Перейти до змісту

Погодка жесть :)

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Діма але при такій врлогісті як у нас мороз гірший, я як був на севері в Мурманскій обл там більші морози але вологість меньша і тому мороз не так відчувається

Опубліковано

Я влажность воздуха после температуры для кого написал??

Мурманск:

Ночь -14° 93%

Утро -9° 99%

День -10° 99%

Вечер -10° 99%

Влажность ещё больше, чем у нас.

Опубліковано
головне не облизувати металічні предмети :)

40градусів в помощь, головне щоб концентрація спирту в слині була достатня - антифріз :P

Опубліковано

В мене датчик в машині зовнішню температуру показував -31 в 9 ранку!.. Коробка передач ніби пластиліном була заповнена....

Опубліковано

В суботу був в парилці в приватній попарились правда без пива чайок пили.

Т-ра -19 була ззовні. Після 1 заходу не вилітали на сніг, а після 2 гого пропарювання вилетіли в сніг - відчуття жесть :) :)

Опубліковано

А вообще - у нас ещё нормально. Вот, читайте:

Населенные пункты Восточной Якутии, словно участники необъявленной гонки, начали соревноваться в том, кто первый сумеет преодолеть знаковый рубеж в -60°. Интрига сохранялась до последнего. Еще вчера утром в лидерах был один из полюсов холода – Оймякон, где температура понизилась до 58,9° ниже ноля. Но под покровом ночи сильный мороз перебрался на 140 км к северо-востоку, и почтил своим присутствием населенный пункт Делянкир, где и произошло на настоящий момент главное событие нынешней зимы – была зафиксирована самая низкая температура на всем северном полушарии -61,5°!

[инфа от 22-го числа]

Опубліковано

Переписка з корешом з Росії

25.01.2010 13:25:47, nameless

мороз едри его

25.01.2010 13:25:50, nameless

-31

25.01.2010 13:26:06, nameless

сопли в носу замерзают

25.01.2010 13:26:09, nameless

а у вас чо?

25.01.2010 13:31:50, nameless

эта

25.01.2010 13:31:53, nameless

а у вас чо?

25.01.2010 13:32:44, [ т е к з я ]

Минус 6

25.01.2010 13:32:45, [ т е к з я ]

8-)

25.01.2010 13:32:56, [ т е к з я ]

Крайний север, все дела

Такі справи =)

• Адміністратори
Опубліковано
З другого разу дизель таки завівся, чим дуже порадував свого власника :)

о, Luka статистику по погодке в студию ))

Опубліковано

В знайомого в Гіркополонці зранку показувало -33.

Моя "ласточка" без проблем завелась з першого разу. Тільки замок в водійських дверях замерз, двері не закривались, довелось прикрити двері і лишити машину заведеною на 15 хвилин щоб трохи прогріти салон (2.8 гріється швидко :)).

Опубліковано

а в мене в гаражі -5 при -28 за гаражем. так що в салон сідаєш з вулиці складається враження що там дуже тепло

Опубліковано

В маршрутках все стёкла замёрзли кроме лобового. Воображаю как люди домой после работы будут добираться в набитой как селёдка маршрутке. Полная дизоринтация. Увидеть где находишься можно будет только через лобовое стекло.

Опубліковано

Жужа не завівся вчора, чим мене подивував...Сьогодні ж з дуже великим напрягом, тому лишив взагалі на роботі - грітися в боксі...А я пройтися можу). Але от був мій та іншого водія подив, коли я завівся, а він, на трилітровій дизельній БМВ 7 нє..))))

Опубліковано

Будете зі мною сперечатись? Ось і підвердження є, тут .

to SysR. Таки в сільській місцевості холодніше, і це не по відчуттях, а по термометру. Згоден, що -10 "під лісом" і на горі то є різні речі, але принаймні в "нашій дерьовні" і її околицях спостерігається така тенденція, що в нашому місті тепліше так градусів на 3-5...

А зараз спробую бути "гадом". :D Арктичному ursa такі морози, як оце щойно були, вже не світять... Хіба в Оймякон поїде. ;) Правда, і теплолюбам весни ще не бачити з місяць. Морози будуть, але не такі міцні.

З особистих вражень: Ці морози майже без вітру, тому було прикольно і не некомфортно. Та і любителям астрономії та спортсменам-"короткохвильовикам" (до речі, є такі? ваші враження від погоди?) така погода лиш позитиву додала. Мені вдома на двері мороз "виліз" і в приміщенні було "на грані комфорту". На вулиці чисте повітря, дихати легко (але обережно, бо вдих ротом вливав холодне повітря в горло як розплавлений свинець). Вражало "вищання" снігу під ногами, саме "вищання", а не скрипіння, скрипить він до -10, -15, а потім починає "вищати". І взагалі, така погода мені подобається, навіває дитячі спогади і неходіння в школу саме через такі морози, засніжено-морозні ліси, безлюдні дороги і дим з коминів трубою. :rolleyes: Єдине, що довго така холоднеча не може подобатись, наші комфортні -5, -10 краще відчуваються. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...