foxx77 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:17 #1 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:17 Вчора купив курку, а в неї розове мясо , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове. Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти?
Chatte Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:54 #2 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:54 Спалити і більше не купувати. Таке м'ясо більше ніж 20 хв не готується, шота тут не то..
jeeper Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:56 #3 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:56 Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!
Zevs_Isver Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:57 #4 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 05:57 свежих курей-гриль в ВОПАКЕ не продают.....так же как и остальных магазинах....
FunTom Опубліковано 31 Березня, 2010 в 06:03 #5 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 06:03 Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!А в чому зараз тої хімії нема? І не факт що та курка з базару не виявиться такою ж як у супермаркетах продаютьЗараз можна бути впевненим лише у тому, що сам вирощуєш
erica Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:15 #6 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:15 Курка з базару тоже далеко не завжди домашня в повному розумінні цього слова. На жаль. Але ти хоча б будеш точно знати що глутамту натрію там нема \якщо звичайно сам не насиплеш \. І визначити скільки курка пролежала і в яких умовах значно легше, коли ти купуєш її без спецій. Хоча б тому приготована вдома корисніша.
Anubius Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:34 #7 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:34 Вчора купив курку, а в неї розове мясо , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове. Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти? У вопаці, кури гриль не допечують для того, щоб курка мала гарний і привабливий зовнішній вигляд (м"ясо біля кісточки майже сире), та щоб курка трималася сама себе (щоб попросту не розлетілася на куски). Можна самому пригтувати курку і буде набагато СМАЧНІШЕ, і головне ЇСТИВНО!!! ------------ Ось рецепт простого маринаду для курки: - 1 ціла курка (1200 - 1600 г.) - 1 пачка майонезу - 30 г. гірчиці рідкої - 10 г. гірчиці в зернах - карі (на ваш смак) - кардамон (на ваш смак) - сіль (на ваш смак) - перець (на ваш смак) Спосіб приготвлення: Всі вище пречислені інгридієнти змішати і замаринувати (натерти) курку. Курка має простояти мініму годину, але краще замаринувати на ніч і зранку спекти. -Запікання: ------Кладем курку в бляшку, на дно бляшки лиємо трішки водички (не багато і не мало) для того щоб м"ясо було м"яке і швидше спеклося, накриваємо курку фульгою (щоб та не згоріла). -Температурний режим: ------Запікаємо 20хв. при тепературі 160 (це для того, щоб курка не зжалася від великої температури і не стверділа), а потім піднімаємо до 200 - 220, на 40 хв. і підливаємо в бляшку водичку, якщо вона випаровується. А якщо любите запечену "корочку", то за 5 хв. до кінця знімаєте фольгу з курки. З. І. Смачного!!! :-)
D@ve Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:35 #8 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:35 У супермаркетах шлях курки, як правило такий: довго лежим на вітрині, кілька разів перепакованими. Якщо ніхто все ж не купив - мити, купа спецій і на гріль. Там зразу не розбереш. Дуже сумніваюсь, що у краї інша схема.
Songoku Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:35 #9 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 07:35 Зараз став дуже популярним варіант брати в співробітників з села. І їм добре своєрідний ринок збуту і постійні ліві гроші і ти впевнений що можна морду набити чуть що
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2010 в 08:17 #10 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 08:17 Кури-бройлери живуть 45 днів. Далі на убой і на гриль/вітрину/тушки і т.д. Враховуючи популярність серед народу даного "продукту" - вони свіжі. В одному ТАМ-ТАМ-і за день їх кількасот кілограмів продають. Тому зіпсуватися вони не встигають. За інші магазини говорити не стану. Якщо не продаються то й не свіжі. Ну, і все залежить від технолога, наскільки добре промариновані і пропечені. Чим краще промаринувалася - тимкраще і пропечеться і смачнішою буде.
Адміністратори serega Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:16 Адміністратори #11 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:16 Тому зіпсуватися вони не встигають.Бували випадки.А ще було, коли порчені кури приходили замороженими, і коли розмерзались, тоді відразу ставало все ясно. Таких курей перемивали в розчні соди у воді і на гриль. Інформація достовірна, вказати на джерело не можу як і доказати це.
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:32 #12 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:32 Все залежить від порядності постачальника/продавця. І порядності магазину-продавця тих же курей.
foxx77 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:36 Автор #13 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:36 Anubius ти з якого ВОПАКА?я ж писав, курка була готова повністтю, після її дожарки вона б мала побіліти якби була сира, я вона так і залишилась розова.Не раджу жарити печену курку, запах недуже.
Fireboss Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:53 #14 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 09:53 Крім того запахом кур гриль і свіжого хліба задіюються харчові рефлексиу покупців, змушуючи при цьому купувати продуктів більше ніж планувалось.
MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 10:47 #15 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 10:47 Перш за все зверну увагу громади, що до будь-якого закладу загального харчування, який знаходиться територіально (підпорядковується/має одних власників) на одній торговій площі з супермаркетом слід відноситися з осторогою. Це пояснюється тим, що кожен магазин має неліквід чи прострочений товар. Те що повернення прострочки поставщику рідкість мабуть очевидно для всіх. От і використовуються усіляки прострочені або ж з поганими термінами майонези, соуси і т.д. Уявіть тепер собі салат "шубу" або щось подібне в бакалійному відділі в супермаркеті ... оце покупець набере гидоти Теж саме стосується усіх продуктів, які "виготовляються" в магазині.
vanus Опубліковано 31 Березня, 2010 в 19:44 #16 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 19:44 Якось я асфальтував на базарі, звичайно що в понеділок. і тут хлопці попросили мене набрати води попити. літо, жала, асфальт... знаходились ми між рядами хер зна де. і я пішов туди в зданіє, там було відкрито і....було людей достатньо, продавців. ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!! там є такі умивальники нержавейкі туди 3-4 ящика вміщається ото вони туди висипають і в тій піні миють. я АХ,,,,фігел. Єслі не вірите...
SunSeth Опубліковано 31 Березня, 2010 в 19:48 #17 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 19:48 ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!! напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси?
Boromir Опубліковано 31 Березня, 2010 в 20:38 #19 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 20:38 ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!! напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси? Хоч не мене питали, але чомусь згадалося це... "ні не їсу, я випить іноді люблю" (с) (Лесь Подервянський). і курей і свинину і навіть звачайну ковбасу миють у взякий гидоті коли вона втрачає товарний вид... бачив це все на власні очі. Курей, свинину, яйця, овочі і фрукти я дійно раджу купувати у колег чи знайомих із сіл, яким ви довіряєте. Зараз із села швидко вчаться дурити "міщан". Кури, свині годуються "преміксами" і іншими різними харчовими добавками, колиться купа ліків, аби те все хазяйство не "здохло" (а якщо і здохло то поки не задубіло, ще можна спусти кров і на базар). Овочі і фрукти дуже поливаються "хімією", проти шкідників, проти бурянів, для підживки і так по пару раз... на базарі то все ніхто мабуть нормально на пестициди не перевіряє. Згадав випадок один, у сусідки за одну ніч тхір в курнику подушив всіх курей і гусей. Зазвичай то треба це все "утилізувати", але бабка була ще та, вони пару ночей не спала!!!, але все таки пощипала і попатрошила тих 50-60 птахів.... і на базар, ох я не заздрю тим людям хто їх покупляв.
Fireboss Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 19:47 #20 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 19:47 50-60 за ніч...ОМГ...То вже не тхір, то елітний тхір-термінатор..
romaxa11 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:17 #21 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:17 один раз також таку курочку-гриль виграв - після цього вже не ризикую купляти, ну і ковбасу не купую, зупинив свій вибір на хімічних курячих напівфабрикатах і хімічному м'ясі з нього все і готуємо бл...
kiotsu Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:21 #22 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:21 Вчора купив курку, а в неї розове мясо , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове. Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти? Брате - Українцю!!! не жри ти цю гидоту!!! вона вимочена в соусі а перед тим була на прилавку поки не почала смердіти. Ось так нам пихають гімняний та спорчений товар!!!!
Boromir Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:48 #23 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 20:48 50-60 за ніч...ОМГ...То вже не тхір, то елітний тхір-термінатор.. Може їх було декілька хз.
Zerotul Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 21:56 #24 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 21:56 Ито правда кушаете все что непопадяТреба врізати сальця,цибульки начистити,кваску налитиНаші пращури були набагато розумніші у виборі їжі
foxx77 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 05:12 Автор #25 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 05:12 тільки хотів написати як вчора купив непогану телятину по 38 за 1 кг. Згадав про премікси... Обклали зі всіх сторін... от через шо мясо подешевшало...Свиня на балконі, або Котлети з преміксами Звідки це лізенадіюсь цією гидотою хоч молочних корів не кормлять. Zerotul Доречі вчора була реклама нового квасу від ОБОЛОНЬ "Богатирський квас", натур продукт, що можна вже купити з 1 квітня в роздрібі, надіюсь це не прикол.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.