Перейти до змісту

Печені кури з ВОПАКА


foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора купив курку, а в неї розове мясо :blink: , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове.

Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти?

Опубліковано

Спалити :) і більше не купувати. Таке м'ясо більше ніж 20 хв не готується, шота тут не то..

Опубліковано

Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!

Опубліковано
Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!

А в чому зараз тої хімії нема? І не факт що та курка з базару не виявиться такою ж як у супермаркетах продають

Зараз можна бути впевненим лише у тому, що сам вирощуєш

Опубліковано

Курка з базару тоже далеко не завжди домашня в повному розумінні цього слова. На жаль. Але ти хоча б будеш точно знати що глутамту натрію там нема \якщо звичайно сам не насиплеш :lol: \. І визначити скільки курка пролежала і в яких умовах значно легше, коли ти купуєш її без спецій. Хоча б тому приготована вдома корисніша.

Опубліковано

Вчора купив курку, а в неї розове мясо :blink: , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове.

Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти?

У вопаці, кури гриль не допечують для того, щоб курка мала гарний і привабливий зовнішній вигляд (м"ясо біля кісточки майже сире), та щоб курка трималася сама себе (щоб попросту не розлетілася на куски).

Можна самому пригтувати курку і буде набагато СМАЧНІШЕ, і головне ЇСТИВНО!!! :)

------------

Ось рецепт простого маринаду для курки:

- 1 ціла курка (1200 - 1600 г.)

- 1 пачка майонезу

- 30 г. гірчиці рідкої

- 10 г. гірчиці в зернах

- карі (на ваш смак)

- кардамон (на ваш смак)

- сіль (на ваш смак)

- перець (на ваш смак)

Спосіб приготвлення:

Всі вище пречислені інгридієнти змішати і замаринувати (натерти) курку. Курка має простояти мініму годину, але краще замаринувати на ніч і зранку спекти.

-Запікання:

------Кладем курку в бляшку, на дно бляшки лиємо трішки водички (не багато і не мало) для того щоб м"ясо було м"яке і швидше спеклося, накриваємо курку фульгою (щоб та не згоріла).

-Температурний режим:

------Запікаємо 20хв. при тепературі 160 (це для того, щоб курка не зжалася від великої температури і не стверділа), а потім піднімаємо до 200 - 220, на 40 хв. і підливаємо в бляшку водичку, якщо вона випаровується.

А якщо любите запечену "корочку", то за 5 хв. до кінця знімаєте фольгу з курки.

З. І. Смачного!!! :-)

Опубліковано

У супермаркетах шлях курки, як правило такий: довго лежим на вітрині, кілька разів перепакованими. Якщо ніхто все ж не купив - мити, купа спецій і на гріль. Там зразу не розбереш. Дуже сумніваюсь, що у краї інша схема.

Опубліковано

Зараз став дуже популярним варіант брати в співробітників з села.

І їм добре своєрідний ринок збуту і постійні ліві гроші і ти впевнений що можна морду набити чуть що :unsure:

Опубліковано

Кури-бройлери живуть 45 днів. Далі на убой і на гриль/вітрину/тушки і т.д. Враховуючи популярність серед народу даного "продукту" - вони свіжі. В одному ТАМ-ТАМ-і за день їх кількасот кілограмів продають. Тому зіпсуватися вони не встигають. За інші магазини говорити не стану. Якщо не продаються то й не свіжі. Ну, і все залежить від технолога, наскільки добре промариновані і пропечені. Чим краще промаринувалася - тимкраще і пропечеться і смачнішою буде.

  • Адміністратори
Опубліковано

Тому зіпсуватися вони не встигають.

Бували випадки.

А ще було, коли порчені кури приходили замороженими, і коли розмерзались, тоді відразу ставало все ясно. Таких курей перемивали в розчні соди у воді і на гриль. Інформація достовірна, вказати на джерело не можу як і доказати це.

Опубліковано

Все залежить від порядності постачальника/продавця. І порядності магазину-продавця тих же курей.

Опубліковано

Anubius ти з якого ВОПАКА?

я ж писав, курка була готова повністтю, після її дожарки вона б мала побіліти якби була сира, я вона так і залишилась розова.

Не раджу жарити печену курку, запах недуже.

Опубліковано

Крім того запахом кур гриль і свіжого хліба задіюються харчові рефлексиу покупців, змушуючи при цьому купувати продуктів більше ніж планувалось.

Опубліковано

Перш за все зверну увагу громади, що до будь-якого закладу загального харчування, який знаходиться територіально (підпорядковується/має одних власників) на одній торговій площі з супермаркетом слід відноситися з осторогою. Це пояснюється тим, що кожен магазин має неліквід чи прострочений товар. Те що повернення прострочки поставщику рідкість мабуть очевидно для всіх. От і використовуються усіляки прострочені або ж з поганими термінами майонези, соуси і т.д. Уявіть тепер собі салат "шубу" або щось подібне в бакалійному відділі в супермаркеті ... оце покупець набере гидоти :dont: Теж саме стосується усіх продуктів, які "виготовляються" в магазині.

Опубліковано

Якось я асфальтував на базарі, звичайно що в понеділок. і тут хлопці попросили мене набрати води попити. літо, жала, асфальт... знаходились ми між рядами хер зна де. і я пішов туди в зданіє, там було відкрито і....було людей достатньо, продавців. ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!! там є такі умивальники нержавейкі туди 3-4 ящика вміщається ото вони туди висипають і в тій піні миють. я АХ,,,,фігел. Єслі не вірите...

Опубліковано
ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!!

напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси? :lol:

Опубліковано
ВОНИ МИЛИ ГАЛОЮ і щітками стегна курячі, гольонкі свинячі і навть на мене не зважали!!!

напевно, ти з тих пір ні курятини, ні свинини не їси? :lol:

Хоч не мене питали, але чомусь згадалося це...

"ні не їсу, я випить іноді люблю" (с) (Лесь Подервянський). :)

і курей і свинину і навіть звачайну ковбасу миють у взякий гидоті коли вона втрачає товарний вид... бачив це все на власні очі.

Курей, свинину, яйця, овочі і фрукти я дійно раджу купувати у колег чи знайомих із сіл, яким ви довіряєте.

Зараз із села швидко вчаться дурити "міщан". Кури, свині годуються "преміксами" і іншими різними харчовими добавками, колиться купа ліків, аби те все хазяйство не "здохло" (а якщо і здохло то поки не задубіло, ще можна спусти кров і на базар). Овочі і фрукти дуже поливаються "хімією", проти шкідників, проти бурянів, для підживки і так по пару раз... на базарі то все ніхто мабуть нормально на пестициди не перевіряє.

Згадав випадок один, у сусідки за одну ніч тхір в курнику подушив всіх курей і гусей. Зазвичай то треба це все "утилізувати", але бабка була ще та, вони пару ночей не спала!!!, але все таки пощипала і попатрошила тих 50-60 птахів.... і на базар, ох я не заздрю тим людям хто їх покупляв.

Опубліковано

один раз також таку курочку-гриль виграв - після цього вже не ризикую купляти, ну і ковбасу не купую, зупинив свій вибір на хімічних курячих напівфабрикатах і хімічному м'ясі з нього все і готуємо бл...

Опубліковано

Вчора купив курку, а в неї розове мясо :blink: , може не допечене, жарю на сковорідці вже 20 хв, так само розове.

Я от думаю, з`сти і більше не купляти, чи викинути і не купляти?

Брате - Українцю!!! не жри ти цю гидоту!!! вона вимочена в соусі а перед тим була на прилавку поки не почала смердіти. Ось так нам пихають гімняний та спорчений товар!!!!

Опубліковано

50-60 за ніч...ОМГ...То вже не тхір, то елітний тхір-термінатор.. :0130::0036::mdr:

Може їх було декілька хз.

Опубліковано

Ито правда кушаете все что непопадя

Треба врізати сальця,цибульки начистити,кваску налити

Наші пращури були набагато розумніші у виборі їжі

Опубліковано

тільки хотів написати як вчора купив непогану телятину по 38 за 1 кг. Згадав про премікси... Обклали зі всіх сторін... от через шо мясо подешевшало...

Свиня на балконі, або Котлети з преміксами

Звідки це лізе

надіюсь цією гидотою хоч молочних корів не кормлять.

Zerotul Доречі вчора була реклама нового квасу від ОБОЛОНЬ "Богатирський квас", натур продукт, що можна вже купити з 1 квітня в роздрібі, надіюсь це не прикол.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...