Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А мну кажецо, шо Ю зливає вибори, шоби повісити дохлу економіку на наступника. Інакше як пояснити невикористання у доступних масштабах адмінресурсу. Шаг назад для два впєрьод. Імхо

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Поділюся ще декількома своїми размишлєніями:

1. Думаю Тігіпко маєдостатньо коштів та всього іншого щоб не бути нічиїм технічним кандидатом, свою кампанію фінансував сам, та ще й замовчує що моряків від сомалійців викупляти кошти давав.

2. Ще не кажіть гоп, вчора надто багато політиків сказали що ще багато сюпризів може підкинути минувша ніч, в мене склалось враження що говорили вони неспроста, а маючи якусь інформацію пр очиїсь плани.

3. Ще невідомо до чого приведе судова війна, думаю що ми ще почуємо багато про судову війну Юліних юристів начолі з Портновим.

4. Думаю наврядчи програвший в другому турі визнає свою поразку, тому другий тур буде погарячей, і слід очікувати народні майдани при любому ісході поєдинку.

Опубліковано

Литвин уже гатовий визнавати недійсними, Зарубінський сьогодні по ТБ вєщав. Бо не відображають реальні результати. Литвин набрав не 2,3 а 2,31

Опубліковано
А мну кажецо, шо Ю зливає вибори, шоби повісити дохлу економіку на наступника. Інакше як пояснити невикористання у доступних масштабах адмінресурсу. Шаг назад для два впєрьод. Імхо

Ще не час на адмінресурс. Імхо. 

Зливає - а нащо воно їй? Економіка? Та для її процвітання достатньо в неї не лізти :)  Кредити боїться віддавати? - не будьте наївними, їх ніхто не віддає  :D

А згідно конституції доля  прем'єра вирішується у ВР, а там у люлі 153 штика + ще майже 50 (весь НСНУ крім Ющенко-балогівських"За Україну" та ЄЦ) Плюс резерв за рахунку торгівлі портфелями та посадами. 

Думаю владу ВОНА так просто не здасть. 

Опубліковано
немає у неї тотального адмінресурсу, як це було у влади в 2004 році.

Немає, як немає повноважень у президента, в порівнянні з минулим. Взагалі влада розпорошена між ВР, КМ і президентом. Правильно Тигипко каже про необхідність центру влади.

Але Ю не використовує адмінресурс, як я вже казав, навіть доступний. Мабуть дійсно притримує для 2 туру.

Опубліковано

Народ, якщо ви не проти то я запускаю другу голосувалку, а саме другий тур. правда за офіційними даними :--)

Опубліковано

П.С. - Vanus, не спіши, до оголошення офф. результатів 1 туру, бо відмінити свій голос двіжок цього форума на жаль не дає.

Опубліковано

От і того разу таке було, 85 % бюлетенів опрацювали швидко, а далі вже починають "мутити" воду ...

Опубліковано
то уявляю, що почнеться при підрахунку результатів 2-го туру :huh:

думаю почнеться ще до другого туру! ібо:

я думаю що в штабі Тимошенко достатньо голів якіб прорахували що найімовірніше що в другий тур попаде ВОНА з Януковичем. От перед другим туром і почнеться справжня схватка. На місці Тимошенко я б діяв саме тепер. Адже боротися проти одного кандидата значно легже ніж проти 15-ти. Ось тепер думаю штаб Юлі задіє всі доступні технології:

- виступи колишніх кандидатів у її підтримку (Яценюк, Тігіпко, Гриценко вроді відмовились але лишились інші, яким посади не помішають)

- саме зоряний час побєдоносно повертати "Межигір’я у державну власність"

- пора глумитися над всіма ляпами Януковича

- не виключено що порція компромату припасалася саме на період другого туру

моя особиста думка, що саме зараз почнеться саме цікаве...

Опубліковано

От і того разу таке було, 85 % бюлетенів опрацювали швидко, а далі вже починають "мутити" воду ...

А что там мутить-то? 10% разрыва между первыми двумя уже не намутишь. И между вторым и третьим - тоже 10% трудно будет набрать. Просто тянут :)

Опубліковано

Хотя теоретически оставшихся 3 млн. голосов может хватить Тигипко, чтобы стать вторым - но не верится в то, что проплачено по всей Украине выдавать данные по нему в последнюю очередь :)

ТВО № 22 - это Луцк - подсчитано 100% бюллетеней. Тимошенко - 48.44%.

Опубліковано

Признаюсь чесно, дуже гірко на душі стало, після того як оприлюднили результати екзит-полу. Мені, як молодій людині, важко зрозуміти чому виборці голосують за Тимошенко чи Януковича. Вони вже досить часу тримали в руках ричаги влади і нічого хорощого з того не вийшло. Дивно, як можна голосувати за людей, владарювання яких призвело до того, що молодь в даний час не може мати навіть приблизного уявлення що буде завтра, де їй завтра жити, де працювати, за що купити чоботи... А від взаємнеого обивання брудом наших лідерів, просто нудить. Я не агітатор, щоб переконувати когось в своїй правоті, щодо кандидата, якого я обрала, але всетаки має ж бути здоровий глузд. Хоча я ніяк не засуджую людей які обрали лідируючих кандидатів, при владі яких їм жилось непогано...

Опубліковано

Уподобання жителів Кременецького району на виборах 2010 року. Обраховані усі 100% (75 дільниць)

КАНДИДАТИ

% / КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ

Янукович В. Ф.

19,42 / 7400

Тимошенко Ю. В.

34,77 / 13250

Тігіпко С. Л.

7,33 / 2792

Яценюк А. П.

9,18/ 3496

Ющенко В. А.

15,35 / 5848

Симоненко П. М.

0,76 / 288

Литвин В. М.

3,08 / 1173

Тягнибок О. Я.

4,13 / 1574

Гриценко А. С.

1,33 / 507

Богословська І. Г.

0,19 / 71

Мороз О. О.

0,87 / 330

Костенко Ю. І.

0,64 / 242

Супрун Л. П.

0,15 / 57

Противсіх В. В.

0,25 / 94

Пабат О. В.

0,03 / 13

Ратушняк С. М.

0,04 / 16

Бродський М. Ю.

0,07 / 26

Рябоконь О. В.

0,03 / 13

Опубліковано

MOTOROLLLA, люди просто не знали за кого проголосувати. Більшість політиків, такі як Тягнибок чи Гриценко в TV-ефірі були "забанені", а організувати масштабну поїздку регіонами, де їх радо-б прийняли місцеві ЗМІ як Тигипко - накладно, нада серйозний бабулєс.

Інша річ, що ліньки нарешті плюнути в телевізор, і... хоча-б прогулятись до найближчого кіоска з газетами - пишуть там зараз більш ніж достатньо, принаймні хоч хто який закон прийняв/ветував, і для чого.

Опубліковано
Інша річ, що ліньки нарешті плюнути в телевізор, і... хоча-б прогулятись до найближчого кіоска з газетами - пишуть там зараз більш ніж достатньо, принаймні хоч хто який закон прийняв/ветував, і для чого.

Ой, да ладно. Телебачення нічим не відрізняється від преси - усьо оплачено, а не оплачено тим, у кого малі тиражі, чи кого купувати не було доцільності.

2 IncvizitoR

Скоріше за все ти правий. Загалом кидання какахами має бути цікавим. Тимпаче, що наші грузинські побратими щось мовчать ... :huh:

Опубліковано
Признаюсь чесно, дуже гірко на душі стало, після того як оприлюднили результати екзит-полу. Мені, як молодій людині, важко зрозуміти чому виборці голосують за Тимошенко чи Януковича.

Мені, як не дуже вже молодому, також важко це зрозуміти. Сподобалась вчорашня фраза Богословської в ефірі одного з телеканалів - "Не ту страну назвали Гондурасом..."

Опубліковано
Мені, як не дуже вже молодому, також важко це зрозуміти. Сподобалась вчорашня фраза Богословської в ефірі одного з телеканалів - "Не ту страну назвали Гондурасом..."

яка оригінальна фраза. макнули чуву, навіть омріяних 3% не отримала, так розразилася "площадной бранью".надіюсь, її тепер надовго перестануть купляти для політпроектів.

Опубліковано

Не розумію людей, які відмовилися йти голосувати.

Все одно вибори відбудуться - такий закон, при чому за гроші платників податків.

Імхо, якщо нічого не робити - відповідно нічого і не зміниться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...