Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Шось чути про Білайн на Грушевського?

На днях снували мережу із сусіднього будинку до мого. Майстер казав що десь за місяць має бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьгодні підключився до пчелайну і відразу наткнувся на проблему.

роутер linksys wrt120n нехоче прописувати текст типу "tp.beeline.ua" в рядок Server IP Address:

сприймає лише цифери.

може хтось пілскаже як налаштувати такий девайс щоб роутив нет на 2 компа і мобілку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я мабуть теж буду переходити на білайн. Вулиця Воїнів інтернаціоналістів,1. тут є хтось з моєї вулиці ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

роутер linksys wrt120n нехоче прописувати текст типу "tp.beeline.ua" в рядок Server IP Address: сприймає лише цифери.

tp.beeline.ua -- IP-адрес 10.79.0.2 Можешь так же позвонить в тех. поддержку уточнить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

техподдержка культурно мене послала, сказавши що налаштуваннями роутерів вони не займаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

техподдержка культурно мене послала, сказавши що налаштуваннями роутерів вони не займаються

Странно... меня вежливо попросили подождать, и переключили на человека, который разбирается именно в настройке роутеров. Он даже хотел подключиться к моему роутеру для решения проблемы, но у меня роутер был выключен в момент звонка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щойно телефонував ще раз, ввічливо пояснили що linksys wrt120n вони не підтримують.

я по аналогії длінк дір300 ввів всі налаштування як вказано на сайті пчелайна, але нету так і нету.

якщо в когось є ідеї - поділіться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Marshall, тебя интересуют настройки для DLink DIR-300? Могу расписать что нужно делать чтоб заработал.

P.S. только если не NRU

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я мабуть теж буду переходити на білайн. Вулиця Воїнів інтернаціоналістів,1. тут є хтось з моєї вулиці ?

Там вже підключено приблизно 10 квартир. перевірена інфа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Настройки для D-Link DIR-300

Если версия программного обеспечения вашего роутера ниже 1.05 необходимо его перепрошить.

post-6505-1278229476,55_thumb.png

Достаточно загрузить прошивку DIR300A1_FW105B07.bin, если вам удобнее читать на русском, далее загружаем dir300_v1.05_a319.bin, а затем сам руссификатор dir300_v1.05_a319_langpack_ru.bin. Фалы прошивки firmware_dir300_105.zip

Теперь можно приступить, собственно, к настройке.

Заходим в раздел Установка слева кликаем Установка интернет(верхний пункт меню). На странице жмем нижнюю кнопку Настройка Интернет-соединения вручную.

post-6505-1278230264,84_thumb.png

На следующей станице настраиваем как на скрине только в поле Учетная запись PPTP указываем до @ свой номер договора.

post-6505-1278230399,97_thumb.png

Нажимаем кнопку Сохранить настройки. После проделанных действий интернет должен появится. О чем будет свидетельствовать синий значок слева и надпись Inernet Online

Еще хорошо бы настроить маршрутизацию, чтобы качать с локальных ресурсов без потери интернет-трафика. Для этого заходим в Расширенные настройки/Маршрутизация. Дальше делаем как на скрине. Шлюз у вас может быть другой, чтобы его определить вставляем сетевой кабель в сетевую карточку своего компьютера и в командной строке набираем команду ipconfig переписываем адрес основного шлюза в поле Шлюз своего роутера.

post-6505-1278230717,88_thumb.png

Теперь можно не разрывать интернет соединение для посещения локальных ресурсов.

P.S. если я где-то допустил ошибку или неточность надеюсь меня поправят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо за подробную инструкцию, надеюсь поможет не только мне.

а пока побежал искать дір300

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра вже з'явиться можливість переходу на нові тарифи!

дивні в них технічні проблеми які вирішували аж 5 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тест швидкості і де пчелайн ?

post-1923-1278289484,45_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра вже з'явиться можливість переходу на нові тарифи!

дивні в них технічні проблеми які вирішували аж 5 днів.

Будем надеяться, а-то на билайновском форуме представители билайн твердят что не раньше 7 числа будут тарифы....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тест швидкості і де пчелайн ?

Пчелайн тестами оприділяється як Київ )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитання до компетентних людей. А яка ситуація з покриттям білайна, є якийсь рух чи поки весь 33 і 40 не підключите далі не підете? Мене цікавить покриття на пр. Волі? Будь ласка, скажіть точно: "до осені; до зими" чи т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові тарифи вже доступні в особистому кабінеті! :friday::smile-zachot: Підключив собі 5 Мбіт/сек. Качав з торрентів - свої 5 Мбіт маю :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто на 100 Мбіт перейшов? викладіть вже свою "піпіську", якщо хоч 50 Мбіт є то це круть :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові тарифи в списку зьявилися але вони неактивні.

На рахунку маю 78 грн. з копійками.

У кого ще так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові тарифи в списку зьявилися але вони неактивні.

На рахунку маю 78 грн. з копійками.

У кого ще так?

50 гривень за перехід + повинна бути повна вартість місяця користування інтернетом, тобто 50+29 = 79 гривень мінімум, для більших тарифів 50+59 = 109

В мене питаннячко - тарифи відразу почнуть діяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто 50+29 = 79 гривень мінімум В мене питаннячко - тарифи відразу почнуть діяти?

Да, відразу. І не 29 гривень, а 49.

:smile-zachot:- 5 mbit MTI3ODQwNTQ4OS04NzQ5LjI3Mi00NjIwLjY5Ni00NC44NTgtMA==.gif

Качав музику швидкість була від 756 kb до 586 Kb в сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заскочил на пару минут домой. Перешел на 100мбит, запустил speedtest.net, на скачивании зашкалило за 50 мбит, отдача была где-то около 10 мбит. Вечером выложу скрин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заскочил на пару минут домой. Перешел на 100мбит, запустил speedtest.net, на скачивании зашкалило за 50 мбит, отдача была где-то около 10 мбит. Вечером выложу скрин.

Аналогічно заскочив :rolleyes:

870733431.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміряйте хтотсь на 2ip.ru, буде більш об'єктивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...