Zheny@ Опубліковано 3 Березня, 2010 в 15:05 #76 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 15:05 І той, хто хотів заробити, не шукав собі книг "Как заработать миллиард ничего не делая". А працював.Крутився. Старався. Помилявся, знаходив вихід і знову працював.Той, хто працював, той і далі працює.А той, що заодно ще й шукав розумні ефективні ідеї, зокрема в книжках, вже може собі дозволити і не працювати стільки,бо вже бізнес працює на нього!P.S. Таке враження, що ти оправдовуєш своє бажання не читати.P.S.S. І якщо ти витратиш кілька десятків годин на кілька корисних книг, і не подивишся десяток фільмів, то ти як мінімум нічого не програєш, а як максимум багато що для себе візьмеш.А хто сказав, що я НЕ ЧИТАЮ, і не маю бажання читати? А мені, нічого не заважає читати і дивитися, а потім порівнювати. І чому ти вирішив, що ці книжки, що ти назвав у першому пості - розвиваючі? Хоча так - у мене розвили. Розвили стійке небажання їх читати. Ти, як той менеджер із Тянши/Гербалайф/Амвей/Н'ювейс (потрібне підкреслити) - тобі нав'язали, і сказали - так класно і це правильно. Існує думка твоя і неправильна. Кожен обрав в житті своє і розвивається. А хтось не обрав - і лише шукає. І шкода, як він піде по хибному шляху.
difoto Опубліковано 3 Березня, 2010 в 15:30 #77 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 15:30 Той, хто працював, той і далі працює.А той, що заодно ще й шукав розумні ефективні ідеї, зокрема в книжках, вже може собі дозволити і не працювати стільки,бо вже бізнес працює на нього!*поперхнулся поп-корном*- А у вас есть автомобиль?- Нет.- А вот если бы вы прочитали эту книгу, у вас уже было бы Феррари!!!- Удивительно... Спасибо, что предупредили! А то очень не охота расставаться со своим самолетом. И уж тем более никогда не позволю сыну поменять Роллс-Ройс на Феррари!
difoto Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:12 #79 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:12 А вообще, дорогие мои, развивающие книги - это Жюль Верн, Булгаков, Шевченко, Хэмингуэй, Достоевский, даже Айзек Азимов с Артуром Конан-Дойлем. И Урсула ле Гуин. И , конечно, Антуан де Сент-Экзюпери. Да еще сотни... тысячи их! И вообще. Книги - они развивающие. А все эти ваши "Искусство повернуть мир(даже если у мира центр тяжести)" и "Наука показать лоху, что он глупее тебя(хотя все наоборот, раз ты такое читаешь)" с фантиками о том, что автор книги заработал миллион миллиард, и ты сможешь - это не развитие, это х@йня.Перечитайте 451 по фаренгейту.
Caprichos Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:17 #80 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:17 РЕСПЕКТ!!!за Бредбері ... за усіх вище згаданих авторів... і за тих не згаданих, але, без сумніву, не менш достойних!
ronya Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:36 #81 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:36 А хто сказав, що я НЕ ЧИТАЮ, і не маю бажання читати? А мені, нічого не заважає читати і дивитися, а потім порівнювати. І чому ти вирішив, що ці книжки, що ти назвав у першому пості - розвиваючі? Хоча так - у мене розвили. Розвили стійке небажання їх читати. Ти, як той менеджер із Тянши/Гербалайф/Амвей/Н'ювейс (потрібне підкреслити) - тобі нав'язали, і сказали - так класно і це правильно. Існує думка твоя і неправильна. Кожен обрав в житті своє і розвивається. А хтось не обрав - і лише шукає. І шкода, як він піде по хибному шляху.По-перше:Подивись уважно, хто топікстартер.Людина створила тему, щоб поділитися досвідом з іншими. А ти прийшов і почав все лайном обливати і вирішив що тобі тут щось навязують.По-друге:Як можна казати, що всі книжки по самопсихології погані, всі автори погані?Книжки різні, причому дуже різні.І говорити про всіх відразу, це не є коректно.Якщо тобі не сподобався певний автор чи книжка, то можна обговорити. А коли ти всіх гребеш під одну гребінку, це значить, що ти в даному питанні абсолютно нерозбирашся.По-трете:Як можна взагалі говорити не про книгу, а про цілу нішу книг, не читавши жодної з них.Як ти можеш дати реальну оцінку, не читавши? То просто курам сміх :-)))Тут немає про що далі говорити.
ronya Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:40 #82 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:40 А вообще, дорогие мои, развивающие книги - это Жюль Верн, Булгаков, Шевченко, Хэмингуэй, Достоевский, даже Айзек Азимов с Артуром Конан-Дойлем. И Урсула ле Гуин. И , конечно, Антуан де Сент-Экзюпери. Да еще сотни... тысячи их! И вообще. Книги - они развивающие. А все эти ваши "Искусство повернуть мир(даже если у мира центр тяжести)" и "Наука показать лоху, что он глупее тебя(хотя все наоборот, раз ты такое читаешь)" с фантиками о том, что автор книги заработал миллион миллиард, и ты сможешь - это не развитие, это х@йня.Перечитайте 451 по фаренгейту.То ти в Рея Бредбері навчився матюки через пост писати?Чи в Булкагова?Чи ти просто в сторінки з цих книжок косячок забивав?Чи в тебе просто не вистачає слів щоб висловити свою думку?Теж, але не бачу змісту продовжувати розмову, звиняй.
difoto Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:57 #83 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:57 Бог свидетель - ни одного косяка из Бредбери не сделал!А вообще -продолжай. Тебя плющит больше, чем меня. Интересно.
Zheny@ Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:58 #84 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 20:58 ronya - ти лопух!! Тобі до Di ср*ти і ср*ти!!! "Ти менеджер среднего звена - ты не работаешь "под" - ты работаешь "на"! ©С.Шнуров.
Zeuss Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:22 #85 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:22 Чи ти просто в сторінки з цих книжок косячок забивав?Ми коли розбирали стареньку хату бабці нашли на горищі повне зібрання праць Леніна 50-х. Молодий дурний був, треба було залишити для історії.Але штахетки з того папіру були ріспектні, бумага тліла повільніше чим тютюнова....Про шо це я, а...ronya тобі там в книжці якийсь гуру поставив задачу навязати чтіво діючим бізнесменам?
ronya Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:26 #86 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:26 2 Zheny@Вам обом бажано культури підучитись!По бізнесу і психології - ви вже специ.
ronya Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:32 #87 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:32 ronya тобі там в книжці якийсь гуру поставив задачу навязати чтіво діючим бізнесменам?Ні, просто не люблю, якщо люди судять про щось, спираючись виключно на свій вік і на кількість плюсіків, а не на факти.А ідея в тебе цікава, + 1.
Zheny@ Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:46 #88 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:46 ronya - ти, доречі, не заперечив свою належність до вищеописаних мною пірамід, і тому, вважаю, що ти - один із зазомбованих манагерів, що вішають різну лапшу на вуха громадян. Обіцяючи їм ультрамегасуперпуперзаробітки. Суперечку з тобою продовжувати немає доцільності. Я для себе висновки зробив.
madkot Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:52 #89 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 21:52 не знаю твоїх мотивів, але твоє агресивне намагання проштовшнути парочку книжок комусь для прочитання виглядає не найкращим чином. не всім треба їх читати - одним не варто бо самі дійшли до цього, іншим не варто бо ще не доросли до такого, а треті прочитали і забули. ти прочитав, взяв щось собі - молодець, нам назву дав і автома, дякую, далі відійди у сторону і насолоджуйся життям
Caprichos Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:01 #90 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:01 хлопці, хлопці!!! годі вже сперечатися...я думаю, що тема себе вже вичерпала (принаймні тут на форумі). топікстартер свою роботу виконав - книжки пропіарив.і кожен з нас свої висновки зробив.той, хто вміє думати, аналізувати, співставляти і робити висновки самостійно - буде це робити й надалі...хто не вміє - буде сподіватися, що досвіду йому дадуть оті новомодні книжки...успіхів нам усім на обраних шляхах!
ronya Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:02 #91 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:02 ronya - ти, доречі, не заперечив свою належність до вищеописаних мною пірамід, і тому, вважаю, що ти - один із зазомбованих манагерів, що вішають різну лапшу на вуха громадян. Обіцяючи їм ультрамегасуперпуперзаробітки. Суперечку з тобою продовжувати немає доцільності. Я для себе висновки зробив.В принципі тему ми закрили, але бачу в тебе залишилися деякі нез"ясовані питання, тому спростую:Я до ніяких пірамід і до менеджерів причетності не маю і не мав, я приватний підприємець, займаюся власною справою.Деякі ідеї, почерпнуті з вищезгаданих книг, допомогли мені зрозуміти деякі важливі моменти.Тому щиро хотів порадити їх і іншим.Але, я так розумію, вийшло, трохи нав"язливо. Якщо когось образив, звиняйте!
Zeuss Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:06 #92 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:06 ОффтопCaprichos сперичатись то наше улюблене заннятя. Дехто жує попкорн при тому, дехто бере участь. Але факт того що це підвищує інтерес до борди є незаперечним. А улюблене лакомство "читак" то схватка між старожилами. Покури популярні теми.
dzyoba Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:15 Автор #93 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:15 не знаю твоїх мотивів, але твоє агресивне намагання проштовшнути парочку книжок комусь для прочитання виглядає не найкращим чином. не всім треба їх читати - одним не варто бо самі дійшли до цього, іншим не варто бо ще не доросли до такого, а треті прочитали і забули. ти прочитав, взяв щось собі - молодець, нам назву дав і автома, дякую, далі відійди у сторону і насолоджуйся життямне бачу я ніякої агресії з боку ronya..на мою думку він пише правду!посудіть самі:щоб школяреві провести дослід з фізики , він спершу читає фізику, вивчає її, а то помилково його може вбити при досліді!бухгалтер , щоб розпочати займатись роботою повинен постійно читати книги по бухгалтерії і нові закони , щоб бути в курсі .бізнесмен , або людина , яка хоче займатися бізнесом, повинна навчитися бізнесу. і тут є 2 варіанти ,або в неї є друзі знайомі родичі , які можуть навчити, або 2 варіант це книги....вельмишановні бізнесмени ,які пишуть тут, що ви мжете сказати , що я з 0 строю свій бізнес завдячуючи книгам ( це в першу чергу), тому що вони дали мені впевненість, саме вони а не люди , які мене оточували ....
Caprichos Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:18 #94 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:18 знаю, знаю я улюблене заняття наших форумчан - посперечатисяале здається мені, що ми тут вже просто переливаємо з пустого в порожнє а це вже не по темі...
Zeuss Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:24 #95 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:24 вельмишановні бізнесмени ,які пишуть тут, що ви мжете сказати , що я з 0 строю свій бізнес завдячуючи книгам ( це в першу чергу), тому що вони дали мені впевненість, саме вони а не люди , які мене оточували ....Останній раз чесслово.Ми можемо сказати шо ти Маладєц з великої букви "М", книги тобі в поміч, а як знайдеш книги де описується:"7 методів послати контролюючі органи в напрямку [вирізано цензурою] з барабаном в руках""14 варіантів зменшити податковий тиск, і утиск по виплаті податків наперед""33 способи заблокувати конкурентний товар з Китаю на митниці""Помічні ритауальні танці з бубном для отримання ліцензій, дозволів, сертифікатів і рішень"то пиши в приват зразу всім хто тут сперичався.
dzyoba Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:29 Автор #96 Опубліковано 3 Березня, 2010 в 22:29 вельмишановні бізнесмени ,які пишуть тут, що ви мжете сказати , що я з 0 строю свій бізнес завдячуючи книгам ( це в першу чергу), тому що вони дали мені впевненість, саме вони а не люди , які мене оточували ....Останній раз чесслово.Ми можемо сказати шо ти Маладєц з великої букви "М", книги тобі в поміч, а як знайдеш книги де описується:"7 методів послати контролюючі органи в напрямку [вирізано цензурою] з барабаном в руках""14 варіантів зменшити податковий тиск, і утиск по виплаті податків наперед""33 способи заблокувати конкурентний товар з Китаю на митниці""Помічні ритауальні танці з бубном для отримання ліцензій, дозволів, сертифікатів і рішень"то пиши в приват зразу всім хто тут сперичався.це вже залежить від тебе і від держави, так що спершу подумай а потім пиши....на рахунок 1 книги думаю пояснювати не треба.2- найми класного бухгалтера , він тобі поможе3- іди працювати в митницю....4- запшись на акторське мистецтво + танція висловив свої твердження, кому потрібно , той і сам в приват напише , а когось переконувати...толку????
dzyoba Опубліковано 24 Березня, 2010 в 16:27 Автор #97 Опубліковано 24 Березня, 2010 в 16:27 Закрийте тему будь ласка.
Zeuss Опубліковано 24 Березня, 2010 в 16:35 #98 Опубліковано 24 Березня, 2010 в 16:35 Закрийте тему будь ласка.З якого це дива? Те що ти створив тему не означає, що по твому призову її закриють. Участь в дискусії брав не ти один.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.