Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну вот мої 5 Мбіт!

Але толку з цих спід-тестів? Поставте торрент на закачку і побачите реальну свою швидкість.

Доречі! Хто підключає собі тариф 5 Мбіт: не забувайте в перші 3 дні проплатити авансовий платіж у розмірі 50 грн. В іншому випадку вас буде переведено на тариф 10 Мбіт.

post-7661-1278430713,31_thumb.gif

Опубліковано

...який ще авансовий платіж?

Думав, що щодня як і звичайно будуть знімати рівну суму грошей з рахунку! Чи щось змінюється?

Опубліковано

...який ще авансовий платіж?Думав, що щодня як і звичайно будуть знімати рівну суму грошей з рахунку! Чи щось змінюється?

нічого не змінюється...

мене цікавить от що, я за липень вже використав ~ 30 Гб, то при переході на новий тарифний план вони анулюються і починається нарахування трафіку з нуля, чи продовжується сумуватися до того, що є? хто там перейшов, гляньте в кабінеті.

Опубліковано

мене цікавить от що, я за липень вже використав ~ 30 Гб, то при переході на новий тарифний план вони анулюються і починається нарахування трафіку з нуля, чи продовжується сумуватися до того, що є? хто там перейшов, гляньте в кабінеті.

Траффік рахується далі,не обнулився.

Опубліковано

Теж поміряв

По різним тестам в середньому получаеться десь біля 50Мбіт/с.Торрент качав до 85Мбіт/с.

А 100-ку брав не із-за швидкості,а за 200Гб траффіка.І ще не ясно,де сімметричний канал?Аплоад більше 20Мбіт/с не бачив.То так має бути?

Опубліковано

вчора зіткнулись монтажники (настройщики) інета від білайна на проблему. Прийшли настроїти мені вдома інет. Сайти пінгуються, сеть є, айпішнік присвоюється, але браузери ніяк не реагують на інтернет, сайти не відкривються, аська теж не працює. Сказали шо прийдуть з ноутом сьогодні провірять. кажуть якшо на ноуті буде працювати все тоді будуть звинувачувати мою Windows XP у злочинах проти людства. Може шось підскажете ?

П.С. інтернет від ДГ працював нормально без проблем.

Опубліковано

вчора зіткнулись монтажники (настройщики) інета від білайна на проблему. Прийшли настроїти мені вдома інет. Сайти пінгуються, сеть є, айпішнік присвоюється, але браузери ніяк не реагують на інтернет, сайти не відкривються, аська теж не працює. Сказали шо прийдуть з ноутом сьогодні провірять. кажуть якшо на ноуті буде працювати все тоді будуть звинувачувати мою Windows XP у злочинах проти людства. Може шось підскажете ?

П.С. інтернет від ДГ працював нормально без проблем.

В настройках мережі вистав DNS отримувати автоматично,в тебе прописаний DNS ДГ.

Опубліковано

нарешті і я підключився до пчелайна.

продав свій роутер cisco і купив людський d-link dir-300.

налаштував дякуючи HEXUS, тепер все літає.

але невеличка незручність подібна як у restart

інколи, сторінки не відразу відкриваються.

пише "невозможно отобразить страницу"

після натискання кнопки "обновить" миттєво відкривається сторінка.

Опубліковано

нарешті і я підключився до пчелайна.

інколи, сторінки не відразу відкриваються.

пише "невозможно отобразить страницу"

після натискання кнопки "обновить" миттєво відкривається сторінка.

почалмсь перші проблеми у Пчелайна ДсЛАМИ не витримують

Опубліковано

Причому тут ДСЛАМИ????

Опубліковано

гірше d-link dir-300 тільки d-link dir-300 nru. а краще циски нема нічого.

Опубліковано

Питання до тих хто підключився - Вам теж дали Акт приймання - передачі робіт з підключення до послуги Інтернет не підпісавши його з своєї сторони??? чи я затупив забув шо вони мають його підписати

Опубліковано

затупив, підпис (карячка) має бути. але хто на нього дивитиметься, чи є претензії до роботи?

Опубліковано

Причому тут ДСЛАМИ????

І дійсно при чому?

Білайн в Луцьку не використовує хDSL.

Опубліковано

...

І дійсно при чому?

Білайн в Луцьку не використовує хDSL.

не факт...

в крайньому випадку дслами в них є точно...

тільки от чи хто в них включений то є питання...

Опубліковано

Мова в цій темі йде про послугу "Інтернет вдома" від Білайн.

Ця послуга доступна по АДСЛ тільки у Івано-франківську.

В Луцьку підключення до цієї послуги відбувається за технологією Ethernet напряму в порт комутатора, і далі весь трафік біжить по оптиці на Київ і світові точки обміну трафіком.

Опубліковано

гірше d-link dir-300 тільки d-link dir-300 nru. а краще циски нема нічого.

ну і чим ти це аргументуєш ? типу в мене є машина але я не вмію їздити .... ДІР 300 досить популярна і не дорога модель, так шо не треба гнать.

Опубліковано

Потрібна допомога!

Знову проблема з роутером dir 300, не хоче працювати через PPTP (Dual Access), підключається тільки через L2TP.

Але тоді не працюють локальні ресурси. В маршрутизації роутера залишив все так як і було. Через ipconfig видає шлюз 192.168.1.1

Опубліковано

Не факт, що внутрішні ресурси не працюють. Просто використовується не той DNS. Спробуй вручну прописати внутрішній DNS (10.*.*.*) в параметрах мережевої карти ноутбука.

Опубліковано

Не факт, що внутрішні ресурси не працюють. Просто використовується не той DNS. Спробуй вручну прописати внутрішній DNS (10.*.*.*) в параметрах мережевої карти ноутбука.

можна детальніше, як це зробити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...