Перейти до змісту

Про минусики

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тільки-що мені вліплено було мінус за зовсім невинний месадж... а я не можу зрозуміти хто і чому. в цьому вигляді репутація є безглуздою річчю!

А ... вже кумарить темко про репу.

Якби в тебе був мульйон рєпи це всеодно не змінило б ні тебе ні відношення до тебе інших. Не парся рєпою, а намагайся робити добре людям та не писати дурниць і все буде добре.

З.І. Контрольний - забєй.

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Я як спілкувався так і спілкуюсь на формі, хоча останнім часом не висачало того самого часу, але було дуже приємно коли проблему з мінусами мені допомогли вирішити :)

Хай що говорять, але дякую тим хто справді кращої думки про мене :ok:

І справді треба бачити хто негативно чи позитивно про тебе відгукнувся як і колись.Думаю з часом це повернуть.

Опубліковано

Да, друзья. Все мы знаем, что плюсики ставятся только за хороший пост, а не потому что попросят.

post-24-1271068397,61_thumb.jpg

Так же стало заметно, что минусики некоторые юзеры ставят другим некоторым, вполне определенным юзерам просто за плохие сообщения.

Опубліковано

Ну не знаю один из форумчанинов просто напросто влепил 8 или больше минусов подряд.Просто потому что хотелось испортить репутацию комуто, потому что он сам себе свою, своими же постами испортил.Хотя я перед етим и после етого не одного "-" не влепил.Кстате никому за все время перебывания на форуме, и до обновления не одного "-" в мою сторону не было.

post-4700-1271071225,34_thumb.jpg

Опубліковано

Репутація на форумі річ потрібна, але тоді коли користувач може поставити не більше одного + чи - за добу одному користувачу, або взагалі підряд більше одного одному.

З.І. Нічого особистого до користувачів на картинцы я не маю, лище як приклад.

48272119.png

Опубліковано

Я на борді можна сказати новенький, але думаю для того щоб навести порядок з репутацією, потрібно відмінити анонімність і створити статистику де кожен користувач може глянути хто йому поставив + а хто -, і ще для того аби поставити мінус щоб було обовязково лишати обмотивований коментар чим він заслужив.

А то хтось із кимось не згідний, а аргументів не має щоб толково висловити свою думку і опоненнту зі злості наліпить мінусів.

Опубліковано

Phoinix, Reputation History для чого потвоєму t0rik прикріпив ;)

незручна та історія репутації... я поки знайшов де, коли і хто в якійсь давній темі поставили мені +1 то перелопатив більше ніж 200 сторінок...<_<

Опубліковано

Phoinix, Reputation History для чого потвоєму t0rik прикріпив ;)

якби ще фільтр по ніках зробити, тоді було б інше діло а так замахаєшся поки себе знайдеш.

вово

Опубліковано
незручна та історія репутації... я поки знайшов де, коли і хто в якійсь давній темі поставили мені +1 то перелопатив більше ніж 200 сторінок..

Незручна но вже краще ніж ніякої, так можна потратити 20хв на пошук но знатимеш за що тобі + чи - і від кого. Звичайно з "фільтром" для ніків булоб зручніше.

Опубліковано
незручна та історія репутації... я поки знайшов де, коли і хто в якійсь давній темі поставили мені +1 то перелопатив більше ніж 200 сторінок..

Незручна но вже краще ніж ніякої, так можна потратити 20хв на пошук но знатимеш за що тобі + чи - і від кого. Звичайно з "фільтром" для ніків булоб зручніше.

Уяви, що ти хочеш переглянути не свою статистику, а людини яка тобі +/-. А якщо простежити ланцюжок трішки далі, то це виливається в години :)

2 Адміністрація, добавте пліз фільтр по нікам - плюсики з нас :)

Опубліковано
2 Адміністрація, добавте пліз фільтр по нікам - плюсики з нас

Будуть і + і пиво ;)t0rik зразу з 0,5 старопрамене приходжу. :)

Опубліковано

а взагалі, я не розумію, якого лисого вам ці "плюси" здалися???

от був період після оновлення форуму, коли рейтингів ще не було - і ніяких подібних питань/проблем не виникало.. ;)

Пропоную відмінити +/- назавжди! :rolleyes:

Опубліковано

Думаю потрібно позбавляти деяких неадекватних людей ставити "-", бо є такі користувачі, які ставлять мінуси у відповідь, бо їм заслужено поставили мінус, але ж визнати, що він був неправий культура не дозволяє.

Це я про користувача з ніком prico, який наставив мінусів для talja та ще й писав, що то не він. Якщо вже ставиш комусь мінус, то хоча б коли тобі пишуть в ПМ і питають за що май сміливість признатися, що це ти :angry2:

Опубліковано

Думаю потрібно позбавляти деяких неадекватних людей ставити "-", бо є такі користувачі, які ставлять мінуси у відповідь, бо їм заслужено поставили мінус, але ж визнати, що він був неправий культура не дозволяє.

Це я про користувача з ніком prico, який наставив мінусів для talja та ще й писав, що то не він. Якщо вже ставиш комусь мінус, то хоча б коли тобі пишуть в ПМ і питають за що май сміливість признатися, що це ти :angry2:

І які критерії відбору осіб для обмеження? :)

Як варіант прив'язати к-ть +/- до стажу на форумі. Це змусить самих невгамовних, які зазвичай новачки, адекватніше ставитися до інших користувачів по форуму та уживатися з ними ;)

Опубліковано

+1 за стаж на форумі.

Наприклад не менше 2-х місяців і більше 100 повідомлень.

А у тих в кого мінусова репутація система оцінювання блокується, до виправлення.

Опубліковано

І які критерії відбору осіб для обмеження? :)

Як варіант прив'язати к-ть +/- до стажу на форумі. Це змусить самих невгамовних, які зазвичай новачки, адекватніше ставитися до інших користувачів по форуму та уживатися з ними ;)

Користувачам які ставлять більше 3 чи 5 мінусів одній людині обмежувати в такій можливості

До стажу на форумі звичайно можна прив'язати, але не факт, що той хто давно зареєстрований адекватно ставить +/-, є користувачі які зареєстровані в 2007 році і не мають жодного повідомлення, але репутацію міняти можуть

Опубліковано

Лучше привязать к этой самой репутации. Если, скажем заработал -5, то автоматом отключается возможность повышать/понижать репу других.

Опубліковано

Користувачам які ставлять більше 3 чи 5 мінусів одній людині обмежувати в такій можливості

До стажу на форумі звичайно можна прив'язати, але не факт, що той хто давно зареєстрований адекватно ставить +/-, є користувачі які зареєстровані в 2007 році і не мають жодного повідомлення, але репутацію міняти можуть

Якщо хтось здасться цілю, то буде кожен день фугувати свої 3-5 мінусів. За місяці 2-3 натікає нехіло ))

Можна (теоретично) зробити як каже Zeuss і добавити якусь систему з привязкою до кількості постів або ж до к-ті постів з позитивною оцінкою. Ну і звісно блокування можливості міняти комусь рєпу при мінусовій кармі :)

Опубліковано

Ну от варіант блокування можливості міняти комусь репутацію, коли твоя від'ємна думаю підтримають всі, от тільки чи це фізично можливо зробити?

t0rik, таке можливо?

Опубліковано

Лучше привязать к этой самой репутации. Если, скажем заработал -5, то автоматом отключается возможность повышать/понижать репу других.

підтримую, а то є "люди", як два слова зв"язати не можуть, а мінуси ставлять на зло в змістовних темах чи повідомленнях. І стає дійсно образливо, що, я, наприклад, в розділі податкові соціальні пільги старалась, щоб ця інформація комусь допомогла, а тут якесь невиховане бидло ліпить там мінуси, бо йому нема чим зайнятись.

Опубліковано

Репутация (англ. reputation), реноме́ (фр. renommée) — закрепившаяся за кем-либо или чем-либо добрая или худая слава.

Ну напишу я,наприклад,один пост що на розі Ковельської та Набережної завтра з 12-ї до 21-ї будуть роздавати безкоштовно пиво,а другий пост,наприклад,про то шо я підтримую знищення фашистами євреїв.Тепер моя репутація буде залежати від кількості на форумі євреїв та любителів пива(дармового).Прогнозую,що вона буде позитивною,може навіть "ми его уважаєм".

Можливо оцінку повідомлень варто лишити,а от репутацію-ні.Я звісно розумію,що ми в більшості повністю складаємся з оманливого ЕГО і його треба постійно хоч чимось кормити.Ну,я не "цар" покі,але вже "уважаємий". :smile3:

ЗІ:часто бачу як з великої та дорогої машини,висовується рука в дорогому костюмі і з неї вилітає бичок чи жменя лушпиння.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...