Перейти до змісту

Microsoft Windows Vista Final

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Поставив Winver пише білд 6000

Симпатишна зараза.

гола зжерла 350 озу.

небагато.

А активацію вдалося здійснити?

Опубліковано
В мене ынсталяха не проходить. Пише що якийсь файл коруптед або місінг :smile-zachot: . З бетою було те саме =(

Нормальний архів. Вчора поставив без проблем. Активувати не зміг - сьогодні зніс.

Опубліковано
В мене ынсталяха не проходить. Пише що якийсь файл коруптед або місінг :smile-zachot: . З бетою було те саме =(

В мене таксамо було коли ставив з вінХР а коли загрузився з двд то пішло нормально, зараз пишу з він ВІСТА

Опубліковано

В офісі така штука погана була, свій формат документів, які на той час 2003 не міг відкрити, воно тут виправлено чи так само? Думаю ставити новий чи хай 2003 буде

Опубліковано

В мене ынсталяха не проходить. Пише що якийсь файл коруптед або місінг :P . З бетою було те саме =(

В мене таксамо було коли ставив з вінХР а коли загрузився з двд то пішло нормально, зараз пишу з він ВІСТА

А активацію пройшов?

Опубліковано

в мене зебат не можна нормальком вводити українські символи, видає знаки питання замість символів, хто стикався?

Опубліковано
в мене зебат не можна нормальком вводити українські символи, видає знаки питання замість символів, хто стикався?

Ставь кодировку либо Cyrillic(Windows) либо Cyrillic (KOI8-U), у тебя сейчас скорее всего Cyrillic (KOI8-R)

• Адміністратори
Опубліковано
ясно... а з 6-канальним звуком хтось проблему вирішив?

в чем именно проблема была?

Насчет Aero скажу что прогеров сняли с M$ флайтсимулятора дали пезды и заставили писать десктоп......

Опубліковано

При тому що мені реально звук виводило лише на 2 колонки замість 5-ти...

Зараз трохи з бубном поплясав все ок... тепер осталось лише відяху розігнати і все буде в роботі...

Опубліковано

В мене ынсталяха не проходить. Пише що якийсь файл коруптед або місінг :( . З бетою було те саме =(

А активацію пройшов?

Нажаль ні. Не получилось. Але я не розбирався в чому проблема.

Опубліковано

кстати, оказывается мелкомягким совершенно пофигу то, что по сети расползается пиратская винда:

http://science.compulenta.ru/news/295091/

они свято надеются на то, что ключики заэкспайрятся :smile-zachot:

Опубліковано

В мене під час установки віста чомусь вирішила, що моїм основним дисплеєм є LCD-телевізор, підключений до компа кабелем DVI-HDMI, хоча сам телевізор був виключений під час установки. Через це вінда виключила монітор... добру половину установки я просидів, дивлячись на мигаючий світодіод на моніторі, поки не здогадався включити телевізор :)

Опубліковано

Люди! Хто мав проблему з використанням української клавіатури в квіпі? Тут пишу все ок! Тільки хочу повідомлення написати у квіпі - виходять одні знаки питання (????????????) Пробував міняти кодову сторінку з 1251 на 1252 - нічого не допомогло!

(Vista Ultimate 6.0.6000)

Опубліковано

Я помітив таку ж проблему, але розбиратись поки не мав часу.

Розкладка -- Українська "розширена", в якій є апостроф замість російської ё (ну накінець дрібном'які здогадались модифікувати розкладку!). Зі "старою" українською ще не пробував.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...