Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 907
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хтось ще заправляється на BelOil? Цікавить 92 і 95 звичайний. Як враження?

Я заправляю свого коника ваз 2106 бігае нормаль клапанця нестукають заливаю 92 стандарт.Про динаміку скажу мені вистачае да і проїжаю на 10л - 92 десь 80км по місту.Манера їзди ШУМАХЕР тапок в пол.Ціна нормальна 10грн 19коп - 92 можна їздити

Опубліковано

У Луцьку працювала нелегальна автозаправка

Це ота що на Мамсурова?

Імхо, да.

Та, що за глиняним кар'єром, фунциклює - вчора заправлявся.

Опубліковано

заправлявся раніше дизелем на ОККО і здається все було добре, але вирішив заправитись на BelOil, що біля ТЦ Варшавський - реально мотор став працювати рівніше, розхід впав на 0,7-1 л/100км

BelOil +1

Опубліковано

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п. На ОККО давно вже не заправлявся, лив WOGівський, недавно заправився 92-им на Beloil: поки все в нормі. виїжджу, весь бензин і заправлюсь знову тим самим бензином. побачимо, що буде.

Опубліковано

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п.

Подправил голосовалку, добавил Beloil, Avetra. Если надо другие пишите добавлю. Голос можно удалить и переголосовать если вдруг поменялось мнение.

Опубліковано

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п.

Подправил голосовалку, добавил Beloil, Avetra. Если надо другие пишите добавлю. Голос можно удалить и переголосовать если вдруг поменялось мнение.

І Аргос, а не агрус )))

Опубліковано

Народ!

У кого есть информация по поводу вот такой присадки-http://ffi.net.ua/

А то прибежал тут сосед ошарашенный положительными результатами этой штукенции.Чуть ли не всё лето ездит на одном баке бензина.

Вообщем буду признателен за информацию.

Опубліковано

Прошу прощения за подъём темы но -это для анонимного минусовщика :)

Я не занимаюсь рекламой этой присадки,а хочу узнать мнение тех кто заправлял её.

Опубліковано

це ДУЖЕ прикольно коли компанія випускає присадки для палива і інтимний гель для жінок :D

Опубліковано

це ДУЖЕ прикольно коли компанія випускає присадки для палива і інтимний гель для жінок :D

Что поделать поршневая система :) и огонь по полной!

Опубліковано

Прошу прощения за подъём темы но -это для анонимного минусовщика :)

Я не занимаюсь рекламой этой присадки,а хочу узнать мнение тех кто заправлял её.

Вопрос снят.

Ответ получен.

А чому не питаєш хто плюс поставив?

п.с. І мінус і плюс в рєпу мої, мінус - за дурне питання, відповідь на яке можна за 5 секунд нагуглити, а плюс - за те що все-таки сам нагуглив. ;)

Опубліковано

І по не знанню заправилась на укрнафті... :( Зараз навіть не заводиться...

І я по не знанню там заправився разок... І так вже три роки раз за разом, а вона цука все їзде і їзде ;)

Шукайте причину не в бензині, можливо їхні присадки дали якусь реакцію з нашими чи ще щось.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Багаторічні польові дослідження підтверджуються знову: кінець літа початок осені спонукає ВОГ продавати поганий бензин. Як-то кажуть буду перепрошувати Окко і знову заправлятись там.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Завжди заправлявся на ОККО, бо тільки про нього нічого поганого не чув. Про WOG - багато поганих відгуків чуві про бензин і про дизель. Ось сьогодні заправив повний бак на укрнафті (здається десь по 10.80) і думав пошукати на борді цю темку, а тут - вона в топі!)) Їздив цим літом в Одессу у відпуск. Заправлявся лише на укрнафті і авіасі, бо були партнерські картки, придбав по дешевизні, і скажу нічого. Думаю почати заправлятися на укрнафті, подивлюсь як буде.

Хто що думає на рахунок цього? (Машинка - ланос 1,5)

P. S. Прикро, що в нас Шелів нема...

Опубліковано

Думаю почати заправлятися на укрнафті, подивлюсь як буде.

Хто що думає на рахунок цього? (Машинка - ланос 1,5)

Подивишся через 10 тис. на свічки. Я більше туди ні ногою.

Опубліковано

Подивишся через 10 тис. на свічки. Я більше туди ні ногою.

І що з свічками? Я заправляюсь в основному на укрнафті і аветрі. міняю свічки кожні 30тис. км і завжди з ними все нормально (вже міняв 2 рази, тобто проїхав більше 60тис. км).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...