Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене солярка.

Простой дизель или с турбинкой? У меня с турбинкой, стремно как-то на на Аветре заливать...

Без турбины. дси, сди? После последней заправки на Аветре машина как самолет. На окко тупит. Хотя кто то говорил, что это и есть евро солярка, когда тупит.

Опубліковано

Без турбины. дси, сди? После последней заправки на Аветре машина как самолет. На окко тупит. Хотя кто то говорил, что это и есть евро солярка, когда тупит.

У меня опель, CDTI (евро4), заправляюсь только на ОККО, пару раз пробовал на WOG, машина плохо заводиться стала.

З.Ы. у моего швагра пежо партнер 1.9 простой дизель, он заливает что подешевле, крайний раз где-то по 9.45 грн/литр нашел заправку, и ничего - все путем. Уже больше 2-х лет так делает.

Опубліковано

Я думаю что цена это не главное, всё зависит от жадности хозяина. На панхим по 9,20; аветра - 9,50; окко - 10,29. Может быть одна и та же соляра, вернее вся с Беорусии.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В понедельник вечером залил на ANP на Яровице 20 литров 95-го в почти пустой бак (лампочка уже горела), доехал до стоянки. Утром машина заводиться и через пару секунд глохнет. Кое как выехал, бензинчик в баке немного побултыхался и дальше пол дня всё нормально, заводилась и через час после простоя. Потом оставил на 4 часа, вечером пытаюсь завести - та же фигня, только с нехилой детонацией при попытке подгазовать. Думаю всё - приехали, откатили вручную на парковочное место, бензинчик опять побултыхался и о чудо - завелась нормально. Поездил немного по городу, заехал на БРСМ, разбавил ту бадягу десятью литрами 92-го. И всё нормуль - среда, четверг, пятница и сегодня суббота - заводится без проблем.

Я, конечно не спец, но другой причины такого поведения машины, как качество бензина на ANP, я не вижу

Опубліковано

В мене солярка.

Простой дизель или с турбинкой? У меня с турбинкой, стремно как-то на на Аветре заливать...

Не факт, що саме соляра винна, але півбака аветра Лищенський поворот, мій хді на холодну якась форсунка стала пропускати 6-7 тактів. Виїздю-побачим.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

, разбавил ту бадягу десятью литрами 92-го. И всё нормуль - среда, четверг, пятница и сегодня суббота - заводится без проблем.

Я, конечно не спец, но другой причины такого поведения машины, как качество бензина на ANP, я не вижу

Може бути забита сеточка бензонасоса і коли мало бензина в баку бензин не проходить.

Опубліковано

Заправляли :

Вог - 95 та 95 мустанг

Окко - 95 та 95 пульс

БРСМ-Нафта - 95 та 95 екологічно чисте

Шел 95 теж покращенний

Заправляли і в пустий бак , щоб перевірити чи пульс та мустанг кращі за звичайні 95

Висновок зробили для себе : машина як їхала на 95 ,так і на 95 покращеному їде

Розхід приблизно той самий,щоб став меншим помічено не було

Тому зачем платить больше ?

Опубліковано

Заправляли :

Вог - 95 та 95 мустанг

Окко - 95 та 95 пульс

БРСМ-Нафта - 95 та 95 екологічно чисте

Шел 95 теж покращенний

Заправляли і в пустий бак , щоб перевірити чи пульс та мустанг кращі за звичайні 95

Висновок зробили для себе : машина як їхала на 95 ,так і на 95 покращеному їде

Розхід приблизно той самий,щоб став меншим помічено не було

Тому зачем платить больше ?

Мо просто так настроєна система, що ллє вовсю без перебору?:)

Опубліковано
Мо просто так настроєна система, що ллє вовсю без перебору? :)

не виключаю такий варіант :_06: а так як машинка прожорліва,то поставили газ

і машина їде так само ,тільки в гаманці більше грошей лишається :_04:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Кілька тижнів тому заправився на Шел дешевшою солярою. В баку перед заправкою майже нічого не було. Виїхав на трасу і при розгоні помітив за собою неймовірний чорний шлейф диму! Дивно, постійно заправляюсь на Лукойлі, такого і в такій мірі не було. Не знаю, чи то паливній кінець близький чи то Шелівське ДП бодяжне...

Опубліковано

В шоці від різниці в динаміці між 95-тим Пульсом і звичайним 95-им на ОККО. Заправився 95-тим в Нововолинську - машинка мучилась поки не виїздив, динаміка практично нульова, швидкість набирається як у запорожця зкинутого з гірки, страшно і встидно когось обігнати:). Залив Пульса - інша справа, почала реагувати на педаль газу. Невже так можна бадяжити?

Опубліковано

В шоці від різниці в динаміці між 95-тим Пульсом і звичайним 95-им на ОККО. Заправився 95-тим в Нововолинську - машинка мучилась поки не виїздив, динаміка практично нульова, швидкість набирається як у запорожця зкинутого з гірки, страшно і встидно когось обігнати. Залив Пульса - інша справа, почала реагувати на педаль газу. Невже так можна бадяжити?

пробував заправляти 95-й пульс на Конякіна. не відчув аж такого позитивного ефекту, щоб і при так досить високій ціні на пальне, переплачувати ще 1 грн. на літрі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

пробував заправляти 95-й пульс на Конякіна. не відчув аж такого позитивного ефекту

Скільки не пробував - не відчував жодної різниці з іншими 95-ми.

Опубліковано

нещодавно заправився тим спиртовим Е95 на БРСМ ,що біля Варшавського,так в мене розхід вийшов менше ніж на Аветрі(раніше тільки тут заправлявся)!!!

і ще замітив ,що на Аветрі бензин реально подорожчав за останній час,а якість погіршилась!!!!

Опубліковано

нещодавно заправився тим спиртовим Е95 на БРСМ ,що біля Варшавського,так в мене розхід вийшов менше ніж на Аветрі(раніше тільки тут заправлявся)!!!

є якась інфа скільки там набодяжено % спирту?

Опубліковано

В шоці від різниці в динаміці між 95-тим Пульсом і звичайним 95-им на ОККО. Заправився 95-тим в Нововолинську - машинка мучилась поки не виїздив, динаміка практично нульова, швидкість набирається як у запорожця зкинутого з гірки, страшно і встидно когось обігнати :). Залив Пульса - інша справа, почала реагувати на педаль газу. Невже так можна бадяжити?

Нововолинске ОККО, те, що на в'їзді зі сторони Львова бадяжить/ло надзвичайну хY@ню. По розповідям аборигенів після заправки на тому ОККО зранку авто не заводилось (мова йшла про початок осені). Кажуть ніби начальник АЗС вирівнював нестачу А-95 надлишком дизеля.

З.І. Я усвідомлюю як це звучить, але мопед не мій ...

Опубліковано
є якась інфа скільки там набодяжено % спирту?
Той що Євро+ 2-3 сторінки назад обговорювався, той що А95, Е95 ніби без етанолу зовсім.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Раніше заливав 95-й ОККО, з часом почав не влаштовувати, перейшов на пульс, вчора заправився лукойлівським ЕКТО плюс, що на 30 коп. дешевший (12.09грн ) і офігів від динаміки, причому в повному діапазоні робочих обертів, що я використовую, і старт і прискорення. Отака от фігня, на пульсі я вже давно такого не відчував, не кажучи про окківський 95-й.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...