Перейти до змісту

Нові тарифи ДГ з 01.12.2009

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1. Ночной коэфициент останется.

2. Цены пакетов ДМ прежние.

3. Ещё упала цена перелимита внешнего и городского трафика.

БОЛЬШОЕ СПАСИБО ЗА ИНФОРМАЦИЮ

Опубліковано
а чого в мене таке повідомлення вискакує? Міняти тарифний план не хочу - просто цікаво

Бо ти партнер, для таких як ти особливі тарифи, їх треба замовляти у нас в офісі.

Опубліковано
а чого в мене таке повідомлення вискакує? Міняти тарифний план не хочу - просто цікаво

Бо ти партнер, для таких як ти особливі тарифи, їх треба замовляти у нас в офісі.

То виходить я теж партнер. Але щось цього не помітно, тим більше що тариф змінював в офісі але й там дівчата нічого толком не сказали. Коли тільки підключав ДМ, тоді в мене дійсно були особливі умови - більше трафіку.

Можна трошки більше інформації стосовно партнерської програми?

Опубліковано
Можна трошки більше інформації стосовно партнерської програми?

Якщо ящик підключений до твоєї квартири, то підійти в офіс ДГ і обери собі партнерський пакет. Зараз в тебе не партнерський пакет.

Опубліковано

Поясніть мені будь-ласка, чи будуть для мене зміни в кращу сторону. Пакет в мене "Стартовий", ціна пакета - 65 грн. (згідно сторінки статистики). Зовн. трафік у розмірі 10 Гб, міський - 15 гб. Качаю зі швидкістю 540 кб/сек як з зовнішніх ресурсів, так і з ФТП. І ще поясніть яка різниця між Stream та Домашні мережі.

• Адміністратори
Опубліковано

А впадло до продавців звякнути?

Стрим - Юридичні та індивідуальні включення (АДСЛ Радіо і тд ітп)

Домашні мережі - Думаю говорить саме за себе.

Опубліковано

Жир для того в кого Другий Третій і т д пакет ..замість 15 гіг зовнішньго 30 дали і так на міський трафік і тд !!!!!!!!!!! і ціна та сама 84грн....120 ітд

а от в кого перший пакет то їм нічого не покращили... дивно :0036: ...

Опубліковано
Жир для того в кого Другий Третій і т д пакет ..замість 15 гіг зовнішньго 30 дали і так на міський трафік і тд !!!!!!!!!!! і ціна та сама 84грн....120 ітд

Що тут дивного - це натяк Датагруп клієнтам які сидять на 1-м, щоб вони переходили і досить вдалий натяк. От людина зразу думає - доплатити всього 20 грн і буде 3 рази більше трафіку - круто. Так, що тут все зрозуміло...

Опубліковано

перейшов на ДМ-2(31 жовтня), так як 10 гіг було мало :)

а ось як буде 30 гіг, то думаю буде норм... якраз стільки, скільки треба :)

Опубліковано

Якщо 30 Гб зовнішнього трафіка це то шо нада, бо 10 явно мало, то 30 Гб внутрішнього - це явно забагато! мені наприклад стільки не треба

Опубліковано

Якби був взаємозалік зовнішнього за рахунок внутрішнього, то було б класно.

Вартість 1 Мб понад ліміт вхідного міського трафіку – 0,002 грн. Вартість вихідного міського трафіку – 0,00 грн.

А понад ліміт зовнішнього?

Опубліковано

В мене був Домашній 2, місяців три-чотири тому перейшов на Домашній 1, бо мало бував дома і качати не було потреби. Зара планую знову повернутися на другий пакет, оскільки як писали вище різниця 19 грн, а трафіку в три рази більше, та й часу є трохи більше, можна буде щось покачати цікавенького :)

Хоча 30 гб, то всерівно мало, але краще ніж є зараз. Раніше було 430 мб зовнішнього і вистачало :_09:

Опубліковано
Якщо ящик підключений до твоєї квартири, то підійти в офіс ДГ і обери собі партнерський пакет. Зараз в тебе не партнерський пакет.

Я займався проведенням Домашніх мереж у під'їзд, щиток висить на моїй площадці. З самого початку, я знаю точно, що він був під'єднаний до моєї квартири і я брав участь у партнерській програмі.

Якщо передзвонити на офіс, мені нададуть інформацію стосовно того до кого взагалі зараз підключений ящик, і до кого краще звертатись з таким питанням?

Нічого дивного. Бо по статистиці, більшість з тих хто сидить на 1-му пакеті цілком і з головою влаштовує така кількість трафіку (ті кому мало але не хочуть платити більше тут не розглядаємо). І їм аж ніяк не потрібне це збільшення.

Опубліковано
Якщо передзвонити на офіс, мені нададуть інформацію стосовно того до кого взагалі зараз підключений ящик, і до кого краще звертатись з таким питанням?

Якщо підійти в 4 каб., то дівчата зв'яжуться з компетентною людиною з технычного департаменту і з'ясують статус партнера.

Я думаю, що в тебе цей статус позитивний, так що приходь писати заяву на партнерський пакет.

Якби був взаємозалік зовнішнього за рахунок внутрішнього, то було б класно.
Вартість 1 Мб понад ліміт вхідного міського трафіку – 0,002 грн. Вартість вихідного міського трафіку – 0,00 грн.

А понад ліміт зовнішнього?

залишився без змін, так що раджу не перебирати зовнішній, тобто беріть пакет з запасом

Опубліковано
В мене був Домашній 2, місяців три-чотири тому перейшов на Домашній 1, бо мало бував дома і качати не було потреби. Зара планую знову повернутися на другий пакет, оскільки як писали вище різниця 19 грн, а трафіку в три рази більше, та й часу є трохи більше, можна буде щось покачати цікавенького :)

Хоча 30 гб, то всерівно мало, але краще ніж є зараз. Раніше було 430 мб зовнішнього і вистачало :_09:

Друже, коли я підключався, то отримував за 48 грн/міс 210 Мб і був страшно радий тому, що мав. :) В порівнянні з тормознутим дайлапом це була просто казка... :rolleyes:

Щодо різниці 65-84 - згоден 100%. Хоч іноді в мене й залишається під кінець місяця невикористаних пару гігабайт зовнішнього (а міського так і з десяток може залишитись :)), але якщо я не перейду на пакет з різницею у +19 грн і 3-кратною кількістю трафіку - мене натурально задушить велика зелена українська жаба :lol:

Опубліковано

.....але якщо я не перейду на пакет з різницею у +19 грн і 3-кратною кількістю трафіку - мене натурально задушить велика зелена українська жаба :lol:......

:smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...