Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

У Луцьку працювала нелегальна автозаправка

Податкова міліція у Луцьку викрила нелегальну автозаправку, – інформує «Волинська правда».

На території підпільної автозаправної станції у промисловому районі Луцька мали намір реалізувати більше шести тонн пального, коли туди з перевіркою прийшли співробітники податкової міліції Волині, – повідомили у ДПС у Волинській області. Дозвільних документів на господарську діяльність правоохоронцям на підпільному об’єкті не надали. Однак, податківці зафіксували факт продажу пального за готівку. Про касовий апарат організатори підпільного бізнесу, звісно ж, не подбали. Сплатою податків до бюджету та легалізацією господарської діяльності ініціатори нелегальної діяльності теж не переймалися.

Наразі за результатами перевірки вилучено 6125 літрів пального орієнтовною вартістю 55 тисяч гривень та обладнання на суму 12 тисяч гривень. Податкові міліціонери з’ясовують решту обставин діяльності підпільної автозаправки.

ВП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь

Це ота що на Мамсурова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ота що на Мамсурова?

Імхо, да.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось ще заправляється на BelOil? Цікавить 92 і 95 звичайний. Як враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось ще заправляється на BelOil? Цікавить 92 і 95 звичайний. Як враження?

Я заправляю свого коника ваз 2106 бігае нормаль клапанця нестукають заливаю 92 стандарт.Про динаміку скажу мені вистачае да і проїжаю на 10л - 92 десь 80км по місту.Манера їзди ШУМАХЕР тапок в пол.Ціна нормальна 10грн 19коп - 92 можна їздити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ота що на Мамсурова?

Імхо, да.

Та, що за глиняним кар'єром, фунциклює - вчора заправлявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заправлявся раніше дизелем на ОККО і здається все було добре, але вирішив заправитись на BelOil, що біля ТЦ Варшавський - реально мотор став працювати рівніше, розхід впав на 0,7-1 л/100км

BelOil +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п. На ОККО давно вже не заправлявся, лив WOGівський, недавно заправився 92-им на Beloil: поки все в нормі. виїжджу, весь бензин і заправлюсь знову тим самим бензином. побачимо, що буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п.

Подправил голосовалку, добавил Beloil, Avetra. Если надо другие пишите добавлю. Голос можно удалить и переголосовать если вдруг поменялось мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене така пропозиція додати в голосувалку Beloil, Avetra і т.д. і т.п.

Подправил голосовалку, добавил Beloil, Avetra. Если надо другие пишите добавлю. Голос можно удалить и переголосовать если вдруг поменялось мнение.

І Аргос, а не агрус )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ!

У кого есть информация по поводу вот такой присадки-http://ffi.net.ua/

А то прибежал тут сосед ошарашенный положительными результатами этой штукенции.Чуть ли не всё лето ездит на одном баке бензина.

Вообщем буду признателен за информацию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу прощения за подъём темы но -это для анонимного минусовщика :)

Я не занимаюсь рекламой этой присадки,а хочу узнать мнение тех кто заправлял её.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ДУЖЕ прикольно коли компанія випускає присадки для палива і інтимний гель для жінок :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ДУЖЕ прикольно коли компанія випускає присадки для палива і інтимний гель для жінок :D

Что поделать поршневая система :) и огонь по полной!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вопрос снят.

Ответ получен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вопрос снят.

Ответ получен.

так тут і дурню було зрозуміло, що це плацебо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І Аргос, а не агрус )))

Подправил :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу прощения за подъём темы но -это для анонимного минусовщика :)

Я не занимаюсь рекламой этой присадки,а хочу узнать мнение тех кто заправлял её.

Вопрос снят.

Ответ получен.

А чому не питаєш хто плюс поставив?

п.с. І мінус і плюс в рєпу мої, мінус - за дурне питання, відповідь на яке можна за 5 секунд нагуглити, а плюс - за те що все-таки сам нагуглив. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхала з Італії мазда...

І по не знанню заправилась на укрнафті... :( Зараз навіть не заводиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І по не знанню заправилась на укрнафті... :( Зараз навіть не заводиться...

І я по не знанню там заправився разок... І так вже три роки раз за разом, а вона цука все їзде і їзде ;)

Шукайте причину не в бензині, можливо їхні присадки дали якусь реакцію з нашими чи ще щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я по не знанню один раз заправився в Чарукові (не пам'ятаю назви АЗС) і не доїхавши до Луцька полетів лямбда зонд. Загалом - 100$ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто знає шо за АЗС добудовується на Боженка біля КроШу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає шо за АЗС добудовується на Боженка біля КроШу?

Аветра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Багаторічні польові дослідження підтверджуються знову: кінець літа початок осені спонукає ВОГ продавати поганий бензин. Як-то кажуть буду перепрошувати Окко і знову заправлятись там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто що скаже про ВОГ дизель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...