Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це не злість. :)

Якщо за стільки років, влада та усілякі громадські організації не можуть навести лад.

хехе,

"влада" у нас стоит домики и ей насрать (да-да, вам не почудилось, я написал НАСРАТЬ) на людей, ибо "дшипу-чероке" собаки пофиг, а через 2.5м забор к домику собаки не проберутся

а "усілякі громадські організації" делают что могут, исоходя из совоих (НЕразу не олигархических) доходов-возможностей

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всё, надоело... Всех защитников собак приглашаю на Гулака-Артемовского. Приезжайте, забирайте, защищайте, кормите этих тварей - только у себя дома!!!!!!Терпение моё лопнуло, из квартиры выйти нельзя - эти твари окуппировали подъезд, сидят, лежат и стоят прямо у выхода.

Вот такие милые любители-защитники собак, "благодеятели", блин, их подкармливают...а я на работу нормально выйти не могу, прошу любимого их отогнать.

Сидит такая мармыза кило так на 50 и в глаза мне смотрит у выхода. Я понимаю, что в глаза собаке смотреть нельзя (это как-бы вызов, может и броситься), опускаю глаза и пытаюсь на неё идти (а она ни с места!), а обойти простите я как-то побаиваюсь (чтобы обойти надо почти переступить - а вдруг челюсти клацнут?). Да и по виду у половины собак лишаи + купа всяких болезней...

К чему я веду - что бы мне не говорили, а бродячих собак надо истреблять!

Зазвичай у всіх любителів тварин, тварини вже є :) В мене наприклад є кіт,кицька і папужка, собаку нема де тримати, якби було, взяла б:). А любителі за бездомних собак відповідальність не несуть.

І поменше агресії - ви хочете, щоб вони до вас погано ставилися, спробуйте погладити, може, ставлення зміниться. Нічого поганого і не станеться, якщо кусочок хліба дасте :).

Опубліковано

Зазвичай у всіх любителів тварин, тварини вже є :) В мене наприклад є кіт,кицька і папужка, собаку нема де тримати, якби було, взяла б:). А любителі за бездомних собак відповідальність не несуть.

І поменше агресії - ви хочете, щоб вони до вас погано ставилися, спробуйте погладити, може, ставлення зміниться. Нічого поганого і не станеться, якщо кусочок хліба дасте :).

Круто! На Радянській зазвичай тусується в 2-3 зграї. В сьогоднішній час дуже актуально перегладити їх всіх та накормити, можливо вони вас полюблять і будуть бігати за вами з радощів!

Після того як на сина зграя псів накинулася, пройшло вже більше 6ти років, а він навіть шавок до сих пір минає. Дитячі страхи залишаються назавжди. Нажаль.

А у світі стільки небезпек, що мені як матері геть не хочеться навіть думати про те, що якась падлюка (псюка) може знову когось з моїх (та і чужих) діток налякати!

А держава не буде вирішуваи такі проблеми, банально - нема грошей! ХОЧУ В ЄВРОПУ, там точно такі проблеми вирішать.

Опубліковано

Круто! На Радянській зазвичай тусується в 2-3 зграї. В сьогоднішній час дуже актуально перегладити їх всіх та накормити, можливо вони вас полюблять і будуть бігати за вами з радощів!

Випадково підтримала.

Причому тут Радянська. Якщо вже ніхто тих собак, які живуть біля вашого будинку не відстрілює, нічого не робить, то можна і прикормити. Краще, нехай бігають від радощів, ніж кусають від злості.

Опубліковано

У тебя дети есть?

Це така мода на форумі питати в мене про дітей?Здається мені, що ти вже це питав і в мене, і в Сашулі. І Толік мене про це питав. Так що відповідати енний раз не вважаю за потрібне :)

Опубліковано

У тебя дети есть?

хам :) ты бы исчо о возрасте спросил :)

так в профілі пише. я не настільки стара, щоб вік приховувати :)
Опубліковано

То, что на тебя до сих пор не кинулась ни одна собака... Знаешь, фортуна может променять тебя на кого-то другого в любое время. И получится, как с зеброй-альбиносом: белая полоса, белая полоса, белая полоса, белая полоса - и вдруг ОПА: беспросветная задница :)

Когда перед лицом (ни в коем случае НА, да избавит тебя КТО_ТО_ТАМ_НАВЕРХУ от такого) твоего ребёнка сомкнётся пасть неадекватной псины, размером с козу, например, которой глубоко насрать на игры, ласки и хлебушки, потому что её три минуты назад звезданули арматуриной по морде, тогда твои взгляды очень быстро поменяются.

В последнее время я спокойно хожу и езжу мимо стай собак, недавно вообще вплотную с ними разминулся, агрессивно гавкающими на прохожего с "любимцем". Может, чувствуют решимость проломить им череп подседелкой в случае попытки нападения? ;)

Опубліковано

потому что её три минуты назад звезданули арматуриной по морде, тогда твои взгляды очень быстро поменяются.

Может, чувствуют решимость проломить им череп подседелкой в случае попытки нападения? ;)

собака нападе на того, хто її тою арматурою і стукнув. Недавно, коли я вийшла з маршрутки біля Там-Таму, до мене підбігла велика собака і просто потерлась в мою сумку. Вона хотіла, щоб хтось її погладив :). А потім мене два дні мучила совість, що в я нічого не дала їй поїсти.

Не бийте собак, не зліться на них, не бійтесь їх. І вони не нападуть на вас. Дітей, звичайно, що шкода, але була свідком як діти забивали камінням собак і котів, перев"язували голубам нитками лапки, які потім відвалювались і птахи не мали навіть змоги сідати на гілочки.

Опубліковано

а ми все-таки тут собачимся, як каже великий премєр росії. І шо цікаво , що ця тема - нас обєднує, і шо одні і інші за те щоб навести порядок, але або ми не знаємо як, або у нас просто різні методи та погляди на процедуру зменшення популяцій бродячих псів. Був я в Німеччині, так там під вуличними ліхтарями стоять миски з нержавійки з водичкою для братів менших (сабак), був в Чехії так там побачив теке явище, як парковка для собак. О, а був в москві та там китайці кажуть без проблем харчуються на ринках дворнягами -відчуваєте різницю в культурі і гуманності суспільства. Популяцію потрібно регулювати, і бажано, щоб цим займалась сама організація захисту тварин. А у нас на носі вибори до міськради. Давайте підтримаємо якогось активіста від організації захисту тварин чи веломанів, а він можливо буде тільки й тим і займатися що з бездомними, дворовим та іншими собаками , а не землю тирити чи бюджет сосати. у людини буде делеговане одне запитання на 4 роки порядок в місті відносно собак. Щей й ОТВЄТ перед нами буде тримати. Може це і смішно звучить, але погодьтесь доля здорового глузду тут присутня.

р.с. а шкуродьори , душевні гицелі, - підіть поборіться з ,,,редісками,,,,, що гараджансткі карєри у вас і у нас забрали це ж те-саме жо дворняги - наступили на вашу землю, не даюсь вільно пересуватись де хочеться, що стрьомно .... а і ще ви не думали що тією лакомою ковбаскою і вас хтось підкормить?

Опубліковано
собака нападе на того, хто її тою арматурою і стукнув.

Не факт. Далеко не факт. Когда ей больно, любой криво глянувший на неё или просто чем-то не понравившийся может стать козлом отпущения.

Недавно, коли я вийшла з маршрутки біля Там-Таму, до мене підбігла велика собака і просто потерлась в мою сумку. Вона хотіла, щоб хтось її погладив :). А потім мене два дні мучила совість, що в я нічого не дала їй поїсти.

Всего-то два дня... Умеешь договариваться с совестью, однако ;)

В том районе есть один пёсик - высокий, худой, из-за чего голова кажется непропорционально большой - достаточно адекватный, хотя иногда на кого-то и гавкает. С ним можно договориться :)

була свідком як діти забивали камінням собак і котів

Инстинкт охотников, очевидно, взыграл у кого-то одного, а дальше сработал инстинкт толпы... Бывает, как ни печально это.

А вообще, если говорить про детей и собак... Когда ребёнок бежит, идёт, играется, поворачивает голову и внезапно видит тварюку, размером с него самого - он непроизвольно дёргается, пугается, взмахивает руками. Собака может воспринять это как игру, а может - как агрессию. Может рявкнуть или броситься к нему. Ответная реакция ребёнка - бег, защита/удар руками, крик. Реакция собаки - хз...

Кто-нибудь пробовал сесть на корточки и посмотреть на мир глазами ребёнка с высоты его роста, увеличивал ли предметы в несколько раз против их обычного для взрослого человека размера?

Опубліковано

Кто-нибудь пробовал сесть на корточки и посмотреть на мир глазами ребёнка с высоты его роста....

Я людина не злоблива і не злопам"ятна.Люблю тварин, особливо собак. Не можу тримати собаку в квартирі, бо рахую , що для неї це щось на кшталт неволі. Але у всьому має бути здоровий глузд. Прохання до всіх - поставте себе на місце дитини (особливо коли це Ваша дитина), коли до неї, малої чи більшої, собака проявляє агресію(в кращому випадку). Ну, і що ви скажете,чи зробите? Погладите пса,дасте йому їжі, відгоните його самі(якщо не злякаєтесь),мовчки пройдете мимо,візьмете дрючка, підете в наступ, звернетесь до дільничого чи в організацію з захисту тварин?Ваш вибір? Це далеко не іронія. Колись мого шестиричного сина по двору ганяв пес нашого сусіда хвилин 10. Син не з слабкодухих, але переляку було,як тепер кажуть,нємєряно. І пес, вроді, нормальний.Може він погратись хотів, собацюра сорокакілограмова. а дитина його не зрозуміла. Так що важливіше - здоров"я Вашої дитини, Ваше здоров"я, чи бездомний пес, чи згая псів чи взагалі будь яка собака(такса а чи бультер"єр -нема різниці, справа в принципі). Я собак не боюсь. Сам іду в наступ, якщо пес проявляє агресію. І це спрацьовує. А в зграї важливо виділити вожака. Собаки бачать, коли іх бояться , а коли ні. А що ж робити тим, хто боїться собак, чи дітям??? Що Ви скажете на це? Любов до братів наших менших - не проти. Але захищати дітей від зграй собак чи будь-яких "цивілізованих" собак буду будь-якими способами.

Опубліковано

Но ведь на это приведут "убедительный" аргумент - собаки из сёл займут место городских ;)

А шо вы хатите, в селе работы нет,жрать нет,одни алкаши остались,а в городе карьеру мона сделать. :smile3:

Опубліковано

Я людина не злоблива і не злопам"ятна.Люблю тварин, особливо собак. Не можу тримати собаку в квартирі, бо рахую , що для неї це щось на кшталт неволі. Але у всьому має бути здоровий глузд. Прохання до всіх - поставте себе на місце дитини (особливо коли це Ваша дитина), коли до неї, малої чи більшої, собака проявляє агресію(в кращому випадку)/

Допоки особливо ярі захисниці зграй собачок не заведуть власних дітей ти їм нічого не доведеш і не втовкмачиш.

Для них "дітки" це їх песики, а кожна мама захищає свою дитину (це не образа, а лише озвучення їх ставлення). Інакше пояснити їх не бажання бачити проблеми перенасичення міста бездомними псами, спроби завадити компетентним органам впливати на цих псів та орієнтир на приорітет гуманності до тварин, а не до людей пояснити просто не можу. Питання про причини задавав Сашулі але на жаль відповіді так і не отримав...

Опубліковано

Допоки особливо ярі захисниці зграй собачок не заведуть власних дітей ти їм нічого не доведеш і не втовкмачиш.

Для них "дітки" це їх песики, а кожна мама захищає свою дитину (це не образа, а лише озвучення їх ставлення). Інакше пояснити їх не бажання бачити проблеми перенасичення міста бездомними псами, спроби завадити компетентним органам впливати на цих псів та орієнтир на приорітет гуманності до тварин, а не до людей пояснити просто не можу. Питання про причини задавав Сашулі але на жаль відповіді так і не отримав...

А особливо ярі захисниці зграй собачок розуміють і бачать проблему перенасичення міста бездомними псами. Тільки дехто проти таких методів знищення, які є зараз. Якщо вже виступаєте за знищення, то нехай відповідні органи роблять це так, щоб собаки не мучилися: нехай не дають їм таблеток, від яких собака мучиться кілька годин, нехай не спалюють їх напівживими у пересувних крематоріях, не відстрілюють на очах у людей. Якщо вже інших способів регулювання чисельності собак розуму нема придумати, то хай вже їхня смерть буде миттєвою.

А "спроси завадити компетентним органам" звучить трохи смішно....

Про орієнтир гуманності до тварин, а не людей....Щось я не пам"ятаю, щоб хтось про таке писав. І при всій любові до собак, я не думаю, що жінка чи з дітьми чи без них, відреагувала би в користь собаки, якби та собака завдала шкоди.

Тільки для мене особисто ця проблема дещо гіперболізована. Мені більше незручностей завдає відсутність смітників в місті, ніж велика кількість собак.

Опубліковано

Я от одного не розумію: всі прикриваються дітьми, коли говорять про загрозу собак. Вам своїх дітей не шкода чи що? Якщо бачите реальну загрозу своїм дітям, то ДІЙТЕ. А то складається враження, що ви тільки намагаєтесь заставити знищувати собак, ВДУМАЙТЕСЬ!, захисників тварин. Чужими руками загрібати жар зручно, а спробуйте своїми. В цих людей вже давно сформувався світогляд і вони вже ДІЮТЬ згідно свого світогляду. А що ви зробили задля безпеки власних дітей?

Опубліковано

Мы? Мочим в сортирах козлов, которые мешают нам жить © :D

так вам казли чи собаки заважають? :D Визначтесь.

Опубліковано

А с чего вы взяли, что у волонтеров нет детей. Та больше половины из нас являются мамами и папами, и к тому же далеко не пожилыми.

А нащет твоего вопроса..... та ты все равно не поймешь...... не хочется зря распинатся.

Опубліковано

А с чего вы взяли, что у волонтеров нет детей. Та больше половины из нас являются мамами и папами, и к тому же далеко не пожилыми.

А нащет твоего вопроса..... та ты все равно не поймешь...... не хочется зря распинатся.

Звичайно простіше сказати, що опонент обмежена людина в плані розуміння співрозмовника і не дати відповіді на запитання, але звернення, то на "ви", то на "ти" наштовхують на думку, що питання Вас бентежить і Вам нічого сказати по суті.

Опубліковано

запитання, але звернення, то на "ви", то на "ти" наштовхують на думку, що питання Вас бентежить і Вам нічого сказати по суті.

хе-хе

у Сашули есть не только что сказать по сути, но и сделать по сути,

что она и делает, и от этого "что" во много больше пользы чем от фсех криков "пастрелять-патравить"

• Адміністратори
Опубліковано

У тебя дети есть?

хам :)

ты бы исчо о возрасте спросил :)

Зевс ти сам ще дтина. Міг би і не реагувати на пост :)

Опубліковано

У тебя дети есть?

хам :)

ты бы исчо о возрасте спросил :)

Зевс ти сам ще дтина. Міг би і не реагувати на пост :)

мерси за коплимэнт

а, вас фсех посадят, суровые сибирские мужыки

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...