Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Lumax, не скажу що студія де я його монтував є супер-пупер, але мінімум обладнаня для звукозапису там є, незнаю чому ролик всім так не сподобався, пропоную надалі написати мені кращі тексти, може дійсно в мене з фантазією туго, незнаю...

Опубліковано
Я розумію, що ідея така, ніби це благодійність, але це всетаки день діджея, а не день жалоби!!!

З настроєм проблеми, відповідно з інтонацією також... ВЕСЕЛІШЕ!!!

Мы пециально делали серьезное начало ролика, чтоб народ понял, что это не просто дискотечка.... После того, как вступила музыка, интонация не поменялась? :)

Наверное, я старомодный, но я не люблю, когда речь перенасыщена эффектами... fenom, поражаюсь твоей лаконичности, я никогда не мог сделать ролик короче 30 секунд.... :)

А у нас тут, как оказалось, минимум 3 человека, делающие ролики... :)

Опубліковано

а щодо ролика на ДІ-ДЖЕЙ ПАРАД, то тут дійсно треба-було чуть веселіше, і вокал не дуже якісно компресований, звучить чуть глухо (мало високих, багато середини, тому і бубнить), ефекти присутні, але також їх погано чути... Впринципі кожен робить як вміє, та знає... (перетворили форум на обговорення радіореклами) :)

Опубліковано

Насправді нас тут 4

fenom, dj mix, lumax, dj neo

тих хто займається рекламними аудіороликами...

сюди ще б добавити скорпіо і вийшла б непогана команда :)

Опубліковано

lumax

Все гут, тільки тра було вложитись хотя б в 30 секунд, щоб було "коротко і ясно" ("краткость - сестра таланта") і підтримую fenomа треба троха веселіше, ато аж занадто серйозно получилось

dj mix

Супер, знач не даремно я вас позлив :D

Але є одне але! на 5 секунді починаєм "шевелити" народ і тут на 10 секунді бац - дудкі заграли в ля-мінорі :lol: , для чого? для чого треба було міняти тему

MAX_FENOM_NEO_MIX - эта ПЯТЬ +1, дуже сподобалось, чесснслово навіть нема до чого придертись :lol:

ЗИ Я думаю вам варто об"єднатись, або хоча б, коли робите ролики, не відразу їх в люди випускайте, а давайте послухать один одному для критики :)

ЗИИ До речі тут тема стосовно клубного життя, а не обговорення рекламних роликів, так що зав"язуем з цим :huh:

Опубліковано
А вот вам инфа по поводу этого воскресенья! :)

Ха. Трансформатор на афішці. Класна ідея. :blink:

Опубліковано

мда ...

ВОСКРЕСЕНЬЕ ?

это что за организация ?

не все в политехе учаццо )

+ работает куча народа ...

имхо это просто напросто неправильно ..

или рощитано на школьникофф..

Опубліковано
мда ...

ВОСКРЕСЕНЬЕ ?

это что за организация ?

не все в политехе учаццо )

+ работает куча народа ...

имхо это просто напросто неправильно ..

или рощитано на школьникофф..

В суботу Нежур не дасть зробити таку паті.

Опубліковано

я отношусь к категории тех людей ... что оч хотят пойти .. но осознавая то что на работу сутра пойти мона тока спать ... ибо понедельник знаете ли он тяжолый денек ...

Опубліковано
я отношусь к категории тех людей ... что оч хотят пойти .. но осознавая то что на работу сутра пойти мона тока спать ... ибо понедельник знаете ли он тяжолый денек ...

Когда я ОЧЕНЬ хочу попасть куда-то - я готов пожертвовать 3-4 часами сна, тем более что трансовые ивенты у нас ой как нечасто делают.... :D

А насчет субботы - да, начальство просто не даст, не выгодно им это в субботу делать...

Опубліковано

З позиції нашого начальства можу пояснити чому дана вечірка відбувається в неділю, а не в суботу....

думаю я процитую одну фразу сказану мені, і вам все стане зрозуміло "А зачем в суботу что-то проводить, у нас и так людей будет много...". Думаю кометарії тут будуть зайвими...

Та і самі подумайте субота, багато людей, рнб-дівчат, пузатих дядьків, а тут нате вам, транс!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...