Million Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:00 #76 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:00 отныне группа Участники НЕ может ставить "-" вообще Ыыыыы. Меня попустили А как выбраться из этой группы?
MrVes Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:10 #77 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:10 отныне группа Участники НЕ может ставить "-" вообщеА как на счёт блокирования возможности изменения репутации у пользователей с негативной кармой?
talja Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:17 #78 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 13:17 отныне группа Участники НЕ может ставить "-" вообще Упс я вирішила перевірити і мінус поставися.
Alukard Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 14:46 #79 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 14:46 +/- На кой они ? Может кого то греет количество "+" или волнует наличие "-"?Реальной картины как о человеке они не показывают.
MrVes Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 14:53 #80 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 14:53 +/- На кой они ? Может кого то греет количество "+" или волнует наличие "-"? Реальной картины как о человеке они не показывают. От коли в тебе буде писати на червоному фоні "тупой чурка", то будеш відноситися до цього трішки інакше
BARAKUDA Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 17:45 #81 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 17:45 Ще один приклад тупого підйому репутації. Зверніть увагу на НІК того хто ставив і того кому ставив... До адмінів - за таке потрібно наказувати...
MrVes Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 18:45 #82 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 18:45 Ще один приклад тупого підйому репутації. Зверніть увагу на НІК того хто ставив і того кому ставив... До адмінів - за таке потрібно наказувати... Такий скрін в темці "форум апгрейд" вже є. А оце що на скріні нижче ти вважаєш нормальним?
Harddriver Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 18:49 #83 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 18:49 Діло кармадрочерів живе і процвітає
BARAKUDA Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 19:43 #84 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 19:43 А оце що на скріні нижче ти вважаєш нормальним?Я хоч можу аргоментувати причину свого негативного ставлення до даного форумчанина. Прочитай http://board.lutsk.ua/index.php/topic/56195/а особливо 19-ий пост.В нас форумчанок не багато та їх потрібно підтримувати особливо при такому відношенні до них декого із форумчан...
NeoN Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:03 #85 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:03 BARAKUDA я, наприклад, помітив, що від вас особисто мінуси частенько летять, і якщо в вище згаданому випадку можна зрозуміти (проте ви перестарались, одного досить для вираження своє думки, це не спорт ), то чи можна в інших...
Romich Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:30 #86 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:30 Та грохніть ту репу нафіг. В такому вигляді вона - пяте колесо
Luychi Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:59 #87 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 20:59 А оце що на скріні нижче ти вважаєш нормальним?Я хоч можу аргоментувати причину свого негативного ставлення до даного форумчанина. Прочитай http://board.lutsk.ua/index.php/topic/56195/а особливо 19-ий пост.В нас форумчанок не багато та їх потрібно підтримувати особливо при такому відношенні до них декого із форумчан...ага, треба форумчанок підтримувати, оце правильно - маладец.Правда хотіла спитати, за що мені мінус поставлено було. Я ж вроді теж форумчанка... Чи то до мене правильне відношення було, а до іншої неправильне.
Scabiosa Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 22:22 #88 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 22:22 Звичайно, я повторюсь, але, можливо, краще залишити систему мінусування (із обмеженнями плюсів/мінусів на групу/за день/за заслуги) лише для повідомлень, а не "репу"? Зразу стане спокійніше, як і було деякий час після переходу на новий двигун форуму.
MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 06:03 #89 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 06:03 В нас форумчанок не багато та їх потрібно підтримувати особливо при такому відношенні до них декого із форумчан...Твоє відношення нічим не краще. З дуру можна і хрєн зламати, чи може ти думав ти один такий Дартанян на форум?Поки користувачі навчаться давати адекватно оцінку іншим, то репутація втратить свою цінність остаточно.
difoto Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 07:22 Автор #90 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 07:22 Кармадрочер — пользователь Лепры, Хабрахабра, ag.ru, RSDN.RU, Инфостарта или любого другого ресурса, использующего систему репутации (кармы). Кармадрочер в первую очередь озабочен собственным рейтингом и всячески пытается его поднять. Очень переживает, когда его минусуют. Кармадрочеров недолюбливают. В общем и в целом это локальный аналог говноблоггера, впрочем, безвредный и не столь явно презираемый. Хотя существует мнение, что загубить ресурс можно очень просто — достаточно ввести карму, если ее изначально не было. Тогда сразу же набигают кармадрочеры, начинают флудить и размазывать сопли по всему ресурсу, выпрашивая плюсики, симпафки, респекты, постепенно превращая ресурс в УГ чуть более, чем полностью.© lurkmoreВ общем где-то так, ага.И да, если девочка молоденькая и порет чушь иногда, ей обязательно надо поставить плюсик - она же такая прикольная. А если девушка поумнее, лезет в политику и к тому же(не дай бог) имеет свое мнение, которое (невероятно!!!) не совпадает с общепризнанным/твоим/васиным - ее надо жОсска гнать в минуса.
Phoinix Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 08:47 #91 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 08:47 Взагалі для того щоб зняти цю напругу про + та - пропоную або відмінити повністю, або щоб їх ставили модери за певні досягнення.
Yurik Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:24 #92 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:24 И да, если девочка молоденькая и порет чушь иногда, ей обязательно надо поставить плюсик - она же такая прикольная. Це про кого було сказано? Про talja? Тоді покажи де вона "порет чушь" чи це аби сказати?
MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:36 #93 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:36 Це про кого було сказано? Про talja? Тоді покажи де вона "порет чушь" чи це аби сказати? Чомусь talja не задала це питання Сказано було в загальному, а от кого більше всього зачепило ми побачили. З.І. Перелистай політику - там відповідь на питання.
Yurik Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:42 #94 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:42 Це про кого було сказано? Про talja? Тоді покажи де вона "порет чушь" чи це аби сказати? Чомусь talja не задала це питання Сказано було в загальному, а от кого більше всього зачепило ми побачили. З.І. Перелистай політику - там відповідь на питання. Ще задасть. Чи може мені не можна запитати за іншого користувача, може я просто цікавлюся А зачепило тому, що кількома постами вище ви двох возмущалися відносно того, що для talja було поставлено кілька + підряд, а те, що перед тим якийсь дибіл наставив "-" нікому дивним не здалося. Чи може переживаєте за те, що в когось буде більше + чим у вас? Політику листати не буду, не люблю ритися в смітниках, та й догадуюся про яку з користувачок йде мова
MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:50 #95 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 10:50 А зачепило тому, що кількома постами вище ви двох возмущалися відносно того, що для talja було поставлено кілька + підряд, а те, що перед тим якийсь дибіл наставив "-" нікому дивним не здалося. Чи може переживаєте за те, що в когось буде більше + чим у вас? Обурення, що ти мені приписуєш, аргументується тим, що той хто поставив talja багато плюсів, хибно думає, що він один такий нормально-зрячий на форумі(про результати цього я писав вище). Щодо "дебіла", то не ображай хворих, бо до них потрібно відноситися з терпінням (вони ж не винні) ... та й мінусів йому накидали теж добряче. Щодо "моїх" плюсиків, то я не переймаюсь анаграма. Може прозвучить дещо не зрозуміло, але я сам знаю коли я зробив щось добре чи чимось допоміг, а коли ні. І ні "+" ні "-" усвідомлення цього не змінять.
talja Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:07 #96 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:07 щось останнім часом нездорова на форумі обстановка, багато злих, багато несправедливості. за політику я зрозуміла про кого, щодо першого закиду, може, це було і про мене. Хоча нічого поганого і безсмістовного в своїх повідомленнях я не помітила. На рахунок мінусів: якби кілька людей поставили мені мінус, я б вважала це заслуженим, а коли це робить періодично людина, яка не може слово з 5 букв без помилок написати....то вже стає образливо. і нічого спільного це з тим, що назвав Di, немає. з baracuda я не знайома навіть і не просила його мені ставити +. і ще, якщо хтось щось хоче сказати, можна без натяків. Ми ж не малі діти, чи то може, сміливосіт не вистачає сказати прямо???
difoto Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:33 Автор #97 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:33 Юрік, видихай.See my signature.
difoto Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:42 Автор #98 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 11:42 Небезызвестный тЁма раздавал как-то инвайты на Лепру девушкам, запостившим сиське в его ЖЖ. Их всех впоследствии слили за тупость.[irony]talja , это не о тебе[/irony]
Luychi Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 12:19 #99 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 12:19 Взагалі для того щоб зняти цю напругу про + та - пропоную або відмінити повністю, або щоб їх ставили модери за певні досягнення.Нє-нє-нє...з цим я не згідна. От скільки народу форум читає? Сотні.А скільки відписується? Кілька десятків.А чого стільки багато читачів? Мабуть якраз тому, що дуже цікаво спостерігати як ті пищущі один одному плюси мінуси ставлять. Та ще й в таких темах, як ця стосунки з'ясовують. Безплатний... театр. Бойових дій.
talja Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 12:26 #100 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 12:26 Небезызвестный тЁма раздавал как-то инвайты на Лепру девушкам, запостившим сиське в его ЖЖ. Их всех впоследствии слили за тупость. [irony]talja , это не о тебе[/irony] нема про що поговорити?? я не настільки поганої думки про себе, щоб навіть подумати, що це закид в мою сторону і не варто мене заспокоювати останнім реченням
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.