Перейти до змісту

Степану Бандері присвоєно звання Героя України

kudrom

Рекомендовані повідомлення

фу як противно, шкодер, це вже обговорювали і є для цього тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

І правильно зробив, ІМХО.

Я підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Степану Бандері присвоєно звання Героя України

фу як противно

зҐоден... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіки, чи не забагато емоцій? :)

ursa, голодом морили не нас, а їх. Але вони й досі бояться це визнати...

Голосування, про яке я згадала, не аргумент, але для мене ще один доказ визнання.

Ясне діло, що для ярих противників Бандера - ворог народу, це клеймо радянської історії вкорінилося. Але були й інші люди, по іншу сторону барикад. І чи не єдина заслуга Ющенка, імхо, що він не боявся про це говорити на державному рівні, не боючись втратити відсотки електорату. Йшов на відкриті розмови з ветеранами. Ще десятиліття і піднімати це питання буде нікому, і так підуть в небуття ті, хто жертвував собою і вірив у інший шлях України. Вшанували одних, вшануймо й інших.

Заслуживает ли Степан Бандера звания Героя Украины?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Віктор Ющенко підписав указ про присвоєння Степану Бандері звання героя України.

Бандера Герой!!!

Цей указ-логіча й закономірна подія. Дещо запізніла,правда, але краже пізніше ніж ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а воїни УПА прирівняні до воїнів ЧА ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до повного фаршу, не вистачає зробити цей день державним вихідним :)

день Бандери і так державний вихідний. ^_^ Перше січня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что хорошего нам это даст ?

Давайте перечислим весь позитив,а затем и негатив

Позитив: ............эээээээ............нууууу.......это …...как.......ево …......А! Нацис..., ой националисты перестанут требовать у президента вызнання Бандеры героем Украины

Негатив: разделение народа Украины на 2 лагеря в перспективе межнациональная рознь, игра на нервах у соседствующих стран … и многое многое другое ..книгу написать можно.

Из стати приведенной laska «Заслуживает ли Степан Бандера звания Героя Украины?»

вуйко в Карпатах поливає машинною олією город. «Вуйку, що ж ви робите? Овочі ж погниють!» - «Нічого. Аби зброя збереглася».

Якщо проводити аналогію, то Степан Бандера – це та зброя, яка збереглася до сьогоднішнього часу. І до сьогоднішнього дня викликає роздратування для тих людей, які не хотіли того, щоб Україна набула незалежності, і щоб проводила свою незалежну політику.

Оружие не Украинского народа, а тех кто хочет Украинский народ разделить и столкнуть лбами, и в это время делать абсолютно все что заблагорассудится

Это оруже тех кто хочет чтобы у нас в стране брат пошол на брата

Никогда не будит независимой страна в которой правительство делит народ как минимум на 2 лагеря

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в перспективе межнациональная рознь

чому в перспективі? ти думаєш ми тебе зараз любимо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в перспективе межнациональная рознь

а тебе? :D

нє-нє, твоя любов мені не потрібна, навіть, не проси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваше негативное отношение ко мне на почве межнациональной розни, вы считаете благом для независимости Украины ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваше негативное отношение ко мне на почве межнациональной розни, вы считаете благом для независимости Украины ?

А ви счітаєте, що після всього, що ви зробили з Україною вас потрібно в гузно цілувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, поки я їхав, ви тут на два відра попкорну наговорили :0110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рішення правильне. І вчасне, оскільки підписати такий указ в нас міг тільки президент, якому вже нічого втрачати :)

Погодьтесь -- було б гірше, якби він підписав домовленість про базування російського флоту в Криму до 3000 року :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, Бандері героя дали, тепер шоби все було по чесному, і жителі Сходу не ображалися, пропоную дати Героя України Міхаілу Кругу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Героям Слава!!! давно пора було це зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сделал не больше чем вы в этом я уверен на все 100% (если конечно вы такой же средне статистический гражданин как и я)

Ви прекрасно зрозуміли, про кого йшлося.

У вас мы и вы определятся только по языку на котором объясняетесь ?

Не тільки. Ми, наприклад, на Сталіна не дрочим молимось, у нас свої герої і декому не варто нас вчити, що для нас добре, а що не дуже.

Если так то что вы предлагаете делать с половиной населения Украины ?

Хочу понять вашу позицию, цели и методы достижения

Я тут краще промовчу... Хоча, з половиною Ви загнули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто Ви млаа... такій, щоб дозволяти собі подібний тон по відношенню до Бандери й людей які пам’ятають й поважають його? Ви касмапалітас якій до ж*пи чим спекулювати, головне «праслыть антиликтуалам» чи можливо-троль з комплексом меншовартості?

да мені нас**ть на Бандеру на Сталіна і тд!

ти мозгі один з другім собі почисть!

Задовбали вже!

один про УПАвців (Біндеровців) 2% зі 100% знає! а інший 2% зі 100% про Комуністів(Сталін, Ленін і тд!) і замутили тут діскусію! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зважаючи на те, кому вже присвоювали звання, та за яких обставин присвоїли Бандері, то мені особисто дуже образливо, і за Бандеру теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розвиток промислового виробництва, перетворення Луцька в один з найбільших індустріальних центрів Західної України сприяли збільшенню чисельності населення. Так, в 1959 р. в місті проживало 57 тис. осіб, в 1970 р. – 96 тис., в 1979 р. – 141 тис., 1989 р. – 200 тис. осіб (рис. 1).

ispid.jpg

А теперь вопрос: каким нацсоставом население пополнялось ? :) Украинцы нарожали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Після того як тіж самі руки нагороджували орденами: Підра*уя, Черновецького, Олеся Довгого, Клюєва (ще десяток лічностей) мені прикро від присвоєння звання цією особою Степанові Бандері, оскільки Ющенко для мене як нагороджувач вщент дискредитований.

2. Не самий вдали час для цього визнання: нагорода чекала Бандеру вже багато років, чому її присвоювати саме в час коли країна знову поділена на два лагеря, коли знову накал протистояння починає рости, зараз це звання ніби - полінець в костер підкинути.

3. Бандера цього звання безумовно достоєн, людина яка на свому життєвому шляху справді багато зробила для України, але присвоювати не цією особою і трохи не зараз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 dі - це графік не народжуваності, а радше трудової міграції, з сіл у місто. В нашому випадку - з Полісся.

Ну даже блондинкам понятно, что про рождаемость я стебанулся. А график - таки трудовая миграция, но не из сел в города, а из СССР в УССР. Более 50%(это точно, а неточно может быть и 80%) рабочих меланжевого комбината, завода культбытизделий, КРЗ, ГПЗ, искож, синткож - русские, молдаване, казахи - сборная солянка русскоязычных граждан СССР. Про миграции военных вообще помолчу.

Это несколько оффтопик, хотя он показывает наглядно, для какой части населения Бандера - герой.

ПыСы я люблю Украину, я за украинские школы, за единый гос. язык, мои дети разговаривают исключительно на украинском. Так шо не надо плевать мне в спину, но для меня Бандера - не герой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі Сталіна визнано винним в організації в т.ч. голодомору в україні.

Тому будем карати всіх хто буде тут пропагувати нациські та сталінські погляди, картинки і т.д. це так до слова.

і саме головне

ТЕМА ПРО БАНДЕРУ і визнання в нас Є!!!!! Перечитуйте її і якщо хочете вставити щось нове прошу дуже. користуйтесь пошуком, все інше я почищу.

флудерів і тих хто буде підіймати старі питання на які вже давались відповіді буде відправлене в РідОнлі для перечитування відповідних тем. Це конкретно стосується ворд сітізена. який замутив флуд і дискусію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

di, в отношении меня, например, ты прав на 100%. дедушка с семьей сюда переехал на работу из Питера в начале шестидесятых. в Питере он ютился в коммуналке и был безработным летчиком. здесь сразу по приезду получил двухкомнатную квартиру в центре и стабильную работу на авиазаводе с отличной перспективой роста (уходил на пенсию он начальником цеха и провожали всем заводом). можно ли это назвать гастарбайтерством или миграцией? едва ли. здесь создали условия, люди ехали сами от худшего к лучшему, несмотря на то, что окраина и провинция.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить треба поважати ту землю її історію яка вас прийняла як рівних і стала для вас рідною.

це дуже символічно. це повага до тих з ким ви спілкуєтесь, з ким ходите в баню, на пиво.

сокира війни давно закопана і ми разом це показали під час революції помаранчевої (не треба на неї гадити вона зробила нас такими що тепер нам ніхто рота не заткне) але неповага визиває, обурення, злобу, протистояння.

але нам нема чого ділити, ми можем розділити тільки радість нашого спілкування і гіркоту чи тугу за нашими батьками які переважно були героями свого часу.

героїв тоді було багато, вони народжувались і помирали буквально в секунду. вони не мали ні батьків ні коханих, в них за батька був товариш по зброї а за маму медсестра або трава.

я наприклад пропоную створити тему про українських героїв.

скажіть а чи не правда що про героїв ( себто про героїчні вчинки) складали легенди і пісні.

давайте дійсно хто які знає пісні постити про українських героїв, але в окремій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...