swen1989 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 15:48 Поділитися #51 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 15:48 сьогодні замітив, що майже через всі будинки віж 40-го до "варшавкі" провдено оптику. ждем! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
eNyk Опубліковано 17 Березня, 2010 в 16:10 Поділитися #52 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 16:10 а десь біля Гостинця ніхто не бачив чи прокладають кабель? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
biter Опубліковано 17 Березня, 2010 в 17:30 Поділитися #53 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 17:30 Бачив на пр.Волі вже кладуть сорі за якість, фоткав з машини на ходу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SaShurik Опубліковано 17 Березня, 2010 в 19:07 Поділитися #54 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 19:07 ... бачу багато коментарів, що ніби прокладають кабель і т.д.Де підтвердження, що це саме Білайн???... на фото, робітник більше схожий на телекомівця, з тубкою в руці перевіряє лінії!... кабелі між будинками, це може бути і Фотаком, і Візор, можливо ще хтось! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Березня, 2010 в 20:05 Адміністратори Поділитися #55 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 20:05 На волі точно Телеком. Мідь перевіряють, мабуть знову муфти позатікали Гостинець або Датагруп або телеком. Пчелайн в землю не вхож поки на скільки мені відомо. А ті що по кришах тягнуть так це. Я питав у підрядників. Мої колеги питали у тих підрядників. В один голос кажуть ми підрядники Білайна. Доречі, попрошу своїх пофоткати якість прокладки кабелів по дахам Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 17 Березня, 2010 в 20:15 Поділитися #56 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 20:15 Не знаю, не знаю. Щось я нічого не замічаю... треба побільше на криші дивитися...Сьогодні питав в інформаційно- довідковій службі білайна - мовчать як риби... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
legolas_soi Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:05 Поділитися #57 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:05 А Привокзальний навряд чи скоро "обвяжуть"?Це було питання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:08 Поділитися #58 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:08 ... кабелі між будинками, це може бути і Фотаком, і Візор, можливо ще хтось! коли до мого будинку протянули кабель, в той же час з'явився і на інших будинках (самі робочі сказали, що вони з білайну)... візуально - одна і та ж робота. не думаю, що білайн тільки пару будинків покриє мережею. якщо у луцьку будуть такі тарифи, як зараз в Одесі, то з Датагрупа і з Укретелокому будуть клієнти втікати. їм доведеться різко змінювати свою тарифну політику. для нас - клієнтів - це ДУЖЕ ДОБРЕ!!!!!! чим вища конкуренція, тим краща якість та ціна послуг. Доречі, якщо хтось десь біля свого будинку побачить таврію - "черевичок" з львівськими номерами (ВСххххХХ) і людей, які щось бігають і роблять - то це білайн. по всьому району саме ця машина була замічена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:36 Поділитися #59 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 21:36 кто знает, через Гордиюк 29 идет етот кабель? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 22:03 Поділитися #60 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 22:03 кто знает, через Гордиюк 29 идет етот кабель? я бачив, що на цей будинок іде кабель... раніше його не було замітно.... десь недавно кінули. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 17 Березня, 2010 в 22:06 Поділитися #61 Опубліковано 17 Березня, 2010 в 22:06 кто знает, через Гордиюк 29 идет етот кабель? я бачив, що на цей будинок іде кабель... раніше його не було замітно.... десь недано кінули. да я видел, наверна был он Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 18 Березня, 2010 в 06:15 Поділитися #62 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 06:15 на 40-му між будинками кабель як струнка натягнутий! (через дах) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Therion Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:31 Поділитися #63 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:31 Перечитав всі пости, таке враження, що ОГО, Датагруп всіх так задовбали... Я наприклад користуюсь ОГО, жодних нарікань на якість послуг не має. Інколи бувають глюки, але в порівнянн із Візором ( Колись був від них інет на роботі) то якість послуг на порядок вища. З ОГО тікати не збираюсь, думаю, можливо не відразу, але на появу нових тарифів від нових конкурентів вони відреагують. А ті хто міняють оператора, то буде БІЛАЙН, Датагруп, ОГО, і як замайоріє на горизонті ще хтось, то відразу ж почуть парафінити вже існуючих, і кричати "сервіс гамно". А старий добрий принцип , що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, народ почав забувати. І згідний з Командором, що, напевно, якість прокладки кабелю по дахах будинків буде на "вищому" рівні. Особливо до такої прокладки доступ не будуть мати жеківці з ломами і сокирами, яким потрібно буде щось відремонтувати н тому самому даху. Дах є загальнодоступний, отож не забувайте в якій країні ви живете Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:38 Поділитися #64 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:38 мені здається, що тут ніхто нікого не задовбав. просто всі задоволені тим, що в луцьку буде ще один провайдер. досить сильний провайдер, якій свторить чудову конкуренцію, що, в свою чергу, приведе до зниження тарифів в Датагрупа і Укртелекому, які не зможуть зі своїми технологіями бути на рівні з Білайном. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Therion Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:44 Поділитися #65 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:44 І знову ж таки, чому ніхто не читає примітки.....Хочеться процитувати "Нашу Рашу":" ОЙ, а что это у нас тут такое, а а а а кто это сделал"Швидкість доступу до інтернет ресурсів становить 100 Мбіт/с до вичерпання зазначеного обсягу трафіку. Обсяг щомісячного трафіку не обмежений. Абонентська плата не залежить від обсягу завантаженої / переданої інформації.Для користувачів безлімітних тарифних планів перехід на тарифний план з більшою абонентською платою надається безкоштовно. Вартість переходу на тариф з меншої абонплатою становить 20 грн.Для користувачів тарифів із включеним щомісячним обсягом послуг вартість переходу на нові безлімітні тарифи становить 20 грн.Далі про Зірочки:** Абонентам надається можливість завантажувати обмежений обсяг інформації на максимальній швидкості 100 Мбіт/с. Після використання абонентами обсягу наданих гігабайт, швидкість послуги в тарифних планах знижується до такого рівня (download / upload): «Юніор» - 0,512 / 0,256 Мбіт/с, «Майстер» - 1/0, 256 Мбіт/с, «Чемпіон світу» - 2/0, 512 Мбіт/с, «Олімпієць» - 3/1 Мбіт/с.А зважаючи на те, що в теперішній період кожен рахує кожного клієнта, то я на на 80% впевнений що ДАТАГРУП, і ОГО, і Візор відреагують на конкурента, можливо не відразу, але відреагують. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Therion Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:48 Поділитися #66 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 07:48 мені здається, що тут ніхто нікого не задовбав. просто всі задоволені тим, що в луцьку буде ще один провайдер. досить сильний провайдер, якій свторить чудову конкуренцію, що, в свою чергу, приведе до зниження тарифів в Датагрупа і Укртелекому, які не зможуть зі своїми технологіями бути на рівні з Білайном. Ну чого ж ні Ось пости 3х різних людей: ех... Якби ж... якби ж... Був би в Луцьку інтернет від білайна, то ніхто б на датагрупі і укртелекомі не сидів би це точно ... я перший щоб з ДГ піти.Думаю Кравчука швидко зроблять!!! та да. З тарифами і пінгом, який є у Білайна, полюбому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:06 Поділитися #67 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:06 Перечитав всі пости, таке враження, що ОГО, Датагруп всіх так задовбали...Користуюсь ОГО і він мене повністю влаштовує. Але на протязі останнього часу все більше задумуюсь що 1200 гривень за рік це трохи закруто... Якщо перейти на дешевший тариф - то з швидкістю до 32 Кб/с сильно не розкачаєшся. А в даному випадку білайн пропонує гарні тарифи і стабільну якість...І до того ж на максимальній швидкості можна качати з "своїх" ресурсів berloga.net і bee.lanА те що конкуренти відреагують можна побачити на прикладі ОГО в Києві - лише недавно зменшили тарифи і то при такій конкуренції як в столиці вони не виглядають дешевими. То про що можна говорити відносно Луцька ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ptk Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:27 Поділитися #68 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:27 мені здається, що тут ніхто нікого не задовбав. просто всі задоволені тим, що в луцьку буде ще один провайдер. досить сильний провайдер, якій свторить чудову конкуренцію, що, в свою чергу, приведе до зниження тарифів в Датагрупа і Укртелекому, які не зможуть зі своїми технологіями бути на рівні з Білайном. ех... Якби ж... якби ж... Був би в Луцьку інтернет від білайна, то ніхто б на датагрупі і укртелекомі не сидів би це точно та да. З тарифами і пінгом, який є у Білайна, полюбому білайн, білайн... як можна щось говорити про те чого нема? звісно, якщо до білайна піключаться 20 людей, то там все буде гут і швидкість самольот.... але... і взагалі пінг це не є показник якості інтернету Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:40 Поділитися #69 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 09:40 Але на протязі останнього часу все більше задумуюсь що 1200 гривень за рік це трохи закруто.А згадайте 5 а краще 10 років тому, які були тарифи на діалапи і ІСДНи і які були швидкості. ІМХО люди з жиру бісяться. (сказано не конкретно постеру чия цитати)А старий добрий принцип , що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, народ почав забувати. +мульйон. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 18 Березня, 2010 в 10:17 Поділитися #70 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 10:17 Мене УТ повністю влаштовую.Буде Білайн - ну супер, візьму собі ше одну бекапну лінію) Але так шоб перейти, то нє. Шо таке 250Гб трафіку? На швидкості під 100 мегбіт, вони скінчаться дуже швидко, а там прийде 2 чи 3 мегабіта. А в УТ 8 стабільно і неважно шо і скіко качаєш.Звісно то як кому, для когось і 40Гб трафа в місяць, то вагон, але в мене в місяць реально виходить десь 500-550Гб ) Так шо хто тут лучше і круче то під питанням.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 15:13 Поділитися #71 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 15:13 вот такого ящика в моєму під'їзді вліпили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 18 Березня, 2010 в 15:46 Поділитися #72 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 15:46 що то таке? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:19 Поділитися #73 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:19 що то таке?ну як я розумію, чорний провід - оптичний кабель, який протянули від іншого будинку. а по кабелю в сірій гофрі буде роздаватися і-нет у квартири Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:48 Поділитися #74 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:48 а где именно такое ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:53 Поділитися #75 Опубліковано 18 Березня, 2010 в 16:53 а где именно такое ?конякіна 25, технічний поверх Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.