Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

впринципі інет шустрий, навіть на самому бюджетному тарифі, хоча обриви зв"язку бувають, не часто, правда, але не дратують

Опубліковано

проблеми у айбокса (закінчилася квота). Проблема не нова, періодично виникає, тому мають скоро вирішити. Зберігайте чеки і чекайте зарахування коштів.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть де краще оплачувати Білайнівський інтернет, щоб без комісії або з невеликою. Знаю, що в Приватбанку стоять термінали і роблять все без комісії, але не знайшов в їхньому меню "інтернет вдома", є тільки київстаровський інтернет. Знаю, що вони об'єдналися, але не ризикнув поповняти Білайн-рахунок через Київстаровський інтерфейс. Щось порадиш All?

Опубліковано

Підкажіть де краще оплачувати Білайнівський інтернет, щоб без комісії або з невеликою. Знаю, що в Приватбанку стоять термінали і роблять все без комісії, але не знайшов в їхньому меню "інтернет вдома", є тільки київстаровський інтернет. Знаю, що вони об'єдналися, але не ризикнув поповняти Білайн-рахунок через Київстаровський інтерфейс. Щось порадиш All?

я плачу за билайн интернет, через приват 24, именно за "киевстаровский интернет ", платеж доходит буквально за минуту-две...

попробуй, переведи рубль и проверь счет...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...