Yarchik Опубліковано 9 Березня, 2007 в 08:15 #51 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 08:15 Вчора був в «Ортеолі». Трохи розчарований. За ту суму, що залишив – чекалося кращого. По порядку.1. Коли подають гаряче двом – треба, щоб воно було гарячим і в одної, і в другої персони. Коли дружині принесли гарячу сьомгу, і мені – холодну форель – було трохи дивно. Таке враження, що готувалися вони по черзі.2. Деякі страви (наприклад, рис з мідіями) – краще не замовляти. Одне розчарування. В кафешках набагато нижчого рангу рис вміють готувати куди якісніше. Так що – якщо якусь страву в «Ортеолі» ще не пробували – добре подумайте, перш ніж замовляти.3. Те ж саме стосується напоїв. «Ортеол з ківі» - абсолютно безвкусне пінообразне місиво, яке не доставляє жодної приємності.4. Торт «Мурашник» - таке враження, що посипаний піском, а не маком. В усякому випадку в мене на зубах так тріскало, що я його навіть не доїв. Дивна позиція для ресторації, яка позиціонує себе «Кондитерським домом»… Ну, я списую все на те, що «Мурашник» - один з найдешевших тортів. Але я його замовляв і раніше, а тому вирішив замовити на цей раз. Облажався. Раніше його піском не посипали. Очевидно, під час ремонту частина піску потрапила в мішки з борошном, чи цукром… 5. По правилам, спочатку приносять десерт, а потім – каву. В мене було навпаки… Мушу визнати, що мені надзвичайно сподобалася в «Ортеолі» «Кава царська» – кава з самбукою. Надзвичайно цікаве поєднання.Рибка теж досить смачна, але в усіх закладах, де я бував раніше – до риби подавалися «восьмушки» лимона, щоб видавлювати з нього сік на рибу. В «Ортеолі» лимон розрізаний тоненькими кружальцями, і викладений навколо риби, тому видавити сік «по-класичному» – не вийде. Доведеться мусолити лимоном по рибі, що виглядає не дуже естетично… Тим більше, що тарілки, куди складати «відпрацьовані» лимони – не дають…Коротше кажучи, ряд дрібних недоліків не дає можливості «Ортеолу» вважатися вишуканим і бездоганним закладом. Персонал надзвичайно привітний, тільки не повністю навчений. Меню – дуже розмаїте, але підозрюю, що значна частина страв за смаковими якостями поступиться майданівській «картоплі по-куркульськи» та решті випробуваним часом і шлунками яствам. Тому власникам варто було б почистити меню від того, що явно не є смачним, і може не сподобатися клієнтам – а залишити ті страви, які «хаватимуться» всіма. Плюс додати кілька рецептів польської кухні – ця кухня несмачною не буває! Дуже шкодую, що в «Ортеолі» перестали готувати печену рибу у фользі. Це була смакота…Перед тим, як привести в «Ортеол» дівчину, на яку хочеш справити враження – треба добре подумати. Бо якщо дівчина вибаглива, і добре знається на ресторанних правилах хорошого тону — то краще вести в «Корону». По ціні буде однаково. Зате не буде прикрих дрібниць, які можуть створити враження, що ти привів дівчину в заклад не вищого гатунку. А коли виходиш з «Корони Вітовта» - то аж хочеться подякувати і віддячити.
Shkoder Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:02 #52 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:02 оччень любопытное мнение. Yarchik, ты на месте делал им какие-то замечания, может поделился мыслями в книге предложений? если все настолько плохо, то надо бы.. а то, знаешь ли, очень односторонний отчетец получился. рис с мидиями, например, одно из моих любимых гарниров и готовят они его практически безупречно. насчет тортика меня уже любопытство гложет - обязательно схожу сегодня и возьму грамм 300 с собой, интересно глянуть что там за песок. по поводу разнообразия блюд - лично я пробовал не меньше 60% мясных блюд, а совмесно с супругой и все 90. есть такие, которые в самом деле могут понравиться не всем, например тушеные куриные желудки в горшочке, но ведь никто не мешает расспросить официанта насчет тонкостей приготовления и, самое главное, кушанья заказываемого блюда. вдруг ты просто вилку не в той руке держишь, оттуда и такой диссонанс умноженный на легкое утреннее похмелье
mass Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:13 #53 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:13 Був сьогодні в Бравому Швейку, непогано. Правда кухня в Майдані і Кораблі трохи краща, але це можна порівняти з роуз і карамелькою, тільки створений заклад не для того щоб пити коктейлі/каву/ їсти тістечка, а - пити пиво !!! За шо респект саме зачьотне в швейку - пивна тарілка! такого ше ніде не зустрічав.. чесно кажучи тільки ізза неї туди часом захожу + обслуговування там непогане.
Shkoder Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:17 #54 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:17 аналогично, "швейк" понравился. гуляши у них очень вкусные, мясо разное тоже ничего себе но вот цены могли быть и пониже
snight Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:21 #55 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 11:21 саме зачьотне в швейку - пивна тарілка! такого ше ніде не зустрічав.. чесно кажучи тільки ізза неї туди часом захожу + обслуговування там непогане. Думаю в суботу буду там, спробую.
ORV Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:09 #56 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:09 Був сьогодні в Бравому Швейку, непогано. Правда кухня в Майдані і Кораблі трохи краща, але це можна порівняти з роуз і карамелькою, тільки створений заклад не для того щоб пити коктейлі/каву/ їсти тістечка, а - пити пиво !!! За шо респект Подскажи где он находится ?
Yarchik Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:16 #57 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:16 Yarchik, ты на месте делал им какие-то замечания, может поделился мыслями в книге предложений? если все настолько плохо, то надо бы.. а то, знаешь ли, очень односторонний отчетец получился. рис с мидиями, например, одно из моих любимых гарниров и готовят они его практически безупречно. насчет тортика меня уже любопытство гложет - обязательно схожу сегодня и возьму грамм 300 с собой, интересно глянуть что там за песок. Зауважень не робив. Не хотілося псувати настрій і собі, і тій дівчинці, яка нас обслуговувала. Тим більше, що з "грубих" недоліків - тільки холодна річкова форель на вугіллі (я собі думаю - може, її й треба подавати не гарячою?) і скрип на зубах від "Мурашника" (300 г. не бери, візьми менше... ). Оскільки ми з дружиною не соромилися пробувати один в одного наші страви - то наша думка про них була ідентична. Щодо рису з мідіями - то, очевидно, "на вкус и цвет..." Або в них яйце пригоріло (яке, на мою точку зору, там зовсім лишнє). Але рік тому рис з мідіями я їв у Києві (правда, це був суші-бар), і це абсолютно інший смак. Дійсно, мій звіт виглядає дещо одностороннім. Розбавлю приємним: сьомга на овочевій подушці була чудова. Так само сподобалась і форелька. Салат з авокадо - на любителя, ну, нам пішов нормально. Сирні палички в кунжуті непогані - можливо, в дечому краще, ніж обсмажений сулугуні в "Майдані". До паличок варто брати якийсь соус - щось типу білого майданівського. по поводу разнообразия блюд - лично я пробовал не меньше 60% мясных блюд, а совмесно с супругой и все 90. есть такие, которые в самом деле могут понравиться не всем, например тушеные куриные желудки в горшочке, но ведь никто не мешает расспросить официанта насчет тонкостей приготовления и, самое главное, кушанья заказываемого блюда. Очевидно, дійсно треба було більш наполегливо виясняти, як ти сказав, "тонкости кушания" тих чи інших страв. Загалом - я шкодую лише щодо рису і мурашника. Краще треба було взяти "Різотто" і "Вечірній поцілунок". Взагалі - я виклав свою точку зору. Ми ж для того й ділимося враженнями на форумі. Підстав обкакувати цей заклад я не маю (ще раз ностальгічно ковтну слинку за печеною у фользі рибкою), але вважаю, що окремі недоліки варто висвітлити. А раптом нас читають і там? Може, зроблять висновки. Просто знаю, що за тих 400 грн., які залишились в "Ортеолі" (вечеря на двох + пляшка вина) - у "Короні Вітовта" було б не гірше. Тому наступного разу, збираючись в "Ортеол", треба буде: 1. Добре подумати, АБО 2. Запросити сімейство Шкодерів, як більш досвідчених споживачів і чиї рекомендації можуть стати в нагоді Всьо. Спогади переростають в прискорене виділення шлункового соку - треба йти на кухню...
mass Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:18 #58 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 12:18 Подскажи где он находится ? радянська. зразу за магазином "дізель". напротів поворота на "У миколи"
b0rg Опубліковано 9 Березня, 2007 в 14:13 #59 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 14:13 Корона Вітовта =кухня супер , обслуга, сервіс супер правда і ціни супер великіна якість і сервіс корони ціни, повер мені, не супер високі. такого рівня ресторани в більших містах по ціні відрізняються в рази
Shkoder Опубліковано 9 Березня, 2007 в 15:12 #60 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 15:12 2 Yarchik: интересно, что там можно скушать вдвоем на 400 гривен? для Короны это действительно нормальная сумма, а вот для Ортеола явно перебор, imho. может вас было четверо или это вино?
Shkoder Опубліковано 9 Березня, 2007 в 17:19 #61 Опубліковано 9 Березня, 2007 в 17:19 да ты гурман насчет Люблина ничего сказать не могу, не заезжал пока.. но вот "мурашник" попался вполне вкусный, без "песка" - такой же как обычно. повезло?
Yarchik Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:31 #62 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:31 Представляю как сервис менедже клуб "Оксиджен"А судячи по орфографії - одинадцятирічний школяр.
georg Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:44 #63 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:44 [А судячи по орфографії - одинадцятирічний школяр. судячи по посту, автор, большой знаток орфографии, особенно русской...
mix_forever Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:51 #64 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:51 Да и рекламой своего заведения автор уже конкретно поддостал. За такую рекламу пора и денежку брать
georg Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:56 #65 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 08:56 Да и рекламой своего заведения автор уже конкретно поддостал. За такую рекламу пора и денежку брать или, хотя бы, абонемент со скидкой для борды...
mix_forever Опубліковано 17 Березня, 2007 в 12:37 #66 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 12:37 Вот и я о том же
VitaliyV Опубліковано 17 Березня, 2007 в 13:15 #67 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 13:15 Если Вы внимательны, то написан пост, в два часа ночи, немного был уставший. Но это не оправдание, будем усовершенствоваться. А насчет рекламы... если кому-то не нравиться, прекращу... Просто тут я свои мысли писал, а не рекламный пост открыл, мне будет приятно если кто-то из форумчан сам сходит а потом так же поделиться своим впечатлением...
Shkoder Опубліковано 17 Березня, 2007 в 13:37 #68 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 13:37 рекламу я почикал. здесь не рекламная площадка
Zeuss Опубліковано 28 Березня, 2007 в 09:24 #69 Опубліковано 28 Березня, 2007 в 09:24 Можливо трошки не в тему. Але це не флуд. Тут в топіку проскочила Корчма. Я особисто знайомий з тією людиною що меблі на другий поверх робила. Як на мене це шик. Він ще такі двері робить. Я в Луцьку будую баню (сауну) закритого типу. ( Стадія будівництва поки що затверджений проект, але в нашій державі це, повірте, серйозний крок). Я її обовязково оформлю в такому стилі. Дуже воно мені рідне чомусь.
Vint Опубліковано 29 Березня, 2007 в 13:38 #70 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 13:38 Кто-нить был в рок-клубе на Відродження? какие впечатления, стоит туда сходить?
Shkoder Опубліковано 29 Березня, 2007 в 13:58 #71 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 13:58 а где там рок-клуб?
mix_forever Опубліковано 29 Березня, 2007 в 15:23 #72 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 15:23 а где там рок-клуб? А вот сразу как от Колибриса с Ровенсой на Видродження поворачиваешь, за остановкой по правую сторону он и есть
Iron Death Опубліковано 29 Березня, 2007 в 16:40 #73 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 16:40 Кто-нить был в рок-клубе на Відродження? какие впечатления, стоит туда сходить? Був там пару разів! Там три зала: перший для курців, другій для не курящих, третій в підвалі там два столи для більярду. Інтер'єр класний! Ціни середні. Взагалі мені сподобалось і вам рекомендую! Во фотка з цього бару:
fog Опубліковано 29 Березня, 2007 в 19:33 #74 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 19:33 Во фотка з цього бару: Дуже інформаційна фотка)) А які там в них фірмові страви?
Iron Death Опубліковано 29 Березня, 2007 в 20:08 #75 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 20:08 Сходи взнаеш я туди їсти не ходив а пограти в більярд, попити пива!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.