Перейти до змісту

Печені кури з ВОПАКА

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора купив курку, а в неї розове мясо :blink: , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове.

Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти?

Опубліковано

Спалити :) і більше не купувати. Таке м'ясо більше ніж 20 хв не готується, шота тут не то..

Опубліковано

Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!

Опубліковано
Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!

А в чому зараз тої хімії нема? І не факт що та курка з базару не виявиться такою ж як у супермаркетах продають

Зараз можна бути впевненим лише у тому, що сам вирощуєш

Опубліковано

Курка з базару тоже далеко не завжди домашня в повному розумінні цього слова. На жаль. Але ти хоча б будеш точно знати що глутамту натрію там нема \якщо звичайно сам не насиплеш :lol: \. І визначити скільки курка пролежала і в яких умовах значно легше, коли ти купуєш її без спецій. Хоча б тому приготована вдома корисніша.

Опубліковано

Вчора купив курку, а в неї розове мясо :blink: , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове.

У вопаці, кури гриль не допечують для того, щоб курка мала гарний і привабливий зовнішній вигляд (м"ясо біля кісточки майже сире), та щоб курка трималася сама себе (щоб попросту не розлетілася на куски).

Можна самому пригтувати курку і буде набагато СМАЧНІШЕ, і головне ЇСТИВНО!!! :)

------------

Ось рецепт простого маринаду для курки:

- 1 ціла курка (1200 - 1600 г.)

- 1 пачка майонезу

- 30 г. гірчиці рідкої

- 10 г. гірчиці в зернах

- карі (на ваш смак)

- кардамон (на ваш смак)

- сіль (на ваш смак)

- перець (на ваш смак)

Спосіб приготвлення:

Всі вище пречислені інгридієнти змішати і замаринувати (натерти) курку. Курка має простояти мініму годину, але краще замаринувати на ніч і зранку спекти.

-Запікання:

------Кладем курку в бляшку, на дно бляшки лиємо трішки водички (не багато і не мало) для того щоб м"ясо було м"яке і швидше спеклося, накриваємо курку фульгою (щоб та не згоріла).

-Температурний режим:

------Запікаємо 20хв. при тепературі 160 (це для того, щоб курка не зжалася від великої температури і не стверділа), а потім піднімаємо до 200 - 220, на 40 хв. і підливаємо в бляшку водичку, якщо вона випаровується.

А якщо любите запечену "корочку", то за 5 хв. до кінця знімаєте фольгу з курки.

З. І. Смачного!!! :-)

Опубліковано

У супермаркетах шлях курки, як правило такий: довго лежим на вітрині, кілька разів перепакованими. Якщо ніхто все ж не купив - мити, купа спецій і на гріль. Там зразу не розбереш. Дуже сумніваюсь, що у краї інша схема.

Опубліковано

Зараз став дуже популярним варіант брати в співробітників з села.

І їм добре своєрідний ринок збуту і постійні ліві гроші і ти впевнений що можна морду набити чуть що :unsure:

Опубліковано

Кури-бройлери живуть 45 днів. Далі на убой і на гриль/вітрину/тушки і т.д. Враховуючи популярність серед народу даного "продукту" - вони свіжі. В одному ТАМ-ТАМ-і за день їх кількасот кілограмів продають. Тому зіпсуватися вони не встигають. За інші магазини говорити не стану. Якщо не продаються то й не свіжі. Ну, і все залежить від технолога, наскільки добре промариновані і пропечені. Чим краще промаринувалася - тимкраще і пропечеться і смачнішою буде.

• Адміністратори
Опубліковано

Тому зіпсуватися вони не встигають.

Бували випадки.

А ще було, коли порчені кури приходили замороженими, і коли розмерзались, тоді відразу ставало все ясно. Таких курей перемивали в розчні соди у воді і на гриль. Інформація достовірна, вказати на джерело не можу як і доказати це.

Опубліковано

Все залежить від порядності постачальника/продавця. І порядності магазину-продавця тих же курей.

Опубліковано

Anubius ти з якого ВОПАКА?

я ж писав, курка була готова повністтю, після її дожарки вона б мала побіліти якби була сира, я вона так і залишилась розова.

Не раджу жарити печену курку, запах недуже.

Опубліковано

Крім того запахом кур гриль і свіжого хліба задіюються харчові рефлексиу покупців, змушуючи при цьому купувати продуктів більше ніж планувалось.

Опубліковано

Перш за все зверну увагу громади, що до будь-якого закладу загального харчування, який знаходиться територіально (підпорядковується/має одних власників) на одній торговій площі з супермаркетом слід відноситися з осторогою. Це пояснюється тим, що кожен магазин має неліквід чи прострочений товар. Те що повернення прострочки поставщику рідкість мабуть очевидно для всіх. От і використовуються усіляки прострочені або ж з поганими термінами майонези, соуси і т.д. Уявіть тепер собі салат "шубу" або щось подібне в бакалійному відділі в супермаркеті ... оце покупець набере гидоти :dont: Теж саме стосується усіх продуктів, які "виготовляються" в магазині.

Опубліковано

Якось я асфальтував на базарі, звичайно що в понеділок. і тут хлопці попросили мене набрати води попити. літо, жала, асфальт... знаходились ми між рядами хер зна де. і я пішов туди в зданіє, там було відкрито і....було людей достатньо, продавців. ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!! там є такі умивальники нержавейкі туди 3-4 ящика вміщається ото вони туди висипають і в тій піні миють. я АХ,,,,фігел. Єслі не вірите...

Опубліковано
ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!!

напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси? :lol:

Опубліковано
ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!!

напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси? :lol:

Хоч не мене питали, але чомусь згадалося це...

"ні не їсу, я випить іноді люблю" (с) (Лесь Подервянський). :)

і курей і свинину і навіть звачайну ковбасу миють у взякий гидоті коли вона втрачає товарний вид... бачив це все на власні очі.

Курей, свинину, яйця, овочі і фрукти я дійно раджу купувати у колег чи знайомих із сіл, яким ви довіряєте.

Зараз із села швидко вчаться дурити "міщан". Кури, свині годуються "преміксами" і іншими різними харчовими добавками, колиться купа ліків, аби те все хазяйство не "здохло" (а якщо і здохло то поки не задубіло, ще можна спусти кров і на базар). Овочі і фрукти дуже поливаються "хімією", проти шкідників, проти бурянів, для підживки і так по пару раз... на базарі то все ніхто мабуть нормально на пестициди не перевіряє.

Згадав випадок один, у сусідки за одну ніч тхір в курнику подушив всіх курей і гусей. Зазвичай то треба це все "утилізувати", але бабка була ще та, вони пару ночей не спала!!!, але все таки пощипала і попатрошила тих 50-60 птахів.... і на базар, ох я не заздрю тим людям хто їх покупляв.

Опубліковано

один раз також таку курочку-гриль виграв - після цього вже не ризикую купляти, ну і ковбасу не купую, зупинив свій вибір на хімічних курячих напівфабрикатах і хімічному м'ясі з нього все і готуємо бл...

Опубліковано

Брате - Українцю!!! не жри ти цю гидоту!!! вона вимочена в соусі а перед тим була на прилавку поки не почала смердіти. Ось так нам пихають гімняний та спорчений товар!!!!

Опубліковано

Ито правда кушаете все что непопадя

Треба врізати сальця,цибульки начистити,кваску налити

Наші пращури були набагато розумніші у виборі їжі

Опубліковано

тільки хотів написати як вчора купив непогану телятину по 38 за 1 кг. Згадав про премікси... Обклали зі всіх сторін... от через шо мясо подешевшало...

Свиня на балконі, або Котлети з преміксами

Звідки це лізе

надіюсь цією гидотою хоч молочних корів не кормлять.

Zerotul Доречі вчора була реклама нового квасу від ОБОЛОНЬ "Богатирський квас", натур продукт, що можна вже купити з 1 квітня в роздрібі, надіюсь це не прикол.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...