальний недолив, чи брачна (?) партія тари вияснити в Ваших інтересах, та й імідж підтримати варто.З.І. Я розумію, що kravа домахується, але питання загалом по суті, а відповіді досить розмиті...Ще раз дякую.Але я вже писала вище. Сама переміряла. Пляшка точно літрова ще й запас є. Ці пляшки не лише в наших магазинах пива в Луцьку...Я перевірю продавців на тему долив-недолив. Обіцяю. Знайду спосіб.Винні будуть покарані (це вже так...).kravа вроді по цьому питанню і не домахувався.
Oli Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:47 #500 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 21:47 питаннячко,а чим ви міряєте?уже раз 5 міряв,і дитячою бутилочкою, і стопочкою з шкалою... навіть забагато деколи даємо!!!P.S. і досить тикати пальцями на Oli, і говорити "дивись це він, я точно тобі кажу", це ж некультурно!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.