Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

10Мбит случается при подгорании порта, при ухудшении параметров кабеля, что равносильно увеличению длинны кабеля или же при принудительной настройке на сетевухе или свиче.

Wayner, поменяй на сетевухе режим Auto на 100Mbps Full/Half и напиши что происходит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день. Вирішив і своє фе написати. Перед тим як перейти на нові тарифи, у мене був пакет домашній-3. Реальна швидкість інтернету (виміряна спідтестом) була 13 мбіт. Закачка торентом була 3,5 мегаБАЙТА за сек, тобто 24 мбіт. Зараз з новими тарифами лише 5 мбіт. (хоча обіцяли 30) З чим це може бути пов"язано? Так круто, що безлімітка а не 50 гіг обмеження, але я з 50 гіг максимум 30 викачував, тому для мене і раніше була безлімітка фактично, тому виходить що тільки швидкість упала в 3 рази, якщо не більше :(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Звонив я 780003, сказали позвонити завтра 780039.

Класс.... як тебе чітко до продавців відправили.

Хтось з сапорта отримає по голові не один раз за це :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу сказать свое мнение по ДГ! Возникло у меня ряд вопросов по проплате, заодно узнал детально по ДМ! Оказывается, перейти на ДМ без проблем, только теперь договор заключается на год, а при досрочном разорвании договора идут штрафные санкции, я так понял, для этого по сути и надо прийти в офис, что бы переподписать новый договор :rolleyes: И, если Билайн таки снизит тарифы, с ДМ спрыгнуть быстро и бесплатно не получиться! IP - (серый), по крайней мере пока.

На счет качества инета, ДГ всегда нравился, но вот с фин отделом и тех поддержкой, почти всегда были проблемы, а за послед 5 дней убедился, что компания бьется за каждую гривну, и все надо делать своими усилиями!

Конечно, все в сравнении, имел опыт работы с Аверсом, ту и сравнивать не с чем! ДГ на голову выше!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до представників Датагруп, на вул. Пушкіна 9 є можливість підключити вашу мережу чи ні?

Відповідь будь-ласка напишіть в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нда уж лафа з ІР бистро закінчилась:0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до представників Датагруп, на вул. Пушкіна 9 є можливість підключити вашу мережу чи ні?

Відповідь будь-ласка напишіть в лічку

чуть выше ест телефончики по которым можно позвонить

p.s. манагеры тут не читают :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу :(

Что имеете ввиду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вчора був іп 93.183.236.23(не динамічний, знаю що "динаміки і не було"), а сьогодні вже 193.238.96.4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті тепер отримав нормальну швидкість! Приїхали зранку працівники Датагруп і сказали, шо була якась неполадка. Я перевірив і все працює :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю че там на больших скоростях я со своих законных 10 Мбит\с получаю от 1 до 1.1МБайта\с, тоесть в среднем 8.4 мегабита, думаю остальное идет на НДС =) - считаем 8.4 / 5 = 1.68, тоесть как раз недастающая часть до 10-ти Мбс;

мне пока вполне хватает :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вчора був іп 93.183.236.23(не динамічний, знаю що "динаміки і не було"), а сьогодні вже 193.238.96.4

:) а зараз покажи іп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MTI3MzA4MDIyNi03NjIuODk3LTczNjguNTY1LTAtMA==.gif

Тарифний план "Ігроманія" (п) (30 чи 35 Мб/с)

Тести швидкості з моменту переходу в нічний час вище 25Мб/с не піднімалися.

Торрент качав зі швидкістю 3,1

З.І. Свіч перегружався декілька раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) а зараз покажи іп

:)

93.183.236.36

ЗЫ так динаміка буде ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось останні 2 дні швидкість у безлімітних пакетах ДГ не відповідає заявленій. Швидкість то падає, то пригає вверх , ось в мене тариф Ігроманія(П)(30Мбіт/с) , а реально по пів дня MTI3MzA4MDIxOS05MTcuNDg5LTExNjcuMjMtMC0w.gif

чи у всіх хто перейшов на нові тарифи такі показники швидкості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

... Пора вже банити цих спідтестерів раз в голові тирса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Пора вже банити цих спідтестерів раз в голові тирса.

"Вельмешановний" serega, не знаю яке ти маєш відношення до ДГ, але чомусь якшо якісь неполадки в мережі ДГ і користувачі просять поради чи запитують в інших, то ти чомусь зразу на це агресивно реагуєш і кричиш шо "банити". Не в тестах діло, коли реально один день працюєш зі швидкістю 20-25 Мбіт/с, я вже не кажу про заявлену в тарифах 30 Мбіт/с, а останні дні швидкість коливається 1-7 Мбіт/с, і нет пропадає, то це називається якісний "Миттєвий інтернет". Навіть на форум з ДГ не дає зайти. А відносно тирси в голові, то ще не відомо в кого вона ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

"Вельмешановний" serega, не знаю яке ти маєш відношення до ДГ,

Ніякого. Я абонент ДГ, Укртелеком, і ще десяткка операторів по всій Україні.

І в Луцьку я при можливості буду підключатись до ДГ, в них культура краща, нормальний і адекватний сервіс. В мене з ними проблем нема або на порядки менші ніж в інших.

А відносно тирси в голові, то ще не відомо в кого вона ...

Я знаю, тирса в тих, хто вірить спідтестам, про що і написав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то тим спідтестам не дуже вірю, але те, що вчора на протязі дня з нетом якась лажа була, то це факт!

На борду взагалі не можливо було зайти, інші ресурси відкривались через раз, сторінки грузились дуууже довго!

Не знаю чи пов'язано це з новими тарифами чи можливо технічні проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хто зна..., може розкажуть, як будуть знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serega, раз ти так проти різних спідтестів, то виложи свою рекомендовану методику визначення швидкості доступу в мережу інтернет. З якого сервака що скачати, як заміряти, що пінгувати і т.д. щоб в результаті отримати інформацію, по якій можна встановити причину неполадок та намітити шляхи їх усунення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После смены тарифа Борда перестала грузиться. На 10.33.0 и 10.36.0. На 33-ей вчера, вроде бы, пофиксили, на 36-й так и не грузится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drju, насправді твій опонент, якого ти намагаєшся полити брудом, говорить очевидні речі, і розбирається у мережах та інтернеті значно більше, аніж хтось ще на цьому форумі (за виключенням десятка (можливо і менше людей)). І дійсно не має ніякого відношення до ДГ.

Вся справа - у об'єктивності.

Щодо тирси в голові - підтримую. Всі ці тести - не дають РЕАЛЬНОЇ картини. Пора вже зрозуміти.

Хочеш реальної картини - качнни щось велике із хорошого сервера - типу Rapidshare, але на платному акаунті. Багато речей стане на місце.

Не в тестах діло, коли реально один день працюєш зі швидкістю 20-25 Мбіт/с, я вже не кажу про заявлену в тарифах 30 Мбіт/с, а останні дні швидкість коливається 1-7 Мбіт/с, і нет пропадає, то це називається якісний "Миттєвий інтернет".

А ось тут я скажу, що якраз у тестах - тільки не speed.

Як щодо ping, tracert, netstat ?? Як щодо файрволів на машині чи вірусні?

Об'єктивності у твоїх словах - нуль. Звинувачень - 2 вагони. Доказів - немає.

Перш, ніж висунути звинувачення - озбройся фактами, все інше - ЛАЙНО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После смены тарифа Борда перестала грузиться. На 10.33.0 и 10.36.0. На 33-ей вчера, вроде бы, пофиксили, на 36-й так и не грузится.

Хоч тариф і не міняв, але до Борди достукатись вчора після 22.00 на 10.37.0. було нереально. Ненабагато краща ситуація була і з іншими ресурсами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...