kudrom Posted January 22, 2010 Share #1 Posted January 22, 2010 Президент Віктор Ющенко підписав указ про присвоєння Степану Бандері звання героя України.Про це він повідомив на урочистостях з нагоди Дня соборності.Ющенко зазначив, що "цього чекали мільйони українців і багато років".http://pravda.com.ua/news/4b597f96a3efa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVes Posted January 22, 2010 Share #2 Posted January 22, 2010 Наступний на черзі на це звання сам В. А. !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harddriver Posted January 22, 2010 Share #3 Posted January 22, 2010 Воістину царський подарунок Януковичу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted January 22, 2010 Share #4 Posted January 22, 2010 Юшенко гадит пока есть возможностьтерять ему нечего.... а Путину - серпом по яйцах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shura Posted January 22, 2010 Share #5 Posted January 22, 2010 вот жеж. в стране абсолютный порядок. осталось только посмертно героев раздать - и будет полный фень-шуй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted January 22, 2010 Share #6 Posted January 22, 2010 сюди, напевно, теж треба попкорну підвезти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysR Posted January 22, 2010 Share #7 Posted January 22, 2010 терять ему нечего.... а Путину - серпом по яйцахШвидше нам серпом по яйцях. Оскільки окрім роздратування більше нічого він в східного мЄдвєда не викличе цим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harddriver Posted January 22, 2010 Share #8 Posted January 22, 2010 У східняків України - також. Будуть там вопити "оранжевая власть даёт ордена фошистам". Політтехнологи Янука добре знають як працювати з "подкоркой мозга". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plum Posted January 22, 2010 Share #9 Posted January 22, 2010 А як на мене -- все правильно зробив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerotul Posted January 22, 2010 Share #10 Posted January 22, 2010 Пора визнавати своїх героїв а не славити чужих Link to comment Share on other sites More sharing options...
searcher Posted January 22, 2010 Share #11 Posted January 22, 2010 до повного фаршу, не вистачає зробити цей день державним вихідним представники сходу і Криму тоді влаштують пікети на Банковій Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanus Posted January 22, 2010 Share #12 Posted January 22, 2010 Бандера наш герой!!!Я пишаюсь своїм президентом!!! Мабуть він зробив не все що я очікував від нього як від президента, але стільки для України і для українців за роки незалежності не зробив ніхто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shura Posted January 22, 2010 Share #13 Posted January 22, 2010 Я пишаюсь своїм президентом!!! Він зробив все що я очікував від нього як від президента.т.е. ты только того и ждал, чтоб Бандере героя дали?довольно скромные у тебя ожидания от президента.ЗЫ: это не совсем хорошо редактировать сообщения так, что они получают диаметрально-противоположное значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
searcher Posted January 22, 2010 Share #14 Posted January 22, 2010 а де "бандити сидітимуть в тюрмах", "багаті допоможуть бідним"? якось за 5 років не вдалось мені цього побачити, а скільки 5 років тому я чув оцих гасел на Майдані... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laska Posted January 22, 2010 Share #15 Posted January 22, 2010 дуже схоже на те, що все таки це він не українцям щось там робив, а якійсь іншій нації, якої на україні аж 5% а то справді незрозуміло чому ж решта українців так захоплено не оцінили усього цього пятилітнього месіанства А 3-тє місце в десятці "Великих українців" це не думка народу, яку варто враховувати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursa Posted January 22, 2010 Share #16 Posted January 22, 2010 А процент голосовавших с восточной и южной частей Украины большой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shura Posted January 22, 2010 Share #17 Posted January 22, 2010 А 3-тє місце в десятці "Великих українців" це не думка народу, яку варто враховувати? методика накрутки голосов в различных голосованиях даже тут, на борде используется. где-то за чью-то куму голосуют да не в этом дело. странный дембельский аккорд у президента. лучше б для народа что-то сделал. а-то пересичному ни холодно, ни жарко от этого Link to comment Share on other sites More sharing options...
laska Posted January 22, 2010 Share #18 Posted January 22, 2010 Згідна, міг раніше зробити. Та він єдиний, хто на це здатний з сьогоднішніх кандидатів і кого це взагалі цікавить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanus Posted January 22, 2010 Share #19 Posted January 22, 2010 Є традиція всесвітня давати нагороди, в даному випадку пройшло 100 років від дня народження і 50 від дня загибелі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shura Posted January 22, 2010 Share #20 Posted January 22, 2010 Згідна, міг раніше зробити. Та він єдиний, хто на це здатний з сьогоднішніх кандидатів і кого це взагалі цікавить.думаю, что первоочередное задание для президента - судьбы живых.если живые будут жить лучше, тогда и о павших будет память светлее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMonk Posted January 22, 2010 Share #21 Posted January 22, 2010 По-моему - это последнии конвульсии уже далеко не нашего президента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shkoder Posted January 22, 2010 Share #22 Posted January 22, 2010 следующий на очереди, я так понимаю, Гиммлер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
difoto Posted January 22, 2010 Share #23 Posted January 22, 2010 дуже схоже на те, що все таки це він не українцям щось там робив, а якійсь іншій нації, якої на україні аж 5% а то справді незрозуміло чому ж решта українців так захоплено не оцінили усього цього пятилітнього месіанства А 3-тє місце в десятці "Великих українців" це не думка народу, яку варто враховувати? Судя по всему, через 50 лет поставят памятник Януковичу. По сравнению с ним Банедра - пацан с рогаткой. Это я о голосовании. laska, так Яныка - больше трети "народа" выбрало, неужто он не герой??????????????????????????????????????????????????????????????? ПС вашу мать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.