Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю навіть що Вам і сказати. В нас вдома пляшки з пивом в холодильнику завжди в лежачому положенні. Якось ніколи не витікало.

І + я ж їх не коркую... Зараз наголошу продавцеві на цьому факті.

Але може то все-таки конденсат? Пиво ж холоднюче.

Я теж так думав, що то конденсат. Бо пиво холодне було. Але коли рукою попробував, то виявилося, що це дійсно пиво - смак і запах. А до Вас особисто претензій ніяких - на рахунок, що Ви їх не коркуєте. Просто іноді не все пиво додому можна довести.

• Відповідей 656
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю навіть що Вам і сказати. В нас вдома пляшки з пивом в холодильнику завжди в лежачому положенні. Якось ніколи не витікало.

І + я ж їх не коркую... Зараз наголошу продавцеві на цьому факті.

Але може то все-таки конденсат? Пиво ж холоднюче.

Я теж так думав, що то конденсат. Бо пиво холодне було. Але коли рукою попробував, то виявилося, що це дійсно пиво - смак і запах.

Вже зателефонувала туди і сказала. :)

Опубліковано

Вже й на Гряді живе пиво розливають. Вибір невеликий, але привезли цілу гору пустих пляшок. Багато з них вже валяються по території :angry:Оksana04 не Ваша точка?

Опубліковано

Поставте продавцем великого пузатого дядька в футболці 64 розміру із написом "Губит людей не пиво - губит людей вода!" :) Чи ще щось типу того.

T-085.jpg000071637_000073691_sizus600.jpg

Можу (напевно) спрезентувати футболку -

T-050.jpg

Опубліковано

Вже й на Гряді живе пиво розливають. Вибір невеликий, але привезли цілу гору пустих пляшок. Багато з них вже валяються по території :angry:Оksana04 не Ваша точка?

Я ж писала - в нас ДВА магазини.

Опубліковано

Поставте продавцем великого пузатого дядька в футболці 64 розміру із написом "Губит людей не пиво - губит людей вода!" :) Чи ще щось типу того.

Можу (напевно) спрезентувати футболку -

Я щось собі слабо уявляю великого пузатого потного дядьдя, який швидко наливає пиво. Навіщо це?

А футболочку можна... ;):D

Опубліковано

А це не ваша філія відкривається на вул. Винниченка біля Укргазбанку??А то вона близько біля моєї роботи, то можна буде після роботи на пивко вийти))І в період навчання студентів багато буде ходити.

Опубліковано

А це не ваша філія відкривається на вул. Винниченка біля Укргазбанку??А то вона близько біля моєї роботи, то можна буде після роботи на пивко вийти))І в період навчання студентів багато буде ходити.

Це також "Пивний запас" happy.gif . Наша філія. biggrin.gif Власник той же що і на Конякіна.

Опубліковано

Тобто ви не є власником всіх магазинів "Пивний запас" і сюди краще не писати на рахунок інших?

Так, не є.

Але чого сюди не писати? Всі вони під нашою торговою маркою "Пивний запас". ^_^ (Ще є таких три в Нововолинську :D )

По мірі можливості буду реагувати відносно питань по ВСІХ магазинах.

Дружина власника тих магазинів (як і в нашій ситуації) також зареєстрована на дошці - можливо буде писати вона. ;)

Опубліковано

китайцы, делающие приспособления для наливания в бутылку, решили за закидать нас пивом,

скоро у каждого дома такое будет .....

http://pegas.ua/

Других не знаем. Кто знает китайские приспособления- напишите. Российские- очень дорогие.

Опубліковано

http://pegas.ua/products/novotap - є версія для розливу не тільки в пет-пляшки. може на якийсь магазинчик поставите?

Дякую. Це не єдиний варіант модифікації кранів. Запропонований Вами варіант відкинули відразу. Це магазин, а не налівайка....

Опубліковано

ну, навіть на початку Вашої роботи, наливали ж в принесену тару... так що "наливайки"

просто це б вирішило спір між прихильниками і противниками розливу у Ваші пляшки

Опубліковано

ну, навіть на початку Вашої роботи, наливали ж в принесену тару... так що "наливайки"

просто це б вирішило спір між прихильниками і противниками розливу у Ваші пляшки

Під наливайками розумію "пивбар" (і все, що пов"язане з стаканами).

PEGAS NovoTap + використовується для розливу і в пластикові пляшки, і в кружку. А зовсім не передбачає наливу в свою чи чужу тару.

Самі по собі пегаси зроблені для ШВИДКОГО та БЕЗПІННОГО наливу пива в ПЕТ-пляшки. Якщо ж наливати пиво в пляшки з "плюсів" - то налив стане ДОВГИМ та ПІННИМ.

А спори, як такі, не розглядаються. Наливу, крім як у наші пляшки, немає.

Опубліковано

Брал сегодня "Павлiвське". Уже по 11 грн :angry2: Раз в неделю чтоли дорожает???

Це, нажаль, питання до виробників :( .

Крім нього подорожчали Живень та Бергшлосс св. ...

Опубліковано

2 Oksana04:

а можете написати статистику по пиву??

я маю на увазі рейтинг-таблицю, яка б показувала всі види пива, але по порядку за характеристикою кількості збуту.

починаючи з того, яке найбільше купують, і закінчуючи тим, яке найменше.

було б цікаво ознайомитись..

Опубліковано

2 Oksana04:

а можете написати статистику по пиву??

я маю на увазі рейтинг-таблицю, яка б показувала всі види пива, але по порядку за характеристикою кількості збуту.

починаючи з того, яке найбільше купують, і закінчуючи тим, яке найменше.

було б цікаво ознайомитись..

НАААЙБІЛЬШЕ беруть Павлівське чогось....

Далі йде Земан (доречі, Традиційне перестали виготовляти, з"явилось Земан легке)

Потім Микулинецьке (якби постачання було без перебоїв) і Рівень - приблизно однаково

Десь після вихідних має приїхати Авторське та Старе Місто від ППБ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...