Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З Києва люди розганяли свій інет на білайні на хороших компах до 80 Mbit/s.

можно об этом поподробнее, заинтересовало?

Опубліковано

Хто і що  буде переглядати - не знаю. Але вот замітив таке в Рівному: http://www.datagroup...Ethernet_price/ - на кшалт того, що має бути від білайну. Пішли чутки, що таке щастя має бути в Луцьку з 1 травня. Можливо хтось чув щось подібне... :)

Ethernet чи як там написано Миттєвий інтернет то ж мабуть і є Луцькі Мережі датагрупа 

Зі. Чому і В Київстар, і Датагруп і Білайн найнижчі тарифи - для Одеси ^_^..

Опубліковано

ммм... на 3 день пасхи поеду в Луцк и скажу как там на 40...

заманчиво все ето, но по моему скорость записи у винчестера где-то 20-25 мб, как же вы будете записывать фильмы на скоросте 100 мб?

просто 75мб из 100 будет у воздухе

Опубліковано

ммм... на 3 день пасхи поеду в Луцк и скажу как там на 40...

заманчиво все ето, но по моему скорость записи у винчестера где-то 20-25 мб, как же вы будете записывать фильмы на скоросте 100 мб?

просто 75мб из 100 будет у воздухе

скорость старых винтов (порядка 20-40гигабайт) составляет ~25 МЕГАБАЙТ/сек ... скорость LAN меряется в МЕГАБИТАХ/сек

1БАЙТ = 8БИТ

так что даже на старый винт вполне можно заливать два потока по 100мегабит одновременно...

Опубліковано

З якістю нету у них теж бувають граблі:їхній форум

Телефонував за телефоном з оголошень,вияснив,що:

-інтернету 100 Мб/с у нас не буде,наприклад у тарифі Чемпіон,плата буде складати 99 гр. й швидкість буде 5 Мб/с;

-доступ до їхніх локальних сайтів буде у випадку відсутності боргу та проплаті за певний час(там швидкість може доходити до 100Мб/с);

-підключатимуть десь за два тижижні...

Я от подумав,якщо,все-ж буде у нас миттєвий інтернет від датагруп,то навіщо щось навіть думати змінювати?

Опубліковано

З якістю нету у них теж бувають граблі:їхній форум

Телефонував за телефоном з оголошень,вияснив,що:

-інтернету 100 Мб/с у нас не буде,наприклад у тарифі Чемпіон,плата буде складати 99 гр. й швидкість буде 5 Мб/с;

-доступ до їхніх локальних сайтів буде у випадку відсутності боргу та проплаті за певний час(там швидкість може доходити до 100Мб/с);

-підключатимуть десь за два тижижні...

Я от подумав,якщо,все-ж буде у нас миттєвий інтернет від датагруп,то навіщо щось навіть думати змінювати?

якщо у білайна не буде 100 Мбіт/с, як в інших містах, то на що вони надіяться??? де вони клієнта візьмуть??? краще користуватися перевіреною безліміткою Датагруп 1Мбіт за 75 грн, ніж невідомо що від Білайна. І якщо у нас буде Миттєвий і-нет від того ж Датагрупа (а наскільки я знаю - технлогії позволяють), Білайн з такою політикою просто дарма старається.

Опубліковано
можно об этом поподробнее, заинтересовало?

Vpn - зєднання навантажує процесор і якщо комп слабий то про дану технологію можна забути. Я правильно зрозумів? Тебе це цікавило?

Опубліковано

... безліміта постійного 100 мбіт/с не буде!

Буде, обов'язково!

Назви хоча б дату, щоб після неї я тебе, з спокійною душею, в Read Only відправив. 

Опубліковано

Простите мою безграмотность, но никто не интересовался у Билайна IP адрес по этой технологии статичный или динамичный?

Опубліковано

Эм.. оце на тобі відстав від життя - сьогодні тільки побачив це оголошення від білайна, думаю залізу - обрадую, а тут всі вже пару днів гудуть ... :blink:

Статичний та ще й сірий.

тобто торрентам ура, файлообмінникам - капець?

будемо чекати 2 тижні, а там побачимо, що ж нам все таки світить...

Опубліковано

оголошення на під'їздах висять по Соборності. "Качайте фільми за 5 хв. 100Мбіт"... і т.д. І Печатка з номерами телефонів.

Опубліковано

оголошення на під'їздах висять по Соборності. "Качайте фільми за 5 хв. 100Мбіт"... і т.д. І Печатка з номерами телефонів.

капец, 1 в 1 как Визор....

Опубліковано

пр. Молоді теж.

Опубліковано
"Качайте фільми за 5 хв. 100Мбіт"

шотА нестиковочка виходить з тим, що казали немає такої акції у нас...

Или что-то случилось, или... одно из двух. (с)М-ф 'Следствие ведут колобки'

Опубліковано

А ще бачив по соборності хтось викупив квартиру в одному із будинків на першому поверсі (номер будинку не пам'ятаю), то там добудували щось, і з підвалу до добудови ведеться жмут чорних товстих кабелів.

Опубліковано

А ще бачив по соборності хтось викупив квартиру в одному із будинків на першому поверсі (номер будинку не пам'ятаю), то там добудували щось, і з підвалу до добудови ведеться жмут чорних товстих кабелів.

а де саме на соборності?

Опубліковано
шотА нестиковочка виходить з тим, що казали немає такої акції у нас...

Не стоит путать скорость инета и скорость внутренних весурсов сети )

Опубліковано

Хто вже звонив...розкажіть що вони пропонують!!!(по тарифах...ціна за підключення)

... дивись мій 109 пост та пости інших користувачів.

Вся інформація, що нашкребли

Опубліковано

Білайн змінює тарифні плани:

Юніор - 1 / 0,512 Мбіт/с (було - 0,512 / 0,256 Мбіт/с)

Мастер - 2 / 0,512 Мбіт/с (було - 1 / 0,256 Мбіт/с)

Чемпіон світу - 5 / 1 Мбіт/с (було - 2 / 0,512 Мбіт/с)

Олімпієць - 10 / 2 Мбіт/с (було - 3 / 1 Мбіт/с)

http://internet.beeline.ua/rus/tariffs/rates.wbp

Схоже, що саме такі будуть і для Луцька!!!

Опубліковано

Білайн змінює тарифні плани:

Юніор - 1 / 0,512 Мбіт/с (було - 0,512 / 0,256 Мбіт/с)

Мастер - 2 / 0,512 Мбіт/с (було - 1 / 0,256 Мбіт/с)

Чемпіон світу - 5 / 1 Мбіт/с (було - 2 / 0,512 Мбіт/с)

Олімпієць - 10 / 2 Мбіт/с (було - 3 / 1 Мбіт/с)

http://internet.beel...riffs/rates.wbp

Схоже, що саме такі будуть і для Луцька!!!

На сайті вже прописали підключення по м. Луцьк, хоча адрес ще не внесли:

https://my2.internet.beeline.ua/selfcare/requestStepOne.do

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...