Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

не сказав би, що нові безлімітні тарифи такі вже привабливі <_<

А что не так? Мне кажется в нашем городе привлекательнее по соотношению цена-качество, тарифов, как и провайдера нет.... :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура ! Тарифи затверджені. Всі бажаючі можуть вже переходити. Залишилось 3 дні, щоб користуватися новими тарифами в наступному місяці.

Все це добре, але все ж у ДГ залишається один недолік, і як для мене - дуже суттєвий, а саме - відсутність "білого" IP...

Цей недолік, кому то недолік, а кому то і плюс.

Зараз дещо зробили для тих, хто не міг качати з рапіди і т.д. - перевіряйте і відписуйтесь.

Для інших сервісів використовуйте VPN.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по телефону сказали що 50 гр.знімається.ха-ха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датагруп поміняла IP-адресу на динамічну. Це тестово чи вже назавжди? Качати з рапіди чи депозиту дає зразу, але от в мене вебмані кіпер кіпішує, пише шо з чужого айпі хтось хоче підключитись до нього. :unsure: Потрібно кожен раз, коли авторизую його підтверджувати кодом активації на телефоні шо то я сам . :0001: А так вроді не погано придумали.

inetnum: 93.183.236.0 - 93.183.236.255

netname: FOTAKOM-DATAGROUP

descr: Fotakom

descr: Lutsk, Ukraine

country: UA

admin-c: DCOM-RIPE

tech-c: DCOM-RIPE

status: ASSIGNED PA

remarks: Please send abuse notification to [email protected]

mnt-by: DATACOM-NOC

source: RIPE # Filtered

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось відповісти? я залишусь на тарифі ДОМАШНIЙ-1, з швидкістью зміни будуть? тобто в гіршу сторону?

- мені безлімітка наф ненада, фатає 10Гіг повністью, і внутрішніх 15 фатає. я залишусь на старому, мені головне швидкість будуть зміни якісь???? зарас 512 мені влупите і ппц буде... чи скажете зарас звонити на офіс і уточняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ніяких змін по старих пакетахне буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за офтоп :blush:

Якщо я під'їду до офіса ДГ (щоб тариф поміняти) на велосипеді, то зможу його десь припаркувати чи всередину засунути? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там огорожена територія,поставиш у подвір'ї,та й люди там завше на вулиці присутні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Шютка.

Каманч. Якби ти на конондейлі чи на ХТС приїхав, тоді міг би переживати за ньоо :)

Заводиш в двір за огорожу, пристібаєш до неї. Територія під відеонаглядом.

Так що не переживай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарифи досить привабливі. Погано, що немає тарифу за 50 грн. Але якби в Луцьк не прийшли "полосаті", ІМХО, ДГ нічого не міняв би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарифи досить привабливі. Погано, що немає тарифу за 50 грн. Але якби в Луцьк не прийшли "полосаті", ІМХО, ДГ нічого не міняв би.

Помиляєшся, Датагруп тарифи на Миттєвий інтернет раніше Білайна в Луцьку придумав. Датагруп-Луцьк робив деякі технічні міроприємства для їх забезпечення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датагруп поміняла IP-адресу на динамічну. Це тестово чи вже назавжди? Качати з рапіди чи депозиту дає зразу, але от в мене вебмані кіпер кіпішує, пише шо з чужого айпі хтось хоче підключитись до нього. :unsure: Потрібно кожен раз, коли авторизую його підтверджувати кодом активації на телефоні шо то я сам . :0001: А так вроді не погано придумали.

Зараз вже все повинно бути "статично".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сказав би, що нові безлімітні тарифи такі вже привабливі <_<

А что не так? Мне кажется в нашем городе привлекательнее по соотношению цена-качество, тарифов, как и провайдера нет.... :sm128:

згідний, але я мав на увазі, що мене (користувача ДГ) не зовсім приваблюють нові тарифи, оскільки перехід на дешевший безлімітний тарифний план обмежує мене в пакетному трафіку, а дорожчий відповідно вимагає додаткових витрат, як результат я просто отримаю більше пакетного трафіку на більшій швидкості, якої впринципі мені і зараз цілком достатньо (хоча звичайно хочеться більше :blush: ). до того ж коефіцієнт пониження 0,4, який можна використовувати у проміжку 00:00-08:00, дає змогу суттєво збільшити об"єм сумарного зовнішнього та внутрішнього трафіку. ось зміни у тарифних планах у кінці 2009 року були дійсно цікавими і вигідними. єдиним плюсом нинішніх нововведень є безлімітність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу додзвонитись на 780011

Можна поцікавитись чи є можливість перейти на нові тарифи на Відродження 30?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу додзвонитись на 780011

Можна поцікавитись чи є можливість перейти на нові тарифи на Відродження 30?

Завтра думаю можна буде, сьогодні твій будинок переведемо на оптику і вперед!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ДГ" просто приємно дивує тарифи,ІР-нарешті можна не мучітись з рапідами і тд.Може скоро канфети за підключення будуть роздавати:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ДГ" просто приємно дивує тарифи,ІР-нарешті можна не мучітись з рапідами і тд.Може скоро канфети за підключення будуть роздавати:)

"не вірь мій сину цьому п***су! канхвету ту тобі він в с**** встромить!" (с) Лесь 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо можна трохи висловлю свою думку щодо нових тарифів. 

Оскільки адміністратори виставили таблиці тарифів разом з тарифами білайна, то зрозуміло під кого вони "писались" і хто дихає ДГ в спину(). Тому зроблю невеличкий аналіз тарифів ДГ і Білайна

•••Юніор 1 Мбіт/с 59 грн Vs ...

Чисто теоретично схожий тариф у ДГ Простий крок (50гр       5 Мбит/с     10Гбтрафіку, потім     512 Кбит/с) але чомусь він в Луцьку не представлений. Імхо він 100% програє білайну - при різниці в 9 гривень 10Гб трафіку це ніщо, а далі швидкість вдвічі нища... Тому й не представлений.

•••Майстер 2 Мбіт/с 79 грн Vs Навколо світу 75гр       25 10 Мбит/с     100 Гб трафіку, потім     1 Мбит/с

Важко визначити кращий тариф. Для тих хто небагато качає - краще ДГ, для тих хто виходить за межі 100 Гб трафіку звичайно альтернативи білайну немає (300Гб + локалка)

•••Чемпіон світу 5 Мбіт/с 99 грн Vs Ігроманія 100гр       30 Мбит/с     150 Гб трафіку, потім     2 Мбит/с

Така ж велика швидкість ДГ і на 50 Гб більше трафіку за додаткові 25 гривень. Нелегкий вибір для тих хто вибирає між Навколо світу і Ігроманія. А відносно Білайна - нормальна швидкість і терабайти інформації на максимальній швидкості локальної мережі так манять...

•••Олімпієць 10 Мбіт/с 149 грн Vs Кінозал 150гр       35 Мбит/с     200 Гб трафіку, потім     3 Мбит/с

Враховуючи нестабільність Білайна, незначна перевага в тарифі від ДГ. І ще на  Білайні може кому мало буде 300Гб.

•••... Vs Король Трафіку 200гр       40 Мбит/с     250 Гб трафіку, потім     5Мбит/с

І ось він в "гордом одиночестве"... А відколи це людей з обмеженими 250Гб називають королями трафіку?  :blush: При такій вартості створювати ліміти якось не солідно... Мабуть краще ОГО ультра   

Дата Груп                                                                                                    

+Висока швидкість

+Стабільність

- якісні послуги а-ля "прийти", "позвонити"

-вартість підключення

Білайн

+Локальна мережа яка дуже швидко росте і невдовзі буде включати всі облас•ні центри

+ Легке поповнення рахунку, безкоштовне призупинення інету

+ Безкоштовне підключення

- Часті зриви і відсутність інтернету (в майбутньому і Луцьк це чекає)

- Проблеми внаслідок природних явищ

P.S. Взагалі то думав собі про ДГ, самий дешевий тариф за 50 грн на пару з Білайном...але не судьба....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 vrm

Важко порівнювати щось, якщо нема достовірної інформації (я про відсутність тарифів ДГ на оф. сайті).

•••Майстер 2 Мбіт/с 79 грн Vs Навколо світу 75гр 25 Мбит/с 100 Гб трафіку, потім 1 Мбит/с

В тарифному плані "Навколо світу" обмеження швидкості не 25, а 10 Мбит/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При таких порівняннях , імхо, варто також писати і порівнювати пінги хоча б на основні узли (телія, левел3, європа (німєччина), великі дц (дг, ут) , уа-ікс, ут)

для мене особисто вони відіграють далеко не останню роль у виборі провайдера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще забыл упомянуть про неразвитую инфраструктуру локальных внутрисетевых ресурсов у ДГ (фтп которую так все ругают - ето же часное предприятие не имеющее к ДГ отношения.. о чем владельцы устали говорить уже.. )

а у пчелайна - есть мега ресурс БЕРЛОГА.нет - я с него наверное последний год в основном качаю и еще с торентов , остальное веб-серфинг не затратный по трафу... к тому же берлога не лимитирована трафом и скоростью (исходя из нагрузки естественно)...

+ всякие сервера пчелкины и региональные десятка два примерно есть где покавырятся..

минус конечно 512кбсек после 300г .. но триста гиг еще надо скачать..

еще минус - обнаружил что весь диапазон ip пчелы оказался в бане на вбиосе :( ето сакс...

по факту надо тестить хотябы месяц чтобы найти основательные грабли у прова .. всякие сравнения преждевременны...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навколо світу 75гр 25 10 Мбит/с 100 Гб трафіку, потім 1 Мбит/с

І не 100 Гб, а 50 Гб. так було у табличці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще забыл упомянуть про неразвитую инфраструктуру локальных внутрисетевых ресурсов у ДГ (фтп которую так все ругают - ето же часное предприятие не имеющее к ДГ отношения.. о чем владельцы устали говорить уже.. )

Давайте не будемо плутати святе з грішним.

Щодо часного ресурсу було заявлено тільки за форум, який деякі співробітники ДГ називають неофіційним сайтом (почув 2 дні тому), хоча це й ні до чого не зобов'язує.

ftp та доступ до медіа, софта і т.д. як і обіцялось є, от тільки те, от тільки при ліквідації внутрішнього (додаткового) трафіку всі потуги наповнити наповнити його контентом припиняться, а відтак це перестає бути аргуметом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

"Щодо часного ресурсу було заявлено тільки за форум, який деякі співробітники ДГ називають неофіційним сайтом (почув 2 дні тому)"

Скажи мені хто це сказав і я йому яйця відірву. Якщо вони у нього є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На нових тарифах є коеф.0,4,?І чи є в контракті пункт про консервацію,якщо є,то скільки коштує?

Уточнив,кому цікаво,нічного коеф. не буде.Консервація присутня -12 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...