Перейти до змісту

Vista

atoller

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 252
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

post-1-1145137064.jpgpost-1-1145137140.jpg

Vista

Встановлення системи пройшло дуже гладко.

Не рахуючи того що цей монстр не міг ніяк подружитись з геометрією вінта гнусмас 40гіг.

прийшлось розформатити його під ХР після цього віста його нормально зїла.

Як ставити

грузимось з СД

нажиаємо install :(

Вибираємомо диск

вводимо серійник

і йдем курити десь на 1 годинку.

Після години часу просить вибрати регіон.

Все інстал закінчено.

Інтерфейс дуже красивий, і як на диво приємний у користуванні.

на пні 4 3.0 з всього лише з 512 мозгів чухає себе досить добре.

Не змогла зразу поставити звук.

Після вказання системі знайти драйвер на віндовс апдейт звук було знайдено.

Далі буде якщо вона не загнеться :)

Опубліковано

Поставив... кайфую... (правда підторможує)

Народ, ставте віртуалку і з неї запускайте сетап... необов'язково писати образ да ДВД...

• Адміністратори
Опубліковано

R4HB8-QGQK4-79X38-QH3HK-Q3PJ6 (Client)

OR

WBVG8-4JPQB-6HJ6H-XH7YY-D2GQY (Server)

ксаси забув

Опубліковано

Народ кто поставил Висту???

Доходит установка да выбора диска (куда ставить). А дальше внизу пишет - неможет определить дистрибутив ......!!

Unable to determing ......!

Что может быть. Пробовал поставить на Виртуальную машину (подключая iso образ) и на реальный комп (записаный загрузочный образ на ДВД).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Установив 5365, настроїв і хев енджой. Лише два трабла Хрюша після установки не запускається і dmaster на Вісту не ставиться...

Опубліковано

Реліз очікується на січень-лютий 2007-го, OEМ версії будутьдоступні вже в кінці цього і будуть продаватися разом з новими компами.

Звиняйте, опєчатрчка.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

20 $$$ - можна много пива купить и к пиву. Что б ихню БЕТУ покупать для спортивного интереса.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

нах вона вам здалась?

поставте лінух з КДЕ4 і майте щастя :D

Якщо руки ростуть звідти звідки тре, то можна ганяти практично у все що зараз є. Або через д-я час

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Віста в першу чергу - мультимедійна система. (Я просто мовчу про Лонгхорн, який буде серверною версією)

ІМХО, ніякий лінукс, навіть з емуляторами не дасть того, чого чекає користувач від ОС. Нові ігри будуть пахати на DX10, який буде лише в комплекті Вісти. (Мене беруть сумніви, що в склад офіціфного СП3 для ХР ввійде DX10). А бавитись в стандартні ігри для лінукса і переробки устарівших користувач з швидким компом не захоче.

І ще про 20 баксів. Це ж треба комусь здогадатись купувати диск у МС за такі гроші. Слід почекати поки хтось один з підприємливим хистом його замовить або скачає і накатає на ДВД. Ціна на диск буде 25-30 гривень. А! Ще забув, на всякий випадок можна почекати, поки люди навчаться активовувати кожен наступний білд вісти.

Опубліковано

Longhorn -- це кодове ім'я того, що зараз вже офіційно називається Vista. Тобто Longhorn=Vista. Просто її там вагон варіантів буде (наприклад для дому ніби три штуки буде, замість однієї WinXP Home Edition).

Опубліковано

Як тільки починали її писати, то звали Longhorn, потім Vista.

Vista є основною версією, а за серверною залишили ім'я Longhorn.

Всіх версій має бути вродь 13, сама проста буде як ХР.

Опубліковано

Я от не розумію вас, народ... Для вас в роботі осі головне красівості, чи стабільність і функціональність??? Нах ставити ту Вісту, якшо ви реально не будете використовувати і 10-ї частини її можливостей? Ради понту і шоб друзям сказати: "А у мене вже Віста стоїть!!!" - тоді це гон. Я тсавлю ось для РОБОТИ і для мене головне стабільність, надійність та фукціональність... Мо саме тому сиджу на FreeBSD, хоча на другому компі вдома і стоїть ХР, але то скоріше для жінки ніж для мене... МІХО переходити на нову ось тре тоді, коли є потреба, а не просто тому шо так модно...

Опубліковано

Як сказати.... Згоден що багато речей обираються по стадному принципу, але ж не потріюно зациклюватись на одній ос, лінукс пробувать теж тра, і БСД, і ніх, і мака купить можна.......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...