Перейти до змісту

Про минусики

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

отныне группа Участники НЕ может ставить "-" вообще

Ыыыыы. Меня попустили <_< А как выбраться из этой группы? :)

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А как на счёт блокирования возможности изменения репутации у пользователей с негативной кармой?

Опубліковано

Упс :) я вирішила перевірити і мінус поставися.

Опубліковано

+/- На кой они ? Может кого то греет количество "+" или волнует наличие "-"?

Реальной картины как о человеке они не показывают.

Опубліковано

+/- На кой они ? Может кого то греет количество "+" или волнует наличие "-"?

Реальной картины как о человеке они не показывают.

От коли в тебе буде писати на червоному фоні "тупой чурка", то будеш відноситися до цього трішки інакше ;)

Опубліковано

Ще один приклад тупого підйому репутації. Зверніть увагу на НІК того хто ставив і того кому ставив...

До адмінів - за таке потрібно наказувати...

post-3238-1271180730,8_thumb.jpg

Опубліковано

Ще один приклад тупого підйому репутації. Зверніть увагу на НІК того хто ставив і того кому ставив...

До адмінів - за таке потрібно наказувати...

Такий скрін в темці "форум апгрейд" вже є.

А оце що на скріні нижче ти вважаєш нормальним?

post-119-1271184243,4_thumb.jpg

Опубліковано

Я хоч можу аргоментувати причину свого негативного ставлення до даного форумчанина. Прочитай http://board.lutsk.ua/index.php/topic/56195/

а особливо 19-ий пост.

В нас форумчанок не багато та їх потрібно підтримувати особливо при такому відношенні до них декого із форумчан...

Опубліковано

BARAKUDA 

я, наприклад, помітив, що від вас особисто мінуси частенько летять, і якщо в вище згаданому випадку можна зрозуміти (проте ви перестарались, одного досить для вираження своє думки, це не спорт ), то чи можна в інших...

Опубліковано

Я хоч можу аргоментувати причину свого негативного ставлення до даного форумчанина. Прочитай http://board.lutsk.ua/index.php/topic/56195/

а особливо 19-ий пост.

В нас форумчанок не багато та їх потрібно підтримувати особливо при такому відношенні до них декого із форумчан...

ага, треба форумчанок підтримувати, оце правильно - маладец.

Правда хотіла спитати, за що мені мінус поставлено було. Я ж вроді теж форумчанка... Чи то до мене правильне відношення було, а до іншої неправильне.

Опубліковано

Звичайно, я повторюсь, але, можливо, краще залишити систему мінусування (із обмеженнями плюсів/мінусів на групу/за день/за заслуги) лише для повідомлень, а не "репу"? Зразу стане спокійніше, як і було деякий час після переходу на новий двигун форуму. :smile3:

Опубліковано

Твоє відношення нічим не краще. З дуру можна і хрєн зламати, чи може ти думав ти один такий Дартанян на форум?

Поки користувачі навчаться давати адекватно оцінку іншим, то репутація втратить свою цінність остаточно.

Опубліковано

Кармадрочер — пользователь Лепры, Хабрахабра, ag.ru, RSDN.RU, Инфостарта или любого другого ресурса, использующего систему репутации (кармы). Кармадрочер в первую очередь озабочен собственным рейтингом и всячески пытается его поднять. Очень переживает, когда его минусуют. Кармадрочеров недолюбливают. В общем и в целом это локальный аналог говноблоггера, впрочем, безвредный и не столь явно презираемый. Хотя существует мнение, что загубить ресурс можно очень просто — достаточно ввести карму, если ее изначально не было. Тогда сразу же набигают кармадрочеры, начинают флудить и размазывать сопли по всему ресурсу, выпрашивая плюсики, симпафки, респекты, постепенно превращая ресурс в УГ чуть более, чем полностью.© lurkmore

В общем где-то так, ага.

И да, если девочка молоденькая и порет чушь иногда, ей обязательно надо поставить плюсик - она же такая прикольная. А если девушка поумнее, лезет в политику и к тому же(не дай бог) имеет свое мнение, которое (невероятно!!!) не совпадает с общепризнанным/твоим/васиным - ее надо жОсска гнать в минуса.

Опубліковано

Взагалі для того щоб зняти цю напругу про + та - пропоную або відмінити повністю, або щоб їх ставили модери за певні досягнення.

Опубліковано

И да, если девочка молоденькая и порет чушь иногда, ей обязательно надо поставить плюсик - она же такая прикольная.

Це про кого було сказано? Про talja? Тоді покажи де вона "порет чушь" чи це аби сказати? :naezd:

Опубліковано

Це про кого було сказано? Про talja? Тоді покажи де вона "порет чушь" чи це аби сказати? :naezd:

Чомусь talja не задала це питання :)

Сказано було в загальному, а от кого більше всього зачепило ми побачили.

З.І. Перелистай політику - там відповідь на питання.

Опубліковано

Чомусь talja не задала це питання :)

Сказано було в загальному, а от кого більше всього зачепило ми побачили.

З.І. Перелистай політику - там відповідь на питання.

Ще задасть. Чи може мені не можна запитати за іншого користувача, може я просто цікавлюся

А зачепило тому, що кількома постами вище ви двох возмущалися відносно того, що для talja було поставлено кілька + підряд, а те, що перед тим якийсь дибіл наставив "-" нікому дивним не здалося. Чи може переживаєте за те, що в когось буде більше + чим у вас? ;)

Політику листати не буду, не люблю ритися в смітниках, та й догадуюся про яку з користувачок йде мова

Опубліковано

А зачепило тому, що кількома постами вище ви двох возмущалися відносно того, що для talja було поставлено кілька + підряд, а те, що перед тим якийсь дибіл наставив "-" нікому дивним не здалося. Чи може переживаєте за те, що в когось буде більше + чим у вас? ;)

Обурення, що ти мені приписуєш, аргументується тим, що той хто поставив talja багато плюсів, хибно думає, що він один такий нормально-зрячий на форумі(про результати цього я писав вище). Щодо "дебіла", то не ображай хворих, бо до них потрібно відноситися з терпінням (вони ж не винні) ... та й мінусів йому накидали теж добряче.

Щодо "моїх" плюсиків, то я не переймаюсь анаграма. Може прозвучить дещо не зрозуміло, але я сам знаю коли я зробив щось добре чи чимось допоміг, а коли ні. І ні "+" ні "-" усвідомлення цього не змінять.

Опубліковано

щось останнім часом нездорова на форумі обстановка, багато злих, багато несправедливості.

за політику я зрозуміла про кого, щодо першого закиду, може, це було і про мене. Хоча нічого поганого і безсмістовного в своїх повідомленнях я не помітила.

На рахунок мінусів: якби кілька людей поставили мені мінус, я б вважала це заслуженим, а коли це робить періодично людина, яка не може слово з 5 букв без помилок написати....то вже стає образливо. і нічого спільного це з тим, що назвав Di, немає. з baracuda я не знайома навіть і не просила його мені ставити +. і ще, якщо хтось щось хоче сказати, можна без натяків. Ми ж не малі діти, чи то може, сміливосіт не вистачає сказати прямо???

Опубліковано

Небезызвестный тЁма раздавал как-то инвайты на Лепру девушкам, запостившим сиське в его ЖЖ. Их всех впоследствии слили за тупость.

[irony]talja , это не о тебе[/irony]

Опубліковано

Взагалі для того щоб зняти цю напругу про + та - пропоную або відмінити повністю, або щоб їх ставили модери за певні досягнення.

Нє-нє-нє...з цим я не згідна. От скільки народу форум читає? Сотні.

А скільки відписується? Кілька десятків.

А чого стільки багато читачів? Мабуть якраз тому, що дуже цікаво спостерігати як ті пищущі один одному плюси мінуси ставлять. Та ще й в таких темах, як ця стосунки з'ясовують. Безплатний... театр. Бойових дій.

Опубліковано

Небезызвестный тЁма раздавал как-то инвайты на Лепру девушкам, запостившим сиське в его ЖЖ. Их всех впоследствии слили за тупость.

[irony]talja , это не о тебе[/irony]

нема про що поговорити?? я не настільки поганої думки про себе, щоб навіть подумати, що це закид в мою сторону і не варто мене заспокоювати останнім реченням:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...