Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А мну кажецо, шо Ю зливає вибори, шоби повісити дохлу економіку на наступника. Інакше як пояснити невикористання у доступних масштабах адмінресурсу. Шаг назад для два впєрьод. Імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Поділюся ще декількома своїми размишлєніями:

1. Думаю Тігіпко маєдостатньо коштів та всього іншого щоб не бути нічиїм технічним кандидатом, свою кампанію фінансував сам, та ще й замовчує що моряків від сомалійців викупляти кошти давав.

2. Ще не кажіть гоп, вчора надто багато політиків сказали що ще багато сюпризів може підкинути минувша ніч, в мене склалось враження що говорили вони неспроста, а маючи якусь інформацію пр очиїсь плани.

3. Ще невідомо до чого приведе судова війна, думаю що ми ще почуємо багато про судову війну Юліних юристів начолі з Портновим.

4. Думаю наврядчи програвший в другому турі визнає свою поразку, тому другий тур буде погарячей, і слід очікувати народні майдани при любому ісході поєдинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Литвин уже гатовий визнавати недійсними, Зарубінський сьогодні по ТБ вєщав. Бо не відображають реальні результати. Литвин набрав не 2,3 а 2,31

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо вже такі "заслужені" кандидати як Литвин почали вякати, то уявляю, що почнеться при підрахунку результатів 2-го туру :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мну кажецо, шо Ю зливає вибори, шоби повісити дохлу економіку на наступника. Інакше як пояснити невикористання у доступних масштабах адмінресурсу. Шаг назад для два впєрьод. Імхо

Ще не час на адмінресурс. Імхо. 

Зливає - а нащо воно їй? Економіка? Та для її процвітання достатньо в неї не лізти :)  Кредити боїться віддавати? - не будьте наївними, їх ніхто не віддає  :D

А згідно конституції доля  прем'єра вирішується у ВР, а там у люлі 153 штика + ще майже 50 (весь НСНУ крім Ющенко-балогівських"За Україну" та ЄЦ) Плюс резерв за рахунку торгівлі портфелями та посадами. 

Думаю владу ВОНА так просто не здасть. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кредити боїться віддавати? - не будьте наївними, їх ніхто не віддає  :D

Хибна думка, сильно хибна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

немає у неї тотального адмінресурсу, як це було у влади в 2004 році.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

немає у неї тотального адмінресурсу, як це було у влади в 2004 році.

Немає, як немає повноважень у президента, в порівнянні з минулим. Взагалі влада розпорошена між ВР, КМ і президентом. Правильно Тигипко каже про необхідність центру влади.

Але Ю не використовує адмінресурс, як я вже казав, навіть доступний. Мабуть дійсно притримує для 2 туру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, якщо ви не проти то я запускаю другу голосувалку, а саме другий тур. правда за офіційними даними :--)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хибна думка, сильно хибна...

Побачимо. Після Євро (2012) особливо гарно буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. - Vanus, не спіши, до оголошення офф. результатів 1 туру, бо відмінити свій голос двіжок цього форума на жаль не дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і того разу таке було, 85 % бюлетенів опрацювали швидко, а далі вже починають "мутити" воду ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то уявляю, що почнеться при підрахунку результатів 2-го туру :huh:

думаю почнеться ще до другого туру! ібо:

я думаю що в штабі Тимошенко достатньо голів якіб прорахували що найімовірніше що в другий тур попаде ВОНА з Януковичем. От перед другим туром і почнеться справжня схватка. На місці Тимошенко я б діяв саме тепер. Адже боротися проти одного кандидата значно легже ніж проти 15-ти. Ось тепер думаю штаб Юлі задіє всі доступні технології:

- виступи колишніх кандидатів у її підтримку (Яценюк, Тігіпко, Гриценко вроді відмовились але лишились інші, яким посади не помішають)

- саме зоряний час побєдоносно повертати "Межигір’я у державну власність"

- пора глумитися над всіма ляпами Януковича

- не виключено що порція компромату припасалася саме на період другого туру

моя особиста думка, що саме зараз почнеться саме цікаве...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і того разу таке було, 85 % бюлетенів опрацювали швидко, а далі вже починають "мутити" воду ...

А что там мутить-то? 10% разрыва между первыми двумя уже не намутишь. И между вторым и третьим - тоже 10% трудно будет набрать. Просто тянут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотя теоретически оставшихся 3 млн. голосов может хватить Тигипко, чтобы стать вторым - но не верится в то, что проплачено по всей Украине выдавать данные по нему в последнюю очередь :)

ТВО № 22 - это Луцк - подсчитано 100% бюллетеней. Тимошенко - 48.44%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить вступаємо в 2-ий тур: проти кого більше! ;) Дійсно, і чим не вибори 1999 року?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Признаюсь чесно, дуже гірко на душі стало, після того як оприлюднили результати екзит-полу. Мені, як молодій людині, важко зрозуміти чому виборці голосують за Тимошенко чи Януковича. Вони вже досить часу тримали в руках ричаги влади і нічого хорощого з того не вийшло. Дивно, як можна голосувати за людей, владарювання яких призвело до того, що молодь в даний час не може мати навіть приблизного уявлення що буде завтра, де їй завтра жити, де працювати, за що купити чоботи... А від взаємнеого обивання брудом наших лідерів, просто нудить. Я не агітатор, щоб переконувати когось в своїй правоті, щодо кандидата, якого я обрала, але всетаки має ж бути здоровий глузд. Хоча я ніяк не засуджую людей які обрали лідируючих кандидатів, при владі яких їм жилось непогано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уподобання жителів Кременецького району на виборах 2010 року. Обраховані усі 100% (75 дільниць)

КАНДИДАТИ

% / КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ

Янукович В. Ф.

19,42 / 7400

Тимошенко Ю. В.

34,77 / 13250

Тігіпко С. Л.

7,33 / 2792

Яценюк А. П.

9,18/ 3496

Ющенко В. А.

15,35 / 5848

Симоненко П. М.

0,76 / 288

Литвин В. М.

3,08 / 1173

Тягнибок О. Я.

4,13 / 1574

Гриценко А. С.

1,33 / 507

Богословська І. Г.

0,19 / 71

Мороз О. О.

0,87 / 330

Костенко Ю. І.

0,64 / 242

Супрун Л. П.

0,15 / 57

Противсіх В. В.

0,25 / 94

Пабат О. В.

0,03 / 13

Ратушняк С. М.

0,04 / 16

Бродський М. Ю.

0,07 / 26

Рябоконь О. В.

0,03 / 13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MOTOROLLLA, люди просто не знали за кого проголосувати. Більшість політиків, такі як Тягнибок чи Гриценко в TV-ефірі були "забанені", а організувати масштабну поїздку регіонами, де їх радо-б прийняли місцеві ЗМІ як Тигипко - накладно, нада серйозний бабулєс.

Інша річ, що ліньки нарешті плюнути в телевізор, і... хоча-б прогулятись до найближчого кіоска з газетами - пишуть там зараз більш ніж достатньо, принаймні хоч хто який закон прийняв/ветував, і для чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інша річ, що ліньки нарешті плюнути в телевізор, і... хоча-б прогулятись до найближчого кіоска з газетами - пишуть там зараз більш ніж достатньо, принаймні хоч хто який закон прийняв/ветував, і для чого.

Ой, да ладно. Телебачення нічим не відрізняється від преси - усьо оплачено, а не оплачено тим, у кого малі тиражі, чи кого купувати не було доцільності.

2 IncvizitoR

Скоріше за все ти правий. Загалом кидання какахами має бути цікавим. Тимпаче, що наші грузинські побратими щось мовчать ... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Признаюсь чесно, дуже гірко на душі стало, після того як оприлюднили результати екзит-полу. Мені, як молодій людині, важко зрозуміти чому виборці голосують за Тимошенко чи Януковича.

Мені, як не дуже вже молодому, також важко це зрозуміти. Сподобалась вчорашня фраза Богословської в ефірі одного з телеканалів - "Не ту страну назвали Гондурасом..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені, як не дуже вже молодому, також важко це зрозуміти. Сподобалась вчорашня фраза Богословської в ефірі одного з телеканалів - "Не ту страну назвали Гондурасом..."

яка оригінальна фраза. макнули чуву, навіть омріяних 3% не отримала, так розразилася "площадной бранью".надіюсь, її тепер надовго перестануть купляти для політпроектів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію людей, які відмовилися йти голосувати.

Все одно вибори відбудуться - такий закон, при чому за гроші платників податків.

Імхо, якщо нічого не робити - відповідно нічого і не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який народ, такий і президент :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буде вже ніяких майданів. Не ті обставини і вже не ті лідери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...