Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

де можна взнати про нові тарифи, окрім того щоб подзвонити або зайти на страніцу статістікі?

• Адміністратори
Опубліковано
  В 06.07.2010 в 10:07, polsno сказав:
  В 06.07.2010 в 09:52, serega сказав:
  Цитата
При тарифах вищих ніж в білайна
Не погоджусь, бо в ДГ є тариф 25 грн за 50 гіг на швидкості 5Мбіт і після вичерпання ліміту - 512Кбітps: а терпіти шкідливо для організму.

Звідки така інформація, ти є офіційним представником data group?

так як на сайті нічого про це немає...

Я клієнт, який 30-го червня приніс документи, заплатив в банку гроші і вже 1-го був підключений.

Ніяким чином не оправдовую продажників ДГ в тому плані, що на сайті немає цін, такі вони є, на жаль.

А ще я клієнт Урктелекома, включений по акції 1 мегабіт за 75 грн, і вчора телефонував в їх колцентр, де мене запевнили що до 21-го липня буду автоматично переведений на новий тариф 4 мегабіт.

Хто хоче - той робить, а інші тільки ниють.

Опубліковано
  В 06.07.2010 в 11:18, serega сказав:
  В 06.07.2010 в 10:07, polsno сказав:
  В 06.07.2010 в 09:52, serega сказав:
  Цитата
При тарифах вищих ніж в білайна
Не погоджусь, бо в ДГ є тариф 25 грн за 50 гіг на швидкості 5Мбіт і після вичерпання ліміту - 512Кбітps: а терпіти шкідливо для організму.

Звідки така інформація, ти є офіційним представником data group?

так як на сайті нічого про це немає...

Я клієнт, який 30-го червня приніс документи, заплатив в банку гроші і вже 1-го був підключений.

Хто хоче - той робить, а інші тільки ниють.

Поперше ніхто не ниє, а виражає своє незадоволення послугами, і скажи ще що 4 дні без інтернету це нормально. Подруге, до чого тут то шо ти так бистро підключився, я незадоволений супортом, це основна причина мого уходу від Датагруп. Потретє, таке враження що тобі башляють на датагруп щоб ти тут сидів і восхваляв їх))

• Адміністратори
Опубліковано

Не ний, відключись і не лохмать публіку.

А про сапорт гарно написано в тому договорі, який ти підписував. Не полінуйся, почитай і якщо побачиш, що вони не виконують договір в пункті про час усунення несправностей, тоді звертайся з відповідною заявою куди треба.

Опубліковано
  В 06.07.2010 в 11:52, serega сказав:

Не ний, відключись і не лохмать публіку.

А про сапорт гарно написано в тому договорі, який ти підписував. Не полінуйся, почитай і якщо побачиш, що вони не виконують договір в пункті про час усунення несправностей, тоді звертайся з відповідною заявою куди треба.

Те шо тебе заїдає коли говорять правду про твій хвальоний Датагруп я вже поняв, напевно це ти мені дзвонив вранці і жалісливим голоском розповідав про "аварію на лінії і що все зробим як зможем". Публіку лохматиш тут ти, без фактів, необосновано наїзджаючи на мене з бабскіми "нений". Я навів конкретний приклад про аварію і час її усунення (точніше неусунення), а ти тут флудиш про те як ти круто підключився до інтернету (мене два місяця в свій час підключали, це тобі на замітку)... Можеш від них відключитися і ще раз підключитися, бачу ти від цього ловиш кайф. Напишеш потім на форумі як ти класно підключився.

• Адміністратори
Опубліковано

Пошукай по форуму мій статус відносно Датагруп і яке я до нього зараз маю відношення.

Даю 300 секунд а потім відправлю в РО.

... ні, не відправлю, я передумав, адже ти ще не розкрився в повній мірі.

Опубліковано

Те шо ти тут адмін чи модератор не означає що ти крут. Ти наїхав на мене без фактів і без причин, а тепер так само хочеш забанити. Мені чесно кажучи по-барабану чи ти на датагруп працюєш, чи на гугл, чи на чебурешну на сороковому. До тебе ніхто особисто писав, а те що ти так захищає їх говорить саме за себе. Можеш банити, потім розбанити і ще раз забанити)))

Опубліковано

Цікаво скільки народу, ще тре перебанити, щоб інші перестали накінець підривати репутацію ДГ?

Опубліковано
  В 06.07.2010 в 13:14, ixit сказав:

Цікаво скільки народу, ще тре перебанити, щоб інші перестали накінець підривати репутацію ДГ?

зарегался, чтоб узнать? :rolleyes:

Опубліковано
  В 06.07.2010 в 13:16, georg сказав:
  В 06.07.2010 в 13:14, ixit сказав:

зарегался, чтоб узнать? :rolleyes:

Браво :sm110:

• Адміністратори
Опубліковано

Кажуть, що десь через місяць буде концепція чи меморандум від "Українського союзу професіоналів інформаційнних, комунікаційних та бізнес технологій", може з їх допомогою можна буде боротись з провайдерами.

Опубліковано

А я поки на 150% задоволений новим тарифом :0002:

Правда трошки настій зіпсувався коли взнав що місяць безкоштовного інету тільки для тих хто написав заяву до 03,07,2010 :(

Опубліковано

Мені по телефону сказали, що заяву можна написати до 25 липня щоб отримати місяць безкоштовного інтернету. Розмовляв в Тетяною, вона так представилася.

Опубліковано
  В 06.07.2010 в 13:28, serega сказав:

Кажуть, що десь через місяць буде концепція чи меморандум від "Українського союзу професіоналів інформаційнних, комунікаційних та бізнес технологій", може з їх допомогою можна буде боротись з провайдерами.

Можна детальніше? Яким способом вони мають боротися з провайдерами?

Опубліковано

Сьогодні принесли і вручили рекламку від Білайна з пропозицією 100 Мбіт-ного каналу за 59 грн.

Цікаво чим відповість ДГ.

Опубліковано

Два варіанти розвитку подій:

1. Нічим.

2. Сьогодні пообіцяють щось файне кільком клієнтам (потенційним клієнтам), завтра тисяці іншим скрутять дулю.

Опубліковано
  В 08.07.2010 в 19:46, Саня сказав:

Два варіанти розвитку подій:

1. Нічим.

2. Сьогодні пообіцяють щось файне кільком клієнтам (потенційним клієнтам), завтра тисяці іншим скрутять дулю.

Твій пост перенасичений конструктивом...

Здорова конкуренція стимулює адекватні ціни і якщо ДГ не зробить свій "хід конем", то абоненти після використання безкоштовного місяця задумаються над доцільністю користування послугами цього провайдера. Які б хитрі маркетологи, а вони саме такі, не були, впевнений, що вони це розуміють - тому і написав, що цікаво.

Опубліковано

в мене доманші мережі, щось зранку щвидкість інтернету куйова повільна

файлобмінник понр. 1-1.2 МВ\s, а з зовнішніх серваків

874008398.png

Опубліковано

Может у тебя трафик уже исчерпался? Если нет тогда в тех. поддержку звони. У меня интернет без сбоев работает и скорость хорошая.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...