Перейти до змісту

з днем народження Kusya!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 236
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кусь, з твоїм днем, маленька наша! Насолоджуйся життям, тішся приємними людьми, даруй свою посмішку)

День народження з понеділка-це ж так кльово! Значить вітання і подарунки будуть як мінімум тиждень) Цьом тебе

Тут мала бути картинка з дівчинкою, схожою на Кусю і смішним котом) Вік, ну ти ж творча, ти ж собі уявила))

Борда, поверни мені хоч смайлики.

Опубліковано

Наша мила пір'їнка! Будь собою, в тобі стільки світлого! Щоб твої близькі завжди цінили в тобі це.

І не хворій нам!

для тебе найкращої.rar

афігеть, ти фея, в мене весь монітор квіточками засипало.....дякую

Опубліковано

Кусь, крихітко, я щиро-щиро вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі, щоб в тебе в житті ніколи не було обставин, які могли б загасити в тобі той неймовірний позитив, яким ти зігріваєш всіх, хто тебе знає і спілкується з тобою. Бажаю здоров'я, надійних друзів, впевненості в своєму майбутньому і щоб ти ніколи ні в кому і ні в чому не розчаровувалась. Нехай творче натхнення і муза завжди будуть з тобою і все, до чого торкаються твої руки, стає прекрасним. А життя твоє нехай буде розмальоване такими ж теплими тонами, як і твої картини.

Опубліковано

а я цілий день всім жму дякую дякую, а вони пропали, ну капєц.

Прийдеться оце словами.

Дякую всім всім за гарні слова: теплі, милі, зворушливі. Завдяки вам мала цілий день гарний настрій (правда шампанське допідняло).

Дякую

Опубліковано

З конкретним запізненням, але щирими намірами приєднуюсь до привітань!

Натхнення, легкості, комфорту і нехай мрії збуваються :0073:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...