Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так воспитывай своих собак кушать только из своей миски и выгуливай в наморднике для подстраховки. сложно?

знаєш тут людей не всі можуть виховати, ростуть дебілами... а ти кажеш про собаку

в мене собака отруїлась саме оцим протитуберкульозним засобом, було дуже "весело" як вона вмирає в муках... за півтори години усипив, тому що вже було пізно...

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нацисти - з такого починали.

Спочатку собак, потім нацменшин, ну і тебе ))))

І повір, вони теж говорили тільки про порядок та націю.

Але якби ця ідеологія виграла, то була б велика вірогідність вміститись всім твоїм знайомим в декількох шматках мила для пана офіцера.

Прошу уважніше читати, я не пропоную винищувати собак як вид, я пропонував забрати їх з вулиць, хай і дещо негуманним методом, собаки в природі можуть спокійно існувати, справа в тому що вони є паразитами людства, з щурами і тарганами я думаю ти про нацистів згадувати не будеш?

Опубліковано

natovec, сочувствую и надеюсь, что при воспитании следующего питомца ты учтёшь свои ошибки.

я не случайно дал ссылку на статьи по оказанию помощи отравившимся собакам. кому-то в твоей ситуации это поможет.

Опубліковано

так воспитывай своих собак кушать только из своей миски и выгуливай в наморднике для подстраховки. сложно?

В это, может, сложно поверить, но мои собаки гуляют в наморднике и т.д., я же сказала, нам на изик как-то пофигу)

Опубліковано

sashulya, такой подход можно только приветствовать :ok2:

Знаешь, как-то с возрастом меняется отношение к ситуации. Т.е., мозгами я понимаю, что собаки достали определенное количество людей и если никто им в этом помочь не хочет - они будут вынуждены что-то делать. Только бы сильнодействующего ниче не бросали, как перед Евро, потому как ни намордник, ни поводок не спасал, в чем убедилась на собственном опыте. Хотя, ИМХО, тогда это комунальщики и делали, дабы замести следы своей многогодовой бездеятельности.

Опубліковано

Ночами гавкають на будівництві на Зацепи, з глузду можна з'їхати :_39:

Вночі будять своїм лаєм). Я 1 раз навіть вночі з фонариком виходив на стройку шукав собаку, бо думав, що може провалилася в каналізаційний люк і скавчить-плаче, щоб дістати. Але загрозливий рик стада собак мене переконав вернутися. Приходив вдень на стройку - все спокійно, тихо

• 2 тижня потому...
Опубліковано
«Про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 22 липня до 12 серпня 2013 року»

Збільшилась кількість звернень стосовно безпритульних собак, за звітний період 39 повідомлень.

Опубліковано

Хтось звертається, а хтось...

Волиняни з авто застрелили безпритульного собаку.

З вікна чорної автівки стріляли у безпритульного собаку. Інцидент трапився вчора, 14-ого серпня, у Луцьку, в дворі поблизу будинків, розташованих на проспекті Соборності 32 і 32а.

Трапилося усе в денну пору доби. До двору в'їхав легковий чорний автомобіль марки BMW, зупинився поблизу дитячого майданчика, де були діти та дві собаки, переднє скло опустилося, з автомобіля висунулася рука, в якій був револьвер. Вистрілили в одного із собак, діти почали кричати, кликати дорослих. Котрась із матерів почала бігти до автомобіля і кричати, що у дворі діти. Автомобіль швидко зник із луцького двору. Мешканці навколишніх будинків викликали міліцію, дільничий взяв показання зі свідків. Поки триває слідство.

Про це Волинським Новинам повідомили очевидці інциденту.

Своєю чергою, у міліції підтверджують, що інцидент таки трапився. Кажуть, собака загинула. Тіло, з їх слів, на разі - на розтині.

Лише після результатів розтину правоохоронці нададуть офіційні коментарі.

http://www.volynnews.com/news/analytic/bezdushni_volynyany_znushchayutsya_nad_tvarynamy/

Опубліковано

стріляти, коли поряд є діти, це треба геть "конченим" бути.

Я це тоже помітив-прочитав. Да, мудакі, згоден. Своїх точно ще не маю. А якщо мають то х...ві батьки.

Опубліковано

19 серпня, о 15:00 год. відбудуться громадські слухання на тему «Про удосконалення питань регулювання чисельності безпритульних тварин».

Захід відбуватиметься у залі засідань Луцької міської ради.

Опубліковано

А в нас біля кантори тіко шо кіт зафігачив голуба, треба його пристрелити, шоб не займався вандалізмом, скотина.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні ледь і я не став жертвою собацюри. Йшов через двір на Коперніка 7 ( ніби, двір за "Цирюльньою" ), бачу малі граються літачком, собака за ним бігає. Раптом відчув, що щось дере за ліву ногу. Та собака догнала і намагається прокусити трохи вище пятки, вчасно відпригнув, в неї не вишло, лиш подерла штани ( дякую винахіднику джинсів ). Хотів заїхати по морді, але своїм агресивним голосом відігнав. Глянув, нікого крім малих нема. От і думаю: чи то дворняга здуріла, чи то малі своєму прирученому песику дали команду. Собака одразу втікла... Остерігайтесь там.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Конституційний суд Румунії схвалив закон, який дозволяє винищення бездомних собак

Більше читайте тут: http://www.unian.ua/...mnih-sobak.html

І Євросоюз і нічого, проблему вирішувати ж треба......

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Їхав сьогодні велосипедом, біля меморіала, по дорозі.

На дорогу вибігло 5-6 собак, гавкали, одна вкусита за ногу.

Поки їхав додому, бачив ще одну зграю, біля 10 школи, але ті уже якісь спокійніші були.

Опубліковано

Сегодня напротив "Буратины" три телёнка на велосипедиста кидались.

КП "Ласка", вы где????

зы Кстати, слышал историю, как кп "Ласка" стерилизовали в одном дворе собак, выпустили обратно, и после этого все суки привели щенят)))

Опубліковано

сьогодні вранці був свідком ситуації:

йдуть двоє дітлахів в школу, десь так на перший-другий клас виглядають.

І вчепилася до них собака. Собака гратися хотіла, підскакувала, весело гавкала біля дітей, в доганялки з ними грала.

Агресії - нуль. Просто бавилася.

Тільки от нюанс - діти такої гри не зрозуміли, перелякалися, плакали і не знали куди втікати

Собаку відігнав, все добре минулося.

Хоча.... хіба це добре що діти переляк можуть заробити? Ніби і собака не винна - вона не агресивно поводилась...

а з іншої сторони - дітям це ж було не зрозуміло. Щось велике і кудлате скаче до них і гавкає.

Опубліковано

дзвоню на 1580 - а результат який :(

Дзвонити безрезультатно, ібо всім пофіг. Треба діяти самому: пройтися пізно ввечері по дислокації кабиздохів з нямками, "зарядженими" ізоніазідом з метаклопрамідом, і за пару таких рейдів результат буде чудовий. Перевірено.

Целиком поддерживаю. Никто за нас , кроме нас, не будет заниматься чисткой улиц от блоховозов. Ни власти, ни мер города, ни приюты собакетов /которые только и выпрашивают денег из бюджета\. Есть специализированный сайт "Вредителям нет", зайдите и полистайте. Всё легально.

Опубліковано

зы Кстати, слышал историю, как кп "Ласка" стерилизовали в одном дворе собак, выпустили обратно, и после этого все суки привели щенят)))

Они и выпускают собранных собак при избытке живности, только в другие районы города. Это бизнес. Много случаев когда по просьбе какой либо фирмы эти любители собакетов \за "Ласку" не слышал\ за деньги отлавливают животных и через день эта прикормленная стая уже косит бабло для приюта под дверями другого офиса...звонок в приют...да без проблем...деньги на счёт и сегодня же их не будет...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...